- Poruka
- 200.733
Da, bre, komšija. Patlidžan sečen, pa unutra ubačeni sir (mi imali mađarski karavan sa šunkom) i paradajz, Premazano maslinovim uljem, belim lukom i mirođojm. Odlično.ONo iza su bataci a ovo patlidžan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bre, komšija. Patlidžan sečen, pa unutra ubačeni sir (mi imali mađarski karavan sa šunkom) i paradajz, Premazano maslinovim uljem, belim lukom i mirođojm. Odlično.ONo iza su bataci a ovo patlidžan?
Jbg... izvini, malo sam indisponiran danasDa, bre, komšija. Patlidžan sečen, pa unutra ubačeni sir (mi imali mađarski karavan sa šunkom) i paradajz, Premazano maslinovim uljem, belim lukom i mirođojm. Odlično.
Izem ti banke i izvršitelje. Odem u banku i kaže meni bankarka imate zabranu od izvršitelja, ja ovako, pitam zašto kaže ne znam, a meni ništa nije stiglo. Vratim se kući, nađem mail i pošaljem pitanje o čemu se radi. Odgovor, iz 2023 i poslali smo svim vašim bankama deblokadu. Dve godine je prošlo i nisu mi skinuli zabranu, ovo je za Riplija.
Ma bezobrazluk, zbog toga ne mogu neke stvari da završim, potpuna zavrzlama.Birokratija je čudo.
Ma bezobrazluk, zbog toga ne mogu neke stvari da završim, potpuna zavrzlama.
Sutra idem u štedionicu, blizu mi je, biće vike biće cike.Njihova lenjost i neažurnost neće biti sankcionisana, a mi imamo problema jer neko negde nije kliknuo kad je trebalo. Motkom ih tući.
Bežibre mišice, ja peglam neku kutiju za mleko u Ilustratoru.Sta je misevi spava se a
Neki radimo a neki uce ruski i spasavaju da ne propadnemo od vas neradnika![]()
Bravo kolega, brze jace bolje!Bežibre mišice, ja peglam neku kutiju za mleko u Ilustratoru.
Sad pauza za kafu i keksić, došao mi Fedex paket, nešto za posao i naručio dve stvari sa Temu.
Pa ti vidi ko ne radi.![]()
Komšo šta si danas lepo jeo?Bežibre mišice, ja peglam neku kutiju za mleko u Ilustratoru.
Sad pauza za kafu i keksić, došao mi Fedex paket, nešto za posao i naručio dve stvari sa Temu.
Pa ti vidi ko ne radi.![]()
Kuvala gospođa neki gulaš, volim ja kašiku.Komšo šta si danas lepo jeo?
a pa lepo, jel i špic rebra jedeš kašikom?Kuvala gospođa neki gulaš, volim ja kašiku.
ti si u nekoj kampanji, vidim obilaziš Srbiju? Jel te dočekuju sa transparentima "mir, stabilnost, metla", "novi pazar uz metlu", "za našu decu - metla"I 10 stigla kuci
Sutra kragujevac i nis, to ce biti lakse i brze, sve autoput
A sad![]()
Kad smo kod blokadice, ima li nekih protesta, nesto je mirno ovih danasjebo nas sa vojnom paradom ceo mesec
Samo supu i kafu.a pa lepo, jel i špic rebra jedeš kašikom?
Naravnoti si u nekoj kampanji, vidim obilaziš Srbiju? Jel te dočekuju sa transparentima "mir, stabilnost, metla", "novi pazar uz metlu", "za našu decu - metla"
pa zar nisu?Naravno
Ma nis daje donacije pa ko i svaki narcis oce to da se zabelezi da se pokazuju kako su oni milosrdni
ja supu jedem štapićima, prvo rezanca štapićima a tečnost posle popijem, kao svaki pravi kinez!Samo supu i kafu.![]()
Jel srčeš kao kinezi dok jedu?ja supu jedem štapićima, prvo rezanca štapićima a tečnost posle popijem, kao svaki pravi kinez!
pa naravno, posle i podrignem, po mogućstvu i prdnem... taki je bonton kod njihJel srčeš kao kinezi dok jedu?
I 10 stigla kuci
Sutra kragujevac i nis, to ce biti lakse i brze, sve autoput
A sad![]()
Kad smo kod blokadice, ima li nekih protesta, nesto je mirno ovih danasjebo nas sa vojnom paradom ceo mesec