- Poruka
- 122.242
Papaje!Jesi to išla da bereš maline il jagode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Papaje!Jesi to išla da bereš maline il jagode?

Da malo prekombinujes, bude ko semafor

Svidja se meni to, nego su skupi mamicu imJa sam skoro kumi rekla da me se mane onih anekke torbi i dezena, dobijem napad panike od tolikih boja
Al kladim se da bi ti se metlo dopale

prodavala sam ih u knjižariSvidja se meni to, nego su skupi mamicu im

da, ja bih tako, i na najkraći program sa smanjenom centrifugom.Mnogo to skupo. Nego dok ste tu devojke, dobila sam za rođoš odavno torbu sa sovom, platnenu, sa gomilom kamenčića ukrasnih i vreme je da se pere. Ne usuđujem se da je ubacim u mašinu tek tako, odlepiće se taj šoder, a nemam one vreće za pranje. Da je izvrnem naopačke, stavim u jastučnicu i zašijem? To mi jedino pada na pamet, pa šta bude. Znam da sam matora za takvu torbu al je ja baš volim a i neko mora da bude luda baba.![]()
Jesu za klinke vise ali sad vise nema pravila pa svako nosi sveprodavala sam ih u knjižari
žene su lude za njima, iako su skupe, a nisu kožne
kupuju svaku novu kolekciju
ne znam, to je kvalitetan dizajn, ali samo to, plus što meni nekako izgledaju više kao da su za klinke, ne za ženetine, ali ženetine ne odustaju
Moze samo iskljuci centrifugu i pusto program za vunu (on najmanje vrti)Mnogo to skupo. Nego dok ste tu devojke, dobila sam za rođoš odavno torbu sa sovom, platnenu, sa gomilom kamenčića ukrasnih i vreme je da se pere. Ne usuđujem se da je ubacim u mašinu tek tako, odlepiće se taj šoder, a nemam one vreće za pranje. Da je izvrnem naopačke, stavim u jastučnicu i zašijem? To mi jedino pada na pamet, pa šta bude. Znam da sam matora za takvu torbu al je ja baš volim a i neko mora da bude luda baba.![]()

Ja sam skoro kumi rekla da me se mane onih anekke torbi i dezena, dobijem napad panike od tolikih boja
Al kladim se da bi ti se metlo dopale

Uh ja volim sve boje i nosim sve što mi se svidi. Nema taj fazon ko balkanski balvani (pozdrav za mog metaliku Moču) da mora da bude crno ili sivo.U mladim danima sam bila konzerva, sve mora da se slaže u bojama, nikakav šareniš, printovi, znači dosadno do zla boga, al to sam ja. Sad mislim drugačije. Dok je čovek živ treba da se oseća sebi lep, da nosi šta hoće i šta mu prija. To ne znači da ću na sebe navući helanke ikada. Ne pričam o Metli da se razumemo, samo malo filozofiram dok pijem kafu a ovo levo njesra trne i boli i skače mi po živcima.

Zamisljam te u helankamaU mladim danima sam bila konzerva, sve mora da se slaže u bojama, nikakav šareniš, printovi, znači dosadno do zla boga, al to sam ja. Sad mislim drugačije. Dok je čovek živ treba da se oseća sebi lep, da nosi šta hoće i šta mu prija. To ne znači da ću na sebe navući helanke ikada. Ne pričam o Metli da se razumemo, samo malo filozofiram dok pijem kafu a ovo levo njesra trne i boli i skače mi po živcima.

Strava u najavi, zar ne?Zamisljam te u helankama
Sta trni? Noga?

Bem mu misa pa mora da vide sto je takoStrava u najavi, zar ne?
Da, tamo gde ne treba, postoji i otok, kao sve je ok, odveo me na dopler, stent radi, nema tromboze a trne i boli kad pipnem.
Ujutru obe noge iste veličine, do uveče leva dva broja veća. Mogu da hodam i to je ok, al posle bogu dušu on je neće.

Vidi uzmi mi neke paladinke kad si vec tamoU Immocentru vikend popusta, dovela ma draga...![]()

) pa onda idemo u super provod - kod ginekologa 
Gledaju, al belo. SE 12 nije baš ok ili umišljam?Bem mu misa pa mora da vide sto je tako
Ništa voz? HEHEHE...U Immocentru vikend popusta, dovela ma draga...![]()