- Poruka
- 4.148
Baš je lepa, nek je sa srećom.Hvala rokerko. Nije vešt u kuhinji, tako da ne znam koliko će je koristiti.Nek nađe ženče.
Pogledajte prilog 1763981

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je lepa, nek je sa srećom.Hvala rokerko. Nije vešt u kuhinji, tako da ne znam koliko će je koristiti.Nek nađe ženče.

Lepa je.Hvala rokerko. Nije vešt u kuhinji, tako da ne znam koliko će je koristiti.Nek nađe ženče.
Ma jeste. Samo da vidiš komentare na tviteru. Obilazi Balkan. Plaćena turneja.Jao boze nije se valjda dovukla
![]()

E, ti mi trebas! Kazi dragickaMa jeste. Samo da vidiš komentare na tviteru. Obilazi Balkan. Plaćena turneja.![]()

E al ti je dragička....sam ti rekla.E, ti mi trebas! Kazi dragicka
Aktivirala sam bol u onom mom mestu na ledjima koje sam u maju zalecila![]()

Opaaa, ne kvari nam pemzijonerski prosek navijanja za Ćacije.bravo rifi i ti da kaeš nešto neglupo

ti sebe računaš u pemzijonerski prosek navijanja za ćacije? pa nisi pogrešijoOpaaa, ne kvari nam pemzijonerski prosek navijanja za Ćacije.![]()
Izvinte komšija ja do pemzije još petnejs godine ćao zdravo idi u opštinu po av upaljač.ti sebe računaš u pemzijonerski prosek navijanja za ćacije? pa nisi pogrešijo

Normalno, bacanje sljokica u ociIz dosadašnjeg iskustva, samo igranka da narod vidi.
Da je srece da ga stave sa silovateljima i zlostavljacima, pa da bude svacija devojka