- Poruka
- 121.669
Ajmo misevi ustajanje, mora se u nove radne pobede, ko ce da zaradi nepomeniku za novu skodu ako spavate! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih te sto predlazu, ako je istina, zatvorila u prostoriju sa osudjenom silovateljima, da im dam malo oduska, pa da vidimo mozda dobiju lajt tretman ko zna....Nego sad čitam, hoće da uvedu pojam "lajt silovanja" kada se silovana osoba nije branila pa da bude olakšavajuće za silovatelja.
Da li je moguća i takva glupost u našoj državi ?
Jel ima i lajt ubistvo pa da ako ubiješ onog ko se nije branio, manje robijaš ili ne robijaš uopšte. To je sigurno ta vrsta ubistva kao na naplatnoj rampi ili beogradskom prelazu...
Sad sam prošao pored Arene, polaulica zatvotreno. Blokaderi im se zahvaljuju na pomoći.Nis propao, otkazan, bili samo u kg
Pomereno sledece nedelje u nis
A bas sam se radovala bureku
I za dnevnik imam da izjavim, usta ih jjebem sta su uradili ne uscu!
a autoput?Sad sam prošao pored Arene, polaulica zatvotreno. Blokaderi im se zahvaljuju na pomoći.
Šljaka.a autoput?
mojiAutoput od autokomnde do sava centra mili
Ja bih te sto predlazu, ako je istina, zatvorila u prostoriju sa osudjenom silovateljima, da im dam malo oduska, pa da vidimo mozda dobiju lajt tretman ko zna....
ja sam srećna što sam namontirala telefon tako da mi ne zvrči kad god se frikovi poput tebe probude i to objave svetuAjmo misevi ustajanje, mora se u nove radne pobede, ko ce da zaradi nepomeniku za novu skodu ako spavate!![]()
vala bašsmišljam šta da ujutru obujem i obučem
ne znate vi koje ja muke imam kad nastupi jesen
veliku frku imam da se ne skuvam, a jutarnje temperature postaju skoro pa zimske, a oko podneva su letnje
i šta sad
Slojevitosmišljam šta da ujutru obujem i obučem
veliku frku imam da se ne skuvam, a jutarnje temperature postaju skoro pa zimske, a oko podneva su letnje
i šta sad
smišljam šta da ujutru obujem i obučem
i šta sad
Slojevito oblačenje znači dobro zdravlje i dug životJeste to slojevito znaci da ces u podneti nositi torbu duks i jaknu po rukama
Slojevito je super ko se krece kolima, za pesacenje i buseve je pakao
Patike su udobnije od cipela i lepše od papuča.hvala vam svima na obraćanju pažnje na moje probleme
mislim da ću rizikovati upalu bešike još neko vreme
radije ću piti peniciline, nego da trpim patike