Šta trenutno radiš XX

ja ne znam gde ti živiš, stalno čitam te tvoje muke kad juriš termine
kod mene sve ima odmah, sve postoji, sve radi
kako je moguće da se toliko razlikuje od grada do grada
Sta ima? Jesi probala da dobijes termin kod specijaliste na klinickom centru ili na vma? Moze i gradska bolnica zvezdara, zemun, bezanija... Svejedno de god probas nema termina
Samo prvog dana u mesecu se otvaraju termini za sledeci mesec, to popune babe ujutru prvog dana, koje dezuraju ispred doma zdravlja. Za nas zaposlene nema
Juce zvala vma trazim termin, nema, popunjeno sve do kraja godine, ima samo za placanje 6-8000 din da platim i onda ima termin. Tako cu i da uradim
I sad ti meni kazes da je nemoguce? Sta je nemoguce 😡

Od juna moja opšta traži termin za kardiologa meni i nema.
Kaže žena na spisku sam joj i verujem joj, ali ni ona ne može da izmisli ako nema.
Ne biram bolnicu, gde god da bude, nema.
Ne treba ni zaboraviti da veliki broj ljudi dolazi iz drugih gradova na kontrole ili preglede jer su se ovde lečili ili treba da se leče.
Da plaćam nemam a i da imam ne bih platila makar crkla.
Evo ti info sa vma, prvi pregled da platis, jer nema termina na uput, da bi usla i sistem, posle toga sve sto ti rade testove i kontrole ide preko uputa, ne placas. Uput uzmes u dz on traje 6 meseci. Tako mi juce rekla zena na telefonu sa vma. Drugacije da dobijes kardiologa ne mozes.
Ja jurim gastroenterologa, kad primim platu idem da platim taj prvi pregled a posle neka me jebavaju sa testovina na uput i a u pickumaterinu vise...
Drugo resenje mi je privatno sve, a samo pregled je 12 000, de su testovi ostali, to jedino kredit da dignem...

Gledam privatno zdravstveno osiguranje, evo vise ne znam sta cu... Ne znam da li da krenem da uplacujem to, al tu ima zackoljica raznih i treba da rascivijam, jer meni trebaju specijalisti, ne vredi mi nista ono opsta praksa sistematski pregled i te sitne gluposti, a ne pokrivaju sve te polise....

Evo ti info sa vma, prvi pregled da platis, jer nema termina na uput, da bi usla i sistem, posle toga sve sto ti rade testove i kontrole ide preko uputa, ne placas. Uput uzmes u dz on traje 6 meseci. Tako mi juce rekla zena na telefonu sa vma. Drugacije da dobijes kardiologa ne mozes.
Ja jurim gastroenterologa, kad primim platu idem da platim taj prvi pregled a posle neka me jebavaju sa testovina na uput i a u pickumaterinu vise...
Drugo resenje mi je privatno sve, a samo pregled je 12 000, de su testovi ostali, to jedino kredit da dignem...

Gledam privatno zdravstveno osiguranje, evo vise ne znam sta cu... Ne znam da li da krenem da uplacujem to, al tu ima zackoljica raznih i treba da rascivijam, jer meni trebaju specijalisti, ne vredi mi nista ono opsta praksa sistematski pregled i te sitne gluposti, a ne pokrivaju sve te polise....
ja sam ti reko gde i šta al ti ako oćeš da se jebavaš sa fakin zapadnom razbojničkom medecinom ako je tebi to super i meni je super

Inače @Neda sinoć sam se obradovao da smo završili sa onom plačip*kom korejeskom Kraljicom suza, kad ono šipak... još dve epizode. A ove moje mi se smeju, kao šta si se ponadao, jel? prokletstvo! :udriglavu:
Sve dok nije u sezonama je podnošljivo, šta je 16 epizoda ili 18 u retkim slučajevima.
Ja čekam jednu više od godinu dana i još nije gotova.
Čista patnja. :dash:

Razumela, al ja stvarno ne mogu sada bilo šta sa strane da plaćam, ako me razumeš.
Čekaću pa šta bude, ne žurim nigde, a i zinat odbijam da geknem pre nego što to obavim. :mrgreen:

meni se onomad digo pjenis neće da olabavi ja pozvo hitnu odma me dovezli kod specijaliskinje ona mu ga dala po restauraciji olabavila ga odma
IMG-ca40e830fc78fee1915f1451ed460d33-V.jpg

kad je kriza te vrste, uzmu se oba
Na kraju sam uzeo burek sa višnjama
Sta ima? Jesi probala da dobijes termin kod specijaliste na klinickom centru ili na vma? Moze i gradska bolnica zvezdara, zemun, bezanija... Svejedno de god probas nema termina
Samo prvog dana u mesecu se otvaraju termini za sledeci mesec, to popune babe ujutru prvog dana, koje dezuraju ispred doma zdravlja. Za nas zaposlene nema
Juce zvala vma trazim termin, nema, popunjeno sve do kraja godine, ima samo za placanje 6-8000 din da platim i onda ima termin. Tako cu i da uradim
I sad ti meni kazes da je nemoguce? Sta je nemoguce 😡
Dobro ne nerviraj se, možda žena živi na Islandu, njih nema mnogo sve se brzo završava

Back