Šta trenutno radiš XX

Aj mi kazite je l do mene ili sam u pravu, mozda gresim...nisam pametna
Po meni ovo sto nis radi sa ovim donacijama normalno nije.
Ne donacije kao donacije, to je super, nego ovo slikanje i snimanje.
Osecam se kao kreten, slikam decu prikacenu na aparate hbt, pa sa posebnim potrebama, pa sirocice...ma mislim sve one horor price
Kao da smo u zo vrtu hbt idemo obilazima institucije i slikamo ove sirote ljude i decu
Cemu bre
Pitanje je retoricko, znam cemu, mora se dokumentuje pranje para...
Ja se toliko gadno osecam dok ovo radim, kao da sam u cirkusu ili zoo vrtu
Daj bre donirajte to sto hocete i mars kuci, zasto moramo da od ovih sirotih ljudi pravimo cirkus i snimamo ih
Zamisli dete ti lezi u bolnici i dodju budale neke upadaju sa kamerama i snimaju vas, da se vidi kako su oni dusevni narcisi

Je l ja gresim? Je l samo meni ovo ogavno?
Jeste ogavno.
Iako si već odgovorila, ne bih dizvolila da mi neko slika dete u bolničkom krevetu.
Ni sama ne bih volela da me neko tako slika.
Bem ti pranje para i politilke poene.

da me manete više sa septičke jame i cisterne :kafa:
Što? Crpljenje septičke jame kolorizovano
1000010155.jpg

:malav:

Kako tako tanko crevo 🤔
Zato što iz jame pumpa crpi vodu. Fekalije padaju na dno i prave mulj, zato se jama i zapuši, i ne može da otiče, nego počne da preliva. I kada preliva, preliva samo vodu, ne plivaju gofna po dvorištu.
Mi nemamo prostora da kopamo prelivnu jamu, kanalizacija prošla ulicom, ali ne daju da se priključe domaćinstva, jer prečistač nema kapacitete. Neko uzeo dobre pare, a mi se i dalje snalazimo kako ko ume.
Meni je dopiizdilo da plaćam crpljenje, jer maksimalno izdrži tri nedelje, i počne da preliva. U aprilu sam kupila pumpu, crevo imala, i do sada sam pumpu tri puta otplatila. Deset minuta da spustim pumpu u jamu, petnaest da je raskačim i istuširam, i nula dinara.

Zato što iz jame pumpa crpi vodu. Fekalije padaju na dno i prave mulj, zato se jama i zapuši, i ne može da otiče, nego počne da preliva. I kada preliva, preliva samo vodu, ne plivaju gofna po dvorištu.
Mi nemamo prostora da kopamo prelivnu jamu, kanalizacija prošla ulicom, ali ne daju da se priključe domaćinstva, jer prečistač nema kapacitete. Neko uzeo dobre pare, a mi se i dalje snalazimo kako ko ume.
Meni je dopiizdilo da plaćam crpljenje, jer maksimalno izdrži tri nedelje, i počne da preliva. U aprilu sam kupila pumpu, crevo imala, i do sada sam pumpu tri puta otplatila. Deset minuta da spustim pumpu u jamu, petnaest da je raskačim i istuširam, i nula dinara.
Aha tako, ok
Nama mala jama pa moramo svaki mesec da praznimo

Pazi foru ja pet godina spavala na dormeo onom anatomskom sto ima onaj kao talas, kako se to zove, spasavao mi vrat
Prosle godine pocnem da se budim ukocenog vrata, sta je hbt, aj krevet bio los al znam da nije to... Uzmem drugi dormeo obican oblik, prekine da boli
E sad na novom krevetu nastavim sa tim obicnog oblika dormeo, ne znam da l da probam da se vratim na onaj anatomski, bojim se kocenja
Sta se desilo pa mi odjednom ne odgovara onaj anatomski evo ubi me ako znam

Ja sam isto počela da se kočim na anatomskom dormeu, i to ne samo vrat nego me često i krsta bole. Da li on vremenom izgubi svojstva, hebem li ga.

Aha tako, ok
Nama mala jama pa moramo svaki mesec da praznimo
Čitaš šta pišem, kod nas ne izdrži ni mesec dana. Sada sam pogledala, jer vodim evidenciju, od aprila sam 11 puta crpela.
:zeek:
Jedan naplati 1000 dinara, drugi 2000. 11 puta po 1500 je 16500. Četiri pumpe sam mogla da kupim.
Moji ukućani su bili protiv ovog vida crpljenja, jer su mislili da je mnogo prljaviji posao. Pre pet godina sam htela da kupim pumpu, oni me odgovorili. Pa kada su 2022. počeli da kopaju kanalizaciju, tek onda ni da čuju, kao eto, dobićemo kanalizaciju. Dobili da isteramo oči. Dođem u iskušenje da crevo gurnem u te cevi koje idu ulicom, da služe nečemu, a ne da stoje kao ukras.

Ja sam apelirao da se septičke jame stave ad akta
A ja da ti kažem da bih bila srećna da sam negde na internetu, na nekom blogu, forumu, bilo čemu mogla da pročitam ovo o čemu pišem. Iskustvo iz prve ruke. Da sam to našla negde pre pet godina, uštedela bih solidne pare.
Nekome će možda moje iskustvo pomoći, a tebi ako je gadno da čitaš, preskoči, šta da ti kažem.

Čitaš šta pišem, kod nas ne izdrži ni mesec dana. Sada sam pogledala, jer vodim evidenciju, od aprila sam 11 puta crpela.
:zeek:
Jedan naplati 1000 dinara, drugi 2000. 11 puta po 1500 je 16500. Četiri pumpe sam mogla da kupim.
Moji ukućani su bili protiv ovog vida crpljenja, jer su mislili da je mnogo prljaviji posao. Pre pet godina sam htela da kupim pumpu, oni me odgovorili. Pa kada su 2022. počeli da kopaju kanalizaciju, tek onda ni da čuju, kao eto, dobićemo kanalizaciju. Dobili da isteramo oči. Dođem u iskušenje da crevo gurnem u te cevi koje idu ulicom, da služe nečemu, a ne da stoje kao ukras.

Ja ne mogu da verujem šta pišeš. Pri tom ne živiš u selendri na vrh planine.

A ja da ti kažem da bih bila srećna da sam negde na internetu, na nekom blogu, forumu, bilo čemu mogla da pročitam ovo o čemu pišem. Iskustvo iz prve ruke. Da sam to našla negde pre pet godina, uštedela bih solidne pare.
Nekome će možda moje iskustvo pomoći, a tebi ako je gadno da čitaš, preskoči, šta da ti kažem.
Ne, baš naprotiv meni su septičke jame i pražnjenje istih omiljena tema, nego sam mislio da je vama gadno... ali pošto vidim da nije ok samo napred :heart:

Back