Kafić Šta trenutno radiš XIX

Mi smo ovu izbindzovali zimus

Prilozi

• IMG_7337.jpeg
    IMG_7337.jpeg
    124,1 KB · Pregleda: 17
Dva puta sam izlazila, ovaj drugi put mi i nije baš trebao.
Imam samo jedan tiganj da operem, vredna ja.
Hvale se u jednoj kafani da su najbolji, pih.
Opet sam napravila glupost i gledam seriju od 3 sezone koja neće biti završena jer tupavi Džordan piše 17tu knjigu iz serijala.
Sad ću da montiram lap uz krevet i da gledam ležeći i ne niko moj nije Crnogorac.
Mrzim leto, sunce i vrućinu.
Ošla najzad.

Dva puta sam izlazila, ovaj drugi put mi i nije baš trebao.
Imam samo jedan tiganj da operem, vredna ja.
Hvale se u jednoj kafani da su najbolji, pih.
Opet sam napravila glupost i gledam seriju od 3 sezone koja neće biti završena jer tupavi Džordan piše 17tu knjigu iz serijala.
Sad ću da montiram lap uz krevet i da gledam ležeći i ne niko moj nije Crnogorac.
Mrzim leto, sunce i vrućinu.
Ošla najzad.
E a tek je pocelo, ja danas jedva dosla do posla, oporavljala sam se sat vremena, verovatno mi se iskombinovalo sto treba da dobijem i vrucina, zeno kao da sam kroz pustinju isla. A nije bilo ni 30. Sta cemo kad udari 45 :pljus:

E a tek je pocelo, ja danas jedva dosla do posla, oporavljala sam se sat vremena, verovatno mi se iskombinovalo sto treba da dobijem i vrucina, zeno kao da sam kroz pustinju isla. A nije bilo ni 30. Sta cemo kad udari 45 :pljus:
Vi koji radite ste nahebali skroz, a ja se vraćam u vampir režim, izlazim kad sunce ode u Japan, ništa pre toga.
Završila sam inhalaciju, ostala bez obe pumpice. Iscureli mi recepti, poslala mail pre tri dana da mi obnove i ništa, nisu ni prstom mrdnuli, tako da sutra ranom zorom moram u dz. Znači stvarno su ludaci.

Back