- Poruka
- 206.090
jerse @eveline loži na lepe trenere sa belim vinetom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerse @eveline loži na lepe trenere sa belim vinetom?
to kao nećeš da odaš izvor, da ne kupim sve, ili?iz ribarnice gde ih spremaju
taman sam mislila šta da jedem
Rekoh ti prošli put, dođi didemo na lignje. Onaj nek gleda tužno, ko mu kriv.to kao nećeš da odaš izvor, da ne kupim sve, ili?
Gypsi kings.Čiji je koncert bio?
Koji dzipsi king kad je samo jedan clan, ostalo su skupljeni neki drugiGypsi kings.
Mislim...bili smo spremni na njihovu starost, ali su mi oni nekako kultni i deo naše mladosti. Na sve ostalo nismo bili spremni.
Ma pusti ih kad su cigani.Koji dzipsi king kad je samo jedan clan, ostalo su skupljeni neki drugi
Uglavnom nije popunjeno, negi oni na fizikalnoj neće da rade posle 18-19h, a tu ima termina koliko hoćeš. Bio sam u to vreme i zvrje im kabineti prazni a oni se pakuju za paljbu kućama.U dz da dobijem fizijatra i strujune mogu jer nema termina, razgrabe penzosi
Jjebite mi sve ja bih uvela metodu prioriteta, pa kako je normalno da dokoni oenzos koga boli ruka pokupi termine nama koji treba da radimo i zaradimo te njihove penzije
I tako sad je moram opet da placam sve privatno ako mislim da funkcionisem
Naravno, ni jedna spec odeljenje u dz posle 18 ne prima pacijente iako je zvanicno radno vreme do 20Uglavnom nije popunjeno, negi oni na fizikalnoj neće da rade posle 18-19h, a tu ima termina koliko hoćeš. Bio sam u to vreme i zvrje im kabineti prazni a oni se pakuju za paljbu kućama.
Ja već tri meseca čekam da mi se zakaže termin za holter.Naravno, ni jedna spec odeljenje u dz posle 18 ne prima pacijente iako je zvanicno radno vreme do 20
Juce mi kaze dr, jednom mesecno se puste termini za fizijatra, to je prvi radni dan u mesecu, taj dan se naredjaju kod nje i odu svi termini
Pa cekaj jjebem mu mater sto ja placam osiguranje
Pa ostavi neke termine i za zaposlene pickavammaterina
Za hematologa na klinikama termina nema, pita me je l imam vezu pa da mi da otvoren uput
Pa koga bre vi zajebavate
Ma ta sebicnost mnogih penzosa mene iritira najstrasnijeJa već tri meseca čekam da mi se zakaže termin za holter.
U vreme kad odem u dz oko 10h,termini su već popunjeni, da idem ranije teško ostvarljivo zbog posla, u tom periodu radim, kad dođem očekuješ da budeš primljen u približno tom terminu obično čekam oko 2h i jedini komentar bude
Budi srećna da lekar uopšte radi.
Još kad se zaređaju stariji pa krenu sa komentarima
A šta ćeš ti tu,
Dobar lekar opšte prakse uzme tvoj karton i ostavi ga kod sebe na stolu, uz podestnik. Kad se pojave termini, prvo gleda za te pacijente za koje je ostavio par kartona. Nama su tako nekoliko puta uradili i samo jave telefonom datum i vreme.Ja već tri meseca čekam da mi se zakaže termin za holter.
U vreme kad odem u dz oko 10h,termini su već popunjeni, da idem ranije teško ostvarljivo zbog posla, u tom periodu radim, kad dođem očekuješ da budeš primljen u približno tom terminu obično čekam oko 2h i jedini komentar bude
Budi srećna da lekar uopšte radi.
Još kad se zaređaju stariji pa krenu sa komentarima
A šta ćeš ti tu,
Ee a sad imas caku, ukinuli kartone, sve ide elektronski. Onda zoves pa molis sestru da ide kod dr da upisuju elektronski. Ma bre zajebancijaDobar lekar opšte prakse uzme tvoj karton i ostavi ga kod sebe na stolu, uz podestnik. Kad se pojave termini, prvo gleda za te pacijente za koje je ostavio par kartona. Nama su tako nekoliko puta uradili i samo jave telefonom datum i vreme.
To je moglo dok smo imali stalnog porodičnog lekara.Dobar lekar opšte prakse uzme tvoj karton i ostavi ga kod sebe na stolu, uz podestnik. Kad se pojave termini, prvo gleda za te pacijente za koje je ostavio par kartona. Nama su tako nekoliko puta uradili i samo jave telefonom datum i vreme.
Izgleda da ću i ja ovo odraditi privatno, sad da li će specijalista prihvatiti te rezultate......Ee a sad imas caku, ukinuli kartone, sve ide elektronski. Onda zoves pa molis sestru da ide kod dr da upisuju elektronski. Ma bre zajebancija
Ne moze tako, mora da se napravi sistem da se ostave prazna mesta, i naravno da zaposli jos lekara. Dzaba sve i dobra volja nekih dr i sve kad njih nema fizicki dovoljno. Dzaba kad ima jednu smenu specijalistickih sluzbi u dz, samo prepodne, pa ga ti uhvati ako si na poslu tad. Nece da zaposljavaju
Sve prihvataju, ja kombinujem privatno i drzavno odavno, i svima sve nosim i sve se to prihvata normalno. Taman posla da neko odbija privatni izvestajIzgleda da ću i ja ovo odraditi privatno, sad da li će specijalista prihvatiti te rezultate......
Idem krajem meseca kod jednog spec, pa ću otići i ovde da pitam da li oni mogu da zakažu ili gde mogu otići privatno.
Dobra ti nes kafa uz kronpire