- Poruka
- 121.678
Ne pricam o zakonu nego o moralupa ako njihovim roditeljima ne smeta da ih snimate onda... ništa
Meni licno se ovo kosi sa moralnim normama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pricam o zakonu nego o moralupa ako njihovim roditeljima ne smeta da ih snimate onda... ništa
Jeste ogavno.Aj mi kazite je l do mene ili sam u pravu, mozda gresim...nisam pametna
Po meni ovo sto nis radi sa ovim donacijama normalno nije.
Ne donacije kao donacije, to je super, nego ovo slikanje i snimanje.
Osecam se kao kreten, slikam decu prikacenu na aparate hbt, pa sa posebnim potrebama, pa sirocice...ma mislim sve one horor price
Kao da smo u zo vrtu hbt idemo obilazima institucije i slikamo ove sirote ljude i decu
Cemu bre
Pitanje je retoricko, znam cemu, mora se dokumentuje pranje para...
Ja se toliko gadno osecam dok ovo radim, kao da sam u cirkusu ili zoo vrtu
Daj bre donirajte to sto hocete i mars kuci, zasto moramo da od ovih sirotih ljudi pravimo cirkus i snimamo ih
Zamisli dete ti lezi u bolnici i dodju budale neke upadaju sa kamerama i snimaju vas, da se vidi kako su oni dusevni narcisi
Je l ja gresim? Je l samo meni ovo ogavno?
pa kosi se i meni, ti ako imaš problem sa tim, nemoj to da radiš ili si primorana? Ne znam baš kakva ti je situacija?Ne pricam o zakonu nego o moralu
Meni licno se ovo kosi sa moralnim normama
Uskoro necu moratipa kosi se i meni, ti ako imaš problem sa tim, nemoj to da radiš ili si primorana? Ne znam baš kakva ti je situacija?
daješ otkaz?Uskoro necu morati![]()
Pisala sam dve strane unazaddaješ otkaz?
izvini promaklo mi je, malo sam rasejan ovih dana.. godina. žao mi je, ali malo je čudno da ti unpred najave otkaz?Pisala sam dve strane unazad
Dobicu otkaz....
Na 31 str pise ne mogu da ponavljam jer sam vec popila lekove za smirenjeizvini promaklo mi je, malo sam rasejan ovih dana.. godina. žao mi je, ali malo je čudno da ti unpred najave otkaz?
pročitao... njesraNa 31 str pise ne mogu da ponavljam jer sam vec popila lekove za smirenje![]()
Nemampročitao... njesrajel imaš neku alternativu?
Što? Crpljenje septičke jame kolorizovanoda me manete više sa septičke jame i cisterne![]()