- Poruka
- 4.091
Taman sedoh s vrućim prženicama da jedem, dođem da vidim šta ste pisali kad ono...
Glasno se smejem, ubiće me komšiluk.

Glasno se smejem, ubiće me komšiluk.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam malo pre dok sam pisala sa domacicom jelaTaman sedoh s vrućim prženicama da jedem, dođem da vidim šta ste pisali kad ono...
Glasno se smejem, ubiće me komšiluk.![]()
Taman posla, sve je to lanac ishrane, pa da.Ja sam malo pre dok sam pisala sa domacicom jelanista meni ne moze da ogadi hranu
![]()
Ja ne mogu da verujem šta pišeš. Pri tom ne živiš u selendri na vrh planine.
jeste odvratno, to ne treba da se radi tako, samo je pitanje ko hoće to da radi, a ko nećeAj mi kazite je l do mene ili sam u pravu, mozda gresim...nisam pametna
Po meni ovo sto nis radi sa ovim donacijama normalno nije.
Ne donacije kao donacije, to je super, nego ovo slikanje i snimanje.
Osecam se kao kreten, slikam decu prikacenu na aparate hbt, pa sa posebnim potrebama, pa sirocice...ma mislim sve one horor price
Kao da smo u zo vrtu hbt idemo obilazima institucije i slikamo ove sirote ljude i decu
Cemu bre
Pitanje je retoricko, znam cemu, mora se dokumentuje pranje para...
Ja se toliko gadno osecam dok ovo radim, kao da sam u cirkusu ili zoo vrtu
Daj bre donirajte to sto hocete i mars kuci, zasto moramo da od ovih sirotih ljudi pravimo cirkus i snimamo ih
Zamisli dete ti lezi u bolnici i dodju budale neke upadaju sa kamerama i snimaju vas, da se vidi kako su oni dusevni narcisi
Je l ja gresim? Je l samo meni ovo ogavno?
Import exportTaman posla, sve je to lanac ishrane, pa da.![]()
Posto smo danas slikali dnevni boravak za ometene ljude i sad oni nas docekali pa kao zurkica pa likovna radionica. Ja se setim onog filma dinner for schmucks, ali bukvalno sam imala takav osecaj gadjenja ko da sam u filmujeste odvratno, to ne treba da se radi tako, samo je pitanje ko hoće to da radi, a ko neće
Samo da znaš, mi kad smo pre 20 godina kupili ovu kuću u kojoj živimo, gazda nam reče da je on ilegalno priključio kanalizaciju.Čitaš šta pišem, kod nas ne izdrži ni mesec dana. Sada sam pogledala, jer vodim evidenciju, od aprila sam 11 puta crpela.
Jedan naplati 1000 dinara, drugi 2000. 11 puta po 1500 je 16500. Četiri pumpe sam mogla da kupim.
Moji ukućani su bili protiv ovog vida crpljenja, jer su mislili da je mnogo prljaviji posao. Pre pet godina sam htela da kupim pumpu, oni me odgovorili. Pa kada su 2022. počeli da kopaju kanalizaciju, tek onda ni da čuju, kao eto, dobićemo kanalizaciju. Dobili da isteramo oči. Dođem u iskušenje da crevo gurnem u te cevi koje idu ulicom, da služe nečemu, a ne da stoje kao ukras.
Neko (zna se i ko) oprao pare.Vezano za problem sa kanalizacijom.
tu moj ćale redovno pije kafu
Znam da je tvoj kraj, bliže tebi nego meni.tu moj ćale redovno pije kafu
Bankrotirao tigarTrebalo je danas da prođe penzija kad ono nema ništa još.
Šta se dešava s bankom? Uvek je bila sedmog.
Pa ništa, da se uputim ka Brankovom kad se gužva raščisti.Bankrotirao tigar
![]()
Moj muž dobije trećeg u mesecu, ako je peti subota ili nedelja, sada je dobio u četvrtak, drugog.Trebalo je danas da prođe penzija kad ono nema ništa još.
Šta se dešava s bankom? Uvek je bila sedmog.
Do sada uvek sedmog sem ako je vikend, čak i ako padne u ponedeljak.Moj muž dobije trećeg u mesecu, ako je peti subota ili nedelja, sada je dobio u četvrtak, drugog.
Nemoj mokra vodaPa ništa, da se uputim ka Brankovom kad se gužva raščisti.