- Poruka
- 197.338
Imaš dve opcije, jedna je da zakažeš preko euprave (ume da zeza, loš im sajt) ili da baneš tamo, pa čekaš sa ostalima.
Inače ne pitaj ništa @tab503 jer je to samo skraćeno od TABula raza.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš dve opcije, jedna je da zakažeš preko euprave (ume da zeza, loš im sajt) ili da baneš tamo, pa čekaš sa ostalima.
Ne može preko e-uprave. Nemam uopšte opciju da pokrenem uslugu.Imaš dve opcije, jedna je da zakažeš preko euprave (ume da zeza, loš im sajt) ili da baneš tamo, pa čekaš sa ostalima.
Inače ne pitaj ništa @tab503 jer je to samo skraćeno od TABula raza.![]()
Mozda ti treba onaj najjaci sistem za ulaz, preko aplikacije considentidTaba mi ne diraj![]()
Znamo da ne znaš.Ne znam ali mogu da se raspitam.
gde ima korejske serije, baš bi voleo da promenim malo? ove turske su mi dosadile više...@Neda ode flaša sodžua uz neku korejsku kis, kis, cmokić seriju.![]()
Netflix ili piraterija, torrenti.gde ima korejske serije, baš bi voleo da promenim malo? ove turske su mi dosadile više...
severna koreja?Netflix ili piraterija, torrenti.
Imaju odlične serije, bukvalno za svakoga. Vrhunske trilere, odlične horore/fantastiku i romkomove daleko bolje od groznih Holmarka.
Teško da oni tamo imaju TV.severna koreja?
kako nemaju, pa na čemu gledaju onog debeljka Kim Ding Donga ili kako se već zoveTeško da oni tamo imaju TV.
Odvedu ih na neki trg i svi stoje irno.kako nemaju, pa na čemu gledaju onog debeljka Kim Ding Donga ili kako se već zove
Može preporuka za neki triler na Netfliksu?Netflix ili piraterija, torrenti.
Imaju odlične serije, bukvalno za svakoga. Vrhunske trilere, odlične horore/fantastiku i romkomove daleko bolje od groznih Holmarka.
Neka određena zemlja?Može preporuka za neki triler na Netfliksu?
imaš nešto iz sao tome i principe?Neka određena zemlja?
Nemam ali imam iz Srbije do Tokija!imaš nešto iz sao tome i principe?
E ja sad ovo gledam, prva ep je ekstra, doktorska, The Trauma Code: Heroes on Call. Pa šta je to, po litre, ni zube da opereš ko čovek. Nazdravlje.@Neda ode flaša sodžua uz neku korejsku kis, kis, cmokić seriju.![]()
Ne mora određena, samo da je dobra serija.Neka određena zemlja?
Na netflixu neke imaju hrvatski, nemaju sveJa bih to gledala, ako ima titl.
baci neki naslov da vidim i jaJa sam mog coveka uspesno zarazila krimi dokumentarcima o seriskim ubicama
Danima svako vece pustamo po jedan dokumentarac. On je siroma u potpunom soku sta sve ljudi radedusa moja naivna
![]()