Kafić Šta trenutno radiš XIX

Da li stvarno misliš da oni nešto ozbiljno određuju na fizikalnoj? Maksimalno kad ti kažu - ja ću da pojačavamstruju, a ti kaži kad osetiš da boli. :mrgreen:
Naravno da mislim, pa ne bi sportisti imali lične terapeute da to ne radi posao. To što pita kad pojačava struju je jer smo svi različitog praga osetljivosti na bol. Brat od tetke ima nenormalno visok prag bola, skoro je otfikario nogu sekirom i umire od smeha mi svi zeleni njega ne boli. Kod hroničnih stanja mogu da zaleče i olakšaju na neko vreme, nisu svemogući.

Naravno da mislim, pa ne bi sportisti imali lične terapeute da to ne radi posao. To što pita kad pojačava struju je jer smo svi različitog praga osetljivosti na bol. Brat od tetke ima nenormalno visok prag bola, skoro je otfikario nogu sekirom i umire od smeha mi svi zeleni njega ne boli. Kod hroničnih stanja mogu da zaleče i olakšaju na neko vreme, nisu svemogući.
Kakvi sportisti, ovo je standardna terapija strujom, imaš dva poza, jedan za dužinu trajanja (to uvek nameste na 15-20min) i intenzitet (to je ono ja odvrćem pa ti kaži jel pecka).
Za ozbiljnije stvari ti treba prvo lekar da odredi terapiju i dobar fizijatar da je sprovodi.

Kakvi sportisti, ovo je standardna terapija strujom, imaš dva poza, jedan za dužinu trajanja (to uvek nameste na 15-20min) i intenzitet (to je ono ja odvrćem pa ti kaži jel pecka).
Za ozbiljnije stvari ti treba prvo lekar da odredi terapiju i dobar fizijatar da je sprovodi.
To svi znaju, zato sam i krenula od neke sredine, al ajd da ne teram mak na konac, nemam snage.

Ma to jeste čipkim dim, najjednostavnije moguće, zato i može da se kupi. Upališ, ka dzavrši određeno vrem ugasiš i to je to.
Mislim nemoj me zajebavati
Ti si sad reko isto ono zbog cega ja spustim aparat kad mi budala kaze "sta ti to, samo kliknes"
Mnogo je ruzno takvo nipodastavanje
Mani se palamudjenja molim te, nisi ti sa vucicem pio iz izvora znanja zajedno

Mislim nemoj me zajebavati
Ti si sad reko isto ono zbog cega ja spustim aparat kad mi budala kaze "sta ti to, samo kliknes"
Mnogo je ruzno takvo nipodastavanje
Mani se palamudjenja molim te, nisi ti sa vucicem pio iz izvora znanja zajedno
Nisam razumeo?
Jel hoćeš da kupiš aparat ili misliš da ti za to treba diploma medicinskog fakulteta?
Takvi aparati su u slobodnoj prodaji, to znači da može svako da ih koristi, otprilike kao i parat za merenje pritiska ili inhalaciju. Naravno da će lekar da ti kaže vreme trajanja i jačinu, a ti sama uključiš.

Back