Šta trenutno radiš XX

Izem ti banke i izvršitelje. Odem u banku i kaže meni bankarka imate zabranu od izvršitelja, ja ovako :eek:, pitam zašto kaže ne znam, a meni ništa nije stiglo. Vratim se kući, nađem mail i pošaljem pitanje o čemu se radi. Odgovor, iz 2023 i poslali smo svim vašim bankama deblokadu. Dve godine je prošlo i nisu mi skinuli zabranu, ovo je za Riplija.

Birokratija je čudo.

Nazdrali se, sopingirali neku cuvenu kafu na meru, ratluke.... Ceo kombi smrdi na kafu cevape luka i ratluke... Kao da je exkurzija bila a ne poslovni put :rotf:
Zajebavam vozaca, sutra kad bude vozio direktore ministre koga vec kako ce da objasni miomirise u kombiju :rotf: domacinski
Krenuli nazad za bg, ima da se navozamo ihaj, trebali u 6 da stignemo u bg a mi tad krenuli iz pazara :lol:

I 10 stigla kuci
Sutra kragujevac i nis, to ce biti lakse i brze, sve autoput

A sad :kafa: 🚬🚧
Kad smo kod blokadice, ima li nekih protesta, nesto je mirno ovih dana :think: sjebo nas sa vojnom paradom ceo mesec
ti si u nekoj kampanji, vidim obilaziš Srbiju? Jel te dočekuju sa transparentima "mir, stabilnost, metla", "novi pazar uz metlu", "za našu decu - metla"

Back