- Poruka
- 200.736
Ima i jedna matorka koja je baš sasvim OK. Verovatno si gledala, Jang Young Nam, glumi kevu u seriji Love next door.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni svejedno jel ima 20 ili 40, samo ako me pusti žena.Teško im se procenjuju godine. Mladoliki su prirodno plus operacije, misliš 20 kad ono 4 banke.
Taj film neš gledati garant.Meni svejedno jel ima 20 ili 40, samo ako me pusti žena.![]()
Fala Metlo, uživaj, odmaraj, spavaj, zovem te sutra u 4 da promeniš stranu.Odlazim kuci supickumaterinu svi!!!
Vikeeeeend!!!
Oću ako ja nju pustim da se zeza sa Feliksom, Sanom ili Songvom.Taj film neš gledati garant.![]()
Ništa strašno, žensko društvo.Oću ako ja nju pustim da se zeza sa Feliksom, Sanom ili Songvom.![]()
Pusti ti to, metro, metro, pa metno.Ništa strašno, žensko društvo.
Osobito Feliks.![]()
Došla vremena da ni sebi čovek ne veruje, hjooooj.Pusti ti to, metro, metro, pa metno.![]()
Kaže moja draga, dobar je Feliks, ali Hjundžin... e to je...Došla vremena da ni sebi čovek ne veruje, hjooooj.![]()
Verovaću joj na reč. Sad moram da vidim koji je Hjun.Kaže moja draga, dobar je Feliks, ali Hjundžin... e to je...![]()
Stračaki dom.A i mator je, ima čak 25 godina.![]()
Našla, strejovac, meni niš osobito, al nisam gledala klipove.Jes ga našla?
Iz moje kartice, eto odakle joj.odaklejoj pare
Meni neko da proda ladno pečenje bez krckave kože, pa glavu bi mu odrubijo, bez zajebancije!E da vam mamicu čačansku, pa koga vi to pokuavate da zaebete?
Naručili pečenje, otišli po njega, istrčala gospođa samo da plati i uzme. Ulazi u auto, seda i laže pa ovo meso je hladno? Kako hladno? Pa iz frižidera je.
Molim? Stanem i nazovem, kakvo je ovo hladno meso? Pa mi tako prodajemo.
Mene si našla, jel? Kupio sam kod njih toliko puta, uvek kako treba
Vratim se i uzmem pare, odem u komšiluk po novo, toplo.
Mrš bre, da platim toliko a nema krckave kožice i da nagađam od kad vam stoji meso u frižideru?
Ali su zato dodatna špic rebra, na drugom mestu, vrh i vruća.![]()