Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbuljavih oci u lr
Navukli se iz jedne igraonice na mene
A igraonica sva u zeleno, naravno da boja koze svih ljudi unutra je ko izbljuvak zeleno zuta, dok to popeglam obnevidim. Oni odusevljeni slikama, mislim se jjebo me otac trebala sam posaljem neobradjene slike prvi put pa da se izvrnete i da me ne maltretirate vise!
Ako se desi neki put da neko drugi ode i ne uradi ovo sto sam ja sad ima bude sou :zelenko:

Mnogo to skupo. Nego dok ste tu devojke, dobila sam za rođoš odavno torbu sa sovom, platnenu, sa gomilom kamenčića ukrasnih i vreme je da se pere. Ne usuđujem se da je ubacim u mašinu tek tako, odlepiće se taj šoder, a nemam one vreće za pranje. Da je izvrnem naopačke, stavim u jastučnicu i zašijem? To mi jedino pada na pamet, pa šta bude. Znam da sam matora za takvu torbu al je ja baš volim a i neko mora da bude luda baba. :zkez:

Mnogo to skupo. Nego dok ste tu devojke, dobila sam za rođoš odavno torbu sa sovom, platnenu, sa gomilom kamenčića ukrasnih i vreme je da se pere. Ne usuđujem se da je ubacim u mašinu tek tako, odlepiće se taj šoder, a nemam one vreće za pranje. Da je izvrnem naopačke, stavim u jastučnicu i zašijem? To mi jedino pada na pamet, pa šta bude. Znam da sam matora za takvu torbu al je ja baš volim a i neko mora da bude luda baba. :zkez:
da, ja bih tako, i na najkraći program sa smanjenom centrifugom.

prodavala sam ih u knjižari
žene su lude za njima, iako su skupe, a nisu kožne
kupuju svaku novu kolekciju
ne znam, to je kvalitetan dizajn, ali samo to, plus što meni nekako izgledaju više kao da su za klinke, ne za ženetine, ali ženetine ne odustaju
Jesu za klinke vise ali sad vise nema pravila pa svako nosi sve
Meni su medene i vrlo bih rado nosila ali za mene su preskupe i cutim i gledam...

Moze samo iskljuci centrifugu i pusto program za vunu (on najmanje vrti)

U mladim danima sam bila konzerva, sve mora da se slaže u bojama, nikakav šareniš, printovi, znači dosadno do zla boga, al to sam ja. Sad mislim drugačije. Dok je čovek živ treba da se oseća sebi lep, da nosi šta hoće i šta mu prija. To ne znači da ću na sebe navući helanke ikada. Ne pričam o Metli da se razumemo, samo malo filozofiram dok pijem kafu a ovo levo njesra trne i boli i skače mi po živcima.

U mladim danima sam bila konzerva, sve mora da se slaže u bojama, nikakav šareniš, printovi, znači dosadno do zla boga, al to sam ja. Sad mislim drugačije. Dok je čovek živ treba da se oseća sebi lep, da nosi šta hoće i šta mu prija. To ne znači da ću na sebe navući helanke ikada. Ne pričam o Metli da se razumemo, samo malo filozofiram dok pijem kafu a ovo levo njesra trne i boli i skače mi po živcima.
Uh ja volim sve boje i nosim sve što mi se svidi. Nema taj fazon ko balkanski balvani (pozdrav za mog metaliku Moču) da mora da bude crno ili sivo. :mrgreen:

Zamisljam te u helankama :rotf:

Sta trni? Noga?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back