- Poruka
- 4.282
U ponedeljak bože zdravlja odoh ja u bolnicu na operaciju, malo pre me zvao hirurg. Biće ono il pukovnik il pokojnik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj da bude sve dobro!U ponedeljak bože zdravlja odoh ja u bolnicu na operaciju, malo pre me zvao hirurg. Biće ono il pukovnik il pokojnik.
E fala, samo da se rešim bolova.Aj da bude sve dobro!
Mislim da nije, nisam siguran.
Sećam se, Nemačka, ali je to neka otmica koja je baš dugo trajala.Bio je sličan slučaj.
Ma da, ali mi smo uzeli "običan" prekrivač, za mesec dana verovatno uzimamo i ovaj koji hladi, pa da imamo za leto/zimu.Al onaj jastuk sto sam probala ima neki plavi sloj, nije vuna, ne znam sta je, neki vestacki materijal gelast
Sad mi nista nije jasno
Jeste vi ustvari kupili vuneni prekrivac, a ne neki gelasti vestacki materijal?
Odlična i baš teška. Ali neočekivana, ako se dobro sećam.@Neda juče krenuli da gledamo ODLIČNU nemačku seriju, ako nisi gledala, obavezno. Teška tema, jbt, triler/drama.
https://www.imdb.com/title/tt20863760/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_dear%20child
Znaci ovaj vuneni nije za hladjenjeMa da, ali mi smo uzeli "običan" prekrivač, za mesec dana verovatno uzimamo i ovaj koji hladi, pa da imamo za leto/zimu.

Ma jok, platno. Imaš dva modela, kao čaršav tanak i kao navlaka deblja.Znaci ovaj vuneni nije za hladjenje
A kakav je taj za hladjenje, daj sliku? Je l gelast?
fala na izveštaju@eveline, bili, pitali, kupili, imam izveštaj.
Ovo je navlaka za dušek, preko koje ide čaršav. Tanka je i nije punjena, ima lastiš za ispod dušeka. Cena je 18.700 din.
Ima i punjena navlaka, dosta je deblja, cena je oko 32.000 din.
Mi smo kupili klasičnu (punjenu vunom) navlaku za dušek koja je oko 14.000 din. Ona i ova tanja koja hladi, koštaju kao ta deblja koja hladi. Računamo d aje bolje da kupimo odovojeno, jer nam zimi na treba ta koja hladi, a cena je skoro ista.
Pogledajte prilog 1725330
Pogledajte prilog 1725331

Inače, njihovi dušeci od pene su tri klase iznad bilo kojih iz Yiska ili Ikae-a i sličnih.Stavili na papir troskove koje cemo imati ovaj mesec, nije mi dobro![]()
Ovaj nas sto cemo uzeti u subotu je welpur markaInače, njihovi dušeci od pene su tri klase iznad bilo kojih iz Yiska ili Ikae-a i sličnih.
Uglavnom viša klasa znači i bolji kvalitet. Ali je ciifra ta koja uvek određuje kupovinu.Ovaj nas sto cemo uzeti u subotu je welpur marka
Kazu da su dobri
Videcemo
Sad je na akciji, da ga platimo po punoj ceni ne mozemo, akcisku mozemo
Iskreno zabole me za tri klase bolji kad mi ni jedan nije udoban osim ovog. Probala sam i onaj od 100e i od 2000e... Uopste mi nisu odgovarali
Jedini koji mi odgovara kao ovaj welpur je saraflijin od 200 000 din, o njemu ne mogu ni da mastam kamo li da kupim. Ko moze samo napred
Sve ovo ovo ostalo sto sam probala mi ne odgovara. I uopste nije stvar koja je klasa i koliko kosta nego da li tebi licno odgovara
Jeste bolji kvalitet, trajace 20 god, ali dzaba kad je meni neudobnoUglavnom viša klasa znači i bolji kvalitet. Ali je ciifra ta koja uvek određuje kupovinu.![]()
Ovaj nas sto cemo uzeti u subotu je welpur marka
Kazu da su dobri
Videcemo
Sad je na akciji, da ga platimo po punoj ceni ne mozemo, akcisku mozemo
Iskreno zabole me za tri klase bolji kad mi ni jedan nije udoban osim ovog. Probala sam i onaj od 100e i od 2000e... Uopste mi nisu odgovarali
Jedini koji mi odgovara kao ovaj welpur je saraflijin od 200 000 din, o njemu ne mogu ni da mastam kamo li da kupim. Ko moze samo napred
Sve ovo ovo ostalo sto sam probala mi ne odgovara. I uopste nije stvar koja je klasa i koliko kosta nego da li tebi licno odgovara

Nije nužno, ali zato postoje brendovi koji decenijama garantuju kvalitet. Pa ko ima dovoljno keša, nek izvoli.Kod kupovine takvih stvari ovo je najbitnije. I nije tačno da su ti skuplji nužno i bolji.
Ja i za welpur dobijam 25 god garanciju i 100 dana period probe mogu da vratim ako mi se ne svidja. A normalne je cene nije bolesno skupNije nužno, ali zato postoje brendovi koji decenijama garantuju kvalitet. Pa ko ima dovoljno keša, nek izvoli.
koliko reče, Meki, da košta? i koje su dimenzijeJa i za welpur dobijam 25 god garanciju i 100 dana period probe mogu da vratim ako mi se ne svidja. A normalne je cene nije bolesno skup