Kafić Šta trenutno radiš XIX

Znači ceo dan čekam kad će shvatiti da nije tamo gde je hteo da bude, umreh. :rotf:
P2rU.gif

Aha, juce popodne prvi put nisam imala bolove posle pet meseci, znas i sama osecaj olaksanja hbt :lol:
Jjebes mi sve razmisljam se da nekom prilikom kupim ovaj aparat za struju, neka kreditcina nesto... Necu to skoro ali imam u glavi ideju vec duze vreme... Jer realno ja sam do sad dala na terapije para ko za nekoliko aparata. Samo sto to bude godisnje pa se rasporedi nije odjednom bum. Ali sustinski sam dala paretine teske . A s obzirom da ce mi trebati dozivotno te terapije bilo bi isplatljivije da kupim i kacim se kuci uz neku obuku

https://iasc-shop.com/prodavnica/pr...ox-stimulator-interferentnim-strujama-hx-i11/
A meni terapije budu oko 20 000 i svake godine radim jednom ili dva puta godisnje, vec pet godina. Znaci do sad sam mogla kupiti nekoliko.
Popričaj ti sa fizijatrom oko toga, razumem ja šta ti pričaš ali za to se ide u školu 4 godine. Jasno mi je i da ti je svega dosta i mašina ti na dohvat ruke al ko da te obuči, a i to nije besplatno. Svaki put dr odredi jačinu, frekvenciju, broj tretmana. Šta ako krene pritisak da ti skače iako je nizak, znam, ali to se sve menja. Meni su sve te andrmolje zabranjene zbog pritiska, ima 30 godina od zadnjeg puta, samo sam se prevrnula kad je počelo da bocka, jedva me vratili u normalu a lečila sam koleno. Dobro produmaj.

Popričaj ti sa fizijatrom oko toga, razumem ja šta ti pričaš ali za to se ide u školu 4 godine. Jasno mi je i da ti je svega dosta i mašina ti na dohvat ruke al ko da te obuči, a i to nije besplatno. Svaki put dr odredi jačinu, frekvenciju, broj tretmana. Šta ako krene pritisak da ti skače iako je nizak, znam, ali to se sve menja. Meni su sve te andrmolje zabranjene zbog pritiska, ima 30 godina od zadnjeg puta, samo sam se prevrnula kad je počelo da bocka, jedva me vratili u normalu a lečila sam koleno. Dobro produmaj.
Da li stvarno misliš da oni nešto ozbiljno određuju na fizikalnoj? Maksimalno kad ti kažu - ja ću da pojačavamstruju, a ti kaži kad osetiš da boli. :mrgreen:

Za sad nisam imala nikad problem
Raspitacu se sve kad budem imala love pa da vidim... Nece to skoro
Nije jesnostavno i nije samo stavis i pustis, mora neka obuka nesto.... Sve jasno
Nego razmisljam duze vreme pa eto sad na glas... Videcu

Back