Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E uzmi u obzir da u crnoj nisam upertlana, kad se upertla bude bolji deo oko struka, uze bude, ja je drzim pozadi :lol:.... brzinski smo fotnule, kasno se setile da slikamo...
Jedva smo nasle da mogu da udjem :rotf:

Ona zena radi svoje haljine, nije preprodavac, i pravi male brojeve, a ja imam jako siroka ledja i stomak u odnosu na ostatak tela i to me zeza za vecinu haljina. Uspele smo da me ubacimo u ove dve :rotf: isprobala sam 5-6 al dzaba ne mozes zakopcati...
Ja bih radije neke druge boje, na plavo ljubocasto zeleno, ima ona sjajne dezene jer bira blesave materijale bas po mom ukusu, ali dzaba zeno ne mogu da udjem u njih :lol:

Pogledajte prilog 1763118Pogledajte prilog 1763117
pa, Mex, krenulo te, sad nastavi po radnjama za poklone , možda ispadne bezbolnije nego što si se nadala

Nema ljubicasta bre :huh: prva je crna, druga je braon bronzana
Nego svetlo takvo bzv pa poprimila crna plavetnilo svetla.....
Ja nisam fan crne, da je neke lepse boje, al hbg kad ne mogu da udjem :lol:
A dobro, liči na ljubičastu. :rotf: Niđe veze al ajd.
Nađi neku lepu vrišti bižuteriju da otvori crnu i bićeš glavna. Za vrištoline imaš oko a imaš i vremena da procunjaš, sad dok je hladnije.

E uzmi u obzir da u crnoj nisam upertlana, kad se upertla bude bolji deo oko struka, uze bude, ja je drzim pozadi :lol:.... brzinski smo fotnule, kasno se setile da slikamo...
Jedva smo nasle da mogu da udjem :rotf:

Ona zena radi svoje haljine, nije preprodavac, i pravi male brojeve, a ja imam jako siroka ledja i stomak u odnosu na ostatak tela i to me zeza za vecinu haljina. Uspele smo da me ubacimo u ove dve :rotf: isprobala sam 5-6 al dzaba ne mozes zakopcati...
Ja bih radije neke druge boje, na plavo ljubocasto zeleno, ima ona sjajne dezene jer bira blesave materijale bas po mom ukusu, ali dzaba zeno ne mogu da udjem u njih :lol:

Pogledajte prilog 1763118Pogledajte prilog 1763117
dođi da slušamo ploče :rumenko:

Inače, domaći kimči.
1000034674.jpg

Sta rade budale, prave ponovo razmestaj u studiju :lol:
Same smo ove nedelje koleginica i ja, gledamo juce raspored nov, ne svidja nam....aj reko sad ga vratimo na staro.....si normalna zajebi....ajde bre sad kad je 20 stepeni (juce) da iskoristimo, presvlaci se i ajde....i tako krenule
Sad zavrsavamo
Ko riskana smo majke mi, i cisticica i spremacica i sve u pm
Sutra cu se naperlitam u korset i stiklice a danas secem lesonit i pomeram ormane, za sve majka rodila budalu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back