Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.763
Da li @LikiLee možda ima nekih vesti o nedi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sad pročitah da je u bolnici.Da li @LikiLee možda ima nekih vesti o nedi?
Kakve sad ima to vezeNiko nas ne tera da kupujemo, zar ne?
Ajde zvacu je ja sutra preko dana u neko pristojno vreme, sad je mnogo kasnoDa li @LikiLee možda ima nekih vesti o nedi?
Ima veze, govorim o bojkotu. Koliko je to bilo uspešno?Kakve sad ima to veze
Pa nije poenta u virslama nego u odnosu cena pobogu
Bojkot ne moze da bude uspesan ako nema jedinstva, ko i sveIma veze, govorim o bojkotu. Koliko je to bilo uspešno?
Nema najviše zato što ljude to ne zanima. A najviše u vreme bojkota kupuju penzioneri, koji bi prvi morali da paze na cene. Ne prolazi to u Srbiji, na žalost.Bojkot ne moze da bude uspesan ako nema jedinstva, ko i sve
Ali ti bojkot ne resava sad situaciju, jer ova vlast ne reaguje na to. Da smo u demokratiji bilo bi ucinka od bojkota, posto nismo nema vajde
jerse guraš u Lidlu za jeftinije ćevape priznajnelupaj
izvini satsu javili na n1 da su te studemti stavili na listu znači pametansijerse guraš u Lidlu za jeftinije ćevape priznaj
Jer i tebe neko stavio?izvini satsu javili na n1 da su te studemti stavili na listu znači pametansi
mene devojka stavlja na grudi svoje mazi me ko glupu zečinuJer i tebe neko stavio?
Jer i tebi neko stavio?

jel to mamiš zeku pa zviždiš kao šargareka?
nekaje kad nema bolje dobar je i zekomene devojka stavlja na grudi svoje mazi me ko glupu zečinu

nekvari gramatiku, hvala

kažimu da ti da pešes iljada dinara štamu teško@pura moca sad mi došo tato i doneo kevinu gibanicu jaooo blago njima što imaju vako dobro dete.![]()
ćega?šta bre jednu???!?!?! pet iljada!!!
pampura
netrebaju mi.pampura