Šta trenutno radiš XX

Fala domaćice, sad ću ja da okačim neko iće i piće.

1756738409463.png
1756738450688.png
1756738574994.png

Pijem(o) pivo.
@Neda možda sam pobegao od korejskih serija, ali nakačila se draga na multimediju u autu i opalila svoju Spotifaj listu K pop-a. Pa tako do Dojrana.
Prenesi pozdrave i poštovanje i da se lepo odmori.
E, pokaži joj ovo, nek pogleda epizodu 5 sa Ateez, pola sata, taman posle ručka. Ove ostale nisu loše, odgledala juče svih 8.
Zabavno je, muzika, sa nekim svetskim zvezdama.
https://www.imdb.com/title/tt35670584/

Prodala sam klavir, konačno završena priča sa ćerkinom muzičkom školom, e sad da se javi Metla sa savetima za foto aparat jer kreće školovanje za fotografa pa će taj novac da se prespe u kutijicu za slikanje.
Da sam znala da menja klavir za aparat odmah bih ti napisala da ne radi to
:rotf:
Pa sto unesreci dete hbt, umesto da sedi na stolicici udara u dirke u klimatizivanoj koncertnoj hali ti si je osudila na celodnevno stajanje na suncu dok ubedjuje sredovecnu zenu u krizi srednjih godina da izgleda fantasticno!

Pa sto unesreci dete hbt, umesto da sedi na stolicici udara u dirke u klimatizivanoj koncertnoj hali ti si je osudila na celodnevno stajanje na suncu dok ubedjuje sredovecnu zenu u krizi srednjih godina da izgleda fantasticno!
Klavir je bio uporedni predmet u muzičkoj koju je završila, i mrzela ga je iz dna duše. Prvobitni plan je bio da ga menja za trambolinu 🤣.
A pošto je ona kontrol frik na majku i pošto je već isplanirala sebi i dečkiču budućnost, foto aparat treba da bude pretočeno sredstvo za školovanje, nakon klavira.
Ako ti kažem da su već ugovorili neke aranžmane za četiri godine kad završe školu, biće ti jasno.
Njegov rođeni ujak je u Majamiju menadžer za poslove na turističkim brodovima i već im je obećao tromesečni posao godišnje tamo jer smatra da za to vreme mogu da zarade dovoljno novca da ostali deo godine ne rade.
Još samo da ta "veza" potraje.

Ne mora, neka radi table top fotografiju, ili nek šeta po šumama i planinama u potrazi za stock motivima.
A uvek su tu i svadbe. :rotf:

Klavir je bio uporedni predmet u muzičkoj koju je završila, i mrzela ga je iz dna duše. Prvobitni plan je bio da ga menja za trambolinu 🤣.
A pošto je ona kontrol frik na majku i pošto je već isplanirala sebi i dečkiču budućnost, foto aparat treba da bude pretočeno sredstvo za školovanje, nakon klavira.
Ako ti kažem da su već ugovorili neke aranžmane za četiri godine kad završe školu, biće ti jasno.
Njegov rođeni ujak je u Majamiju menadžer za poslove na turističkim brodovima i već im je obećao tromesečni posao godišnje tamo jer smatra da za to vreme mogu da zarade dovoljno novca da ostali deo godine ne rade.
Još samo da ta "veza" potraje.
Jaoj :fdlan:
Bin dear dan det :lol:
A dobro neka proba, mozda njoj bude odgovarao takav zivot, barem dok je mlada

Ps ne postoji posao koji radis tri meseca a zivis godinu dana, a da je legalan :lol:
I to sto joj nudi uopste nije puno placen posao, kamo li da za tri mes zaradis za godinu :lol:

Back