Pa metlo otkud ti ovdi ? Misim drago mi je što te vidim, kako si ?Ne secam se kalibra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa metlo otkud ti ovdi ? Misim drago mi je što te vidim, kako si ?Ne secam se kalibra
Ona je ovde stalno, najčešće piše, otprilike.Pa metlo otkud ti ovdi ? Misim drago mi je što te vidim, kako si ?
Pa čekaj zar ovo nisu moljci?Ona je ovde stalno, najčešće piše, otprilike.
Ma jok, imam bubušvaba, po neki leptir i par vrednih mrava.Pa čekaj zar ovo nisu moljci?
A pa ja se izvinjavam, pogrešio sam vrata... ništa, svako dobro želim i bog zna kakoMa jok, imam bubušvaba, po neki leptir i par vrednih mrava.
Ma gde znam kako se nekad koja kafana zvala, sve su sjbli ovi forumski ćaciji i ostali tabovi.A pa ja se izvinjavam, pogrešio sam vrata... ništa, svako dobro želim i bog zna kako![]()
Pa mogućeMa gde znam kako se nekad koja kafana zvala, sve su sjbli ovi forumski ćaciji i ostali tabovi.![]()
Ko, jel Deki?Znači ceo dan čekam kad će shvatiti da nije tamo gde je hteo da bude, umreh.![]()
Jesje.Ko, jel Deki?
Znači ceo dan čekam kad će shvatiti da nije tamo gde je hteo da bude, umreh.![]()
Ja se ne secam ni modela a kamo li kalibra. Bilo pre 4 godKako bre, to je posle modela pištolja najbitnije, ako ne i bitnije?![]()
De, de, ne budi namćor baja, svako napravi neki gaf, simpatično je.
Jel popušta?Ja se ne secam ni modela a kamo li kalibra. Bilo pre 4 god
namćor efendijaDe, de, ne budi namćor baja, svako napravi neki gaf, simpatično je.![]()
Aha, juce popodne prvi put nisam imala bolove posle pet meseci, znas i sama osecaj olaksanja hbtJel popušta?
Nije to strašno, 400€ ako ti olakšava bol i skraćuje vreme potrošeno po raznim domovima zdravlja.https://iasc-shop.com/prodavnica/pr...ox-stimulator-interferentnim-strujama-hx-i11/
A meni terapije budu oko 20 000 i svake godine radim jednom ili dva puta godisnje, vec pet godina. Znaci do sad sam mogla kupiti nekoliko.
Popričaj ti sa fizijatrom oko toga, razumem ja šta ti pričaš ali za to se ide u školu 4 godine. Jasno mi je i da ti je svega dosta i mašina ti na dohvat ruke al ko da te obuči, a i to nije besplatno. Svaki put dr odredi jačinu, frekvenciju, broj tretmana. Šta ako krene pritisak da ti skače iako je nizak, znam, ali to se sve menja. Meni su sve te andrmolje zabranjene zbog pritiska, ima 30 godina od zadnjeg puta, samo sam se prevrnula kad je počelo da bocka, jedva me vratili u normalu a lečila sam koleno. Dobro produmaj.https://iasc-shop.com/prodavnica/pr...ox-stimulator-interferentnim-strujama-hx-i11/
A meni terapije budu oko 20 000 i svake godine radim jednom ili dva puta godisnje, vec pet godina. Znaci do sad sam mogla kupiti nekoliko.
Da li stvarno misliš da oni nešto ozbiljno određuju na fizikalnoj? Maksimalno kad ti kažu - ja ću da pojačavamstruju, a ti kaži kad osetiš da boli.Popričaj ti sa fizijatrom oko toga, razumem ja šta ti pričaš ali za to se ide u školu 4 godine. Jasno mi je i da ti je svega dosta i mašina ti na dohvat ruke al ko da te obuči, a i to nije besplatno. Svaki put dr odredi jačinu, frekvenciju, broj tretmana. Šta ako krene pritisak da ti skače iako je nizak, znam, ali to se sve menja. Meni su sve te andrmolje zabranjene zbog pritiska, ima 30 godina od zadnjeg puta, samo sam se prevrnula kad je počelo da bocka, jedva me vratili u normalu a lečila sam koleno. Dobro produmaj.
Eto vis. Nije mi ni palo na pamet da tamo pogledm. HvalaMožda ima na kp jeftinije, čiji mi se da sam videla oko 150 evra polovno, stariji model
Za sad nisam imala nikad problemPopričaj ti sa fizijatrom oko toga, razumem ja šta ti pričaš ali za to se ide u školu 4 godine. Jasno mi je i da ti je svega dosta i mašina ti na dohvat ruke al ko da te obuči, a i to nije besplatno. Svaki put dr odredi jačinu, frekvenciju, broj tretmana. Šta ako krene pritisak da ti skače iako je nizak, znam, ali to se sve menja. Meni su sve te andrmolje zabranjene zbog pritiska, ima 30 godina od zadnjeg puta, samo sam se prevrnula kad je počelo da bocka, jedva me vratili u normalu a lečila sam koleno. Dobro produmaj.
Pa dobro to nama deluje tako kao pickindim. Licno nisam fan nipodastavanja bilo cijeg posla jer sve sto izgleda lako to znaci da iza toga stoji veliko iskustvoDa li stvarno misliš da oni nešto ozbiljno određuju na fizikalnoj? Maksimalno kad ti kažu - ja ću da pojačavamstruju, a ti kaži kad osetiš da boli.![]()
Ma to jeste čipkim dim, najjednostavnije moguće, zato i može da se kupi. Upališ, ka dzavrši određeno vrem ugasiš i to je to.Pa dobro to nama deluje tako kao pickindim. Licno nisam fan nipodastavanja bilo cijeg posla jer sve sto izgleda lako to znaci da iza toga stoji veliko iskustvo