Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači šaxista

jel ti odgovara 1550jeftiniji je 1600€ a skuplji 2000€

Za te pare kupim tri volva koji nepale, bre.jel ti odgovara 1550![]()

zaječarsko jesil ćoravŠta ovi studiraju?

Ne puštaj ga u krevet dok ne obezbedi slatko, jbte pa snađi se.Kaze m hbt nocas sam se odmorio napokon!
Da vam kazem, dovukla sam se s posla, rucala, okupala se, i sad sam se ususkula u nas krevetac da uzivam
Ostalo je samo jos da nagovorim m da mi ode do radnje po nesto slatko, za sad se opire![]()

Odlican predlogNe puštaj ga u krevet dok ne obezbedi slatko, jbte pa snađi se.![]()

ne valja ti vruće ne valja ladno opredeli se ženoOdlican predlog
E ali moju idilu je pokvarila misija pod nazivom hitno nadji pelet za veceras da se ne ukocimo
Evo me u boljevcima jurim dzakove![]()
Zlatokosane valja ti vruće ne valja ladno opredeli se ženo

Naša kuća je na severnoj strani. Kotao je namešten da dnevna t bude 22,6°C. Danas se uključivao tri puta.E sad stvarno vise ne ustajem, digla sam krake, ususkala se sa slatkisima i strajkujem
Smrzoh se hbt napolju hladno ko da je jesen![]()

I nama isto, doduse iskljucimo je skroz kao ajde bice toplo, ono jedan dan toplo taman mislis gotova sezona, sutradan da se skocopizdis, ajde pali pecNaša kuća je na severnoj strani. Kotao je namešten da dnevna t bude 22,6°C. Danas se uključivao tri puta.![]()
Niko nas ne tera da kupujemo, zar ne?
Ne tera nas, ali mora da se kupuje. A sve je preskupo, naročito hrana. Ja dosta tog imam svog, što mi proizvedemo. Ne kupujem sveže meso, ne kupujem suvomesnato, od povrća skoro ništa. I opet mi je u budžetu značajna stavka prodavnica/supermarket.Niko nas ne tera da kupujemo, zar ne?