- Poruka
- 121.175
Pa sta se navrzo taj zlotvorHirurg. Al cvrc, opet sam pobegla, nije još vreme.

Sta sad oce da secka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta se navrzo taj zlotvorHirurg. Al cvrc, opet sam pobegla, nije još vreme.
Prste, da ih očisti i ne daje anestetik, radi naživo, do zdravog tkiva.Pa sta se navrzo taj zlotvor
Sta sad oce da secka?
ali, zašto se išta danas seče živom čoveku bez anestetika? jel može to da se bira, da se uradi na drugom mestu?Prste, da ih očisti i ne daje anestetik, radi naživo, do zdravog tkiva.
Kad je rekao da još nije vreme od sreće sam mu rekla da ga volim.
Brzina kojom sam pobegla napolje je novi svetski rekord.![]()
Mnogo su gadni, nemam živce za tu vrstu sporta.Kad smo kod klanja sad cu da pustim nastavak koreanskog seriskog ubicu![]()
Ne znam, sad me neće niko drugi ni primiti. Kad počneš u jednoj bolnici drugi ne primaju ni za živu glavu.ali, zašto se išta danas seče živom čoveku bez anestetika? jel može to da se bira, da se uradi na drugom mestu?
Na šta to?Ode 4000 din na AMSS![]()
ja bih se, boga mi, borila za tretman iz 21. veka, 16. je bio odavnoNe znam, sad me neće niko drugi ni primiti. Kad počneš u jednoj bolnici drugi ne primaju ni za živu glavu.
Muž bivše koleginice je preživeo vađenje kosti iz prsta na stopalu na živo u bolnici na Zvezdari.ja bih se, boga mi, borila za tretman iz 21. veka, 16. je bio odavno
Stvarno nisu normalni , traži lokalnu ili nešto slično.Muž bivše koleginice je preživeo vađenje kosti iz prsta na stopalu na živo u bolnici na Zvezdari.
Nisam verovala, evo doživeh isto. Veterinari više pažnje pokazuju životinjama nego lekari nama ljudima.
Videću šta mogu da učinim, imam dovoljno vremena da potražim drugo mišljenje.
Na šta to?
Ja danas napokon, posle više dana, uspešno linkovao novu karticu sa tagom. Nisu normalni koliko kompanija to radi, dok sam ja ukapirao kod koga mi je nalog... nije 4TA, nije ENPay... nego AMSS.![]()
Ja sam odavno otišao od AMSS za pomoć na putu. Ne pokrivaju sve, često se ne jave na telefon, dođu ti dan dva kasnije. Godinama plaćam Atlas, jesu skupi ali imaju najbolju mrežu po Evropi, pokrivaju i ostrva, brzo dolaze.Pomoć na putu, ja uplaćubjem Srbija premijum paket
Ne znam o čemu se radi, ali se nadam da si bar tražila da ti rade sa anestezijom. Pa sad, ako ne može, ne može, ebiga.
Kada sam ja pre dve godine pala, i ram naočara mi rasekao koren nosa i obrvu, poslali su me u Zemun na šivenje. Pitala sam sestru u hitnoj da li će mi dati anesteziju, ona rekla naravno da hoće.
U Zemunu došao doktor, mlad, lep, ljubazan, uzima iglu i konac, nigde šprica sa anestezijom.Ja pitam da li će mi dati anesteziju, on kaže da neće. Počeo je da objašnjava zbog čega anestezija neće delovati, niti sam ga čula, niti zapamtila. Samo sam bila užasnuta činjenicom da će da me ušiva naživo.
Međutim, bolelo je manje nego što sam očekivala. Bila sam baš iznenađena, očekivala sam da će to mnogo više da boli.
Ali bih svakako tražila anesteziju, gde god je to moguće.
Ja sam odavno otišao od AMSS za pomoć na putu. Ne pokrivaju sve, često se ne jave na telefon, dođu ti dan dva kasnije. Godinama plaćam Atlas, jesu skupi ali imaju najbolju mrežu po Evropi, pokrivaju i ostrva, brzo dolaze.
Ali je bolje imati i AMSS nego biti bez toga.
Ja sam ih zvala 2 puta i oba puta su došli za 15-ak min.Ja sam odavno otišao od AMSS za pomoć na putu. Ne pokrivaju sve, često se ne jave na telefon, dođu ti dan dva kasnije. Godinama plaćam Atlas, jesu skupi ali imaju najbolju mrežu po Evropi, pokrivaju i ostrva, brzo dolaze.
Ali je bolje imati i AMSS nego biti bez toga.
A šta ako si na nekom ostrvu, a oni to ne pokrivaju?Neka dođu i tri dana kasnije, oni nude neograničenu kilometražu. Meni ne treba šlepovanje u Beogradu.
I meni su došli, ali pre nekih 8 ili 9 godina.Ja sam ih zvala 2 puta i oba puta su došli za 15-ak min.
Nedo, koje je objasnjenje vrsenje takve intervencije bez anestezije?Muž bivše koleginice je preživeo vađenje kosti iz prsta na stopalu na živo u bolnici na Zvezdari.
Nisam verovala, evo doživeh isto. Veterinari više pažnje pokazuju životinjama nego lekari nama ljudima.
Videću šta mogu da učinim, imam dovoljno vremena da potražim drugo mišljenje.