Kafić Šta trenutno radiš XIX

AU Beograd je u totalnom raspadu, u samo dve apoteke imaju Trodon koji meni treba. Privatnici ne drže morfine i ako ne možeš da odeš nagrabusio si. Ovde se mora sve krenuti od početka da bi nešto radilo.
Jesi ti probala injekcije pa ne rade, ili te bacili na opijate bez da nisu ni probali injekcije?
Mislim trodon je poslednja opcija i to posle amputacije, a ne za ovo tvoje sa prstom misa mu jjebem mani se opijata

Meni prepisana doza tableta od 350mg to znam da nema sanse necu ni da probam
Onda sam uzela neke od 100mg, probala jednu, tri dana umirala sa stomakom i rekla nikad vise
Sad sam kupila suplemente od 14mg to pijem i ne smeta mi. Ali to je mizerija doza ne verujem da ce pomoci
Ja vise ne znam sta da radim
U mom slucaju nema anemije, nije mi narusen rbc niti hemoglobin, samo gvozdje
Vise ne znam sta da radim, svaki dan imam vrtoglavice, ne mogu da ustanem i sednem naglo ocu se srusim
Picu neko vreme ove suplemente pa cu da radim test da vidim sta se desava. Ako ne bude poboljsanja ne gine mi ona infuzija privatno od 20 000 koje ne znam gde da rodim

Jesu tebi nudili infuziju? Da ne pijes ta jaka gowna, ja ne znam ko to moze da izdrzi

Da, i ja pijem feroglobin sa 15mg a sad ću morati da probam taj depo pa da vidim

Zašto na mišiće i bezobrazluk mogu da se dobiju prava koja na ljubaznost i lepu reč ne mogu?
Posle par neuspešnih pokušaja zakazivanja kod neurologa odem u pravnu službu bolnice i tražim potvrdu da nisu u mogućnosti da mi daju termin u roku od 30 dana, da bi refundirala troškove privatnog pregleda
Nekim čudom na jedan telefonski poziv, stvori se slobodan termin baš za mene.
Reko, hvala, vi ste vrlo sposoban pravnik, uspeli ste ono što lekari opšte prakse nisu. Nije imala komentar, osim blago telećeg pogleda.

Niko ništa ne piše, čak se ni ne svađate, kakav ste to narod. :rida:
I evo dok ja napisah u međuvremenu.
Evo juče završili onu seriju sa autističnom advokaticom... breeeeee. :hahaha:
Ona odlično glumi, al što me nerviraju, glavnog baju jure sve dobre ženske, ali on oće tu autističnu. Koga, bre, vi to lažete?
Sad kad bih uspeo da presečem sa nekim dobrim trilerom, recimo druga sezona Weak Hero.

Klinac bolestan, već 2 dana cepa 38 - 38.5 -39.

Sad da ga pregledam malo pre spavanja, iako je previsoka t za boginje, vidim neki osip na leđima izgleda nedajboze ko herpes zoster. Em je mali em nikad nije imao ni varičele pa lepo da se čovek struni.
Al ne boli ga, ni ne oseća, tako da ajd valjda je nešto nevezano, mada se žalio na bol u krstima pre neki dan 😑

Evo juče završili onu seriju sa autističnom advokaticom... breeeeee. :hahaha:
Ona odlično glumi, al što me nerviraju, glavnog baju jure sve dobre ženske, ali on oće tu autističnu. Koga, bre, vi to lažete?
Sad kad bih uspeo da presečem sa nekim dobrim trilerom, recimo druga sezona Weak Hero.
Gledaj Red cliff ako već nisi, krvi do kolena.

Klinac bolestan, već 2 dana cepa 38 - 38.5 -39.

Sad da ga pregledam malo pre spavanja, iako je previsoka t za boginje, vidim neki osip na leđima izgleda nedajboze ko herpes zoster. Em je mali em nikad nije imao ni varičele pa lepo da se čovek struni.
Al ne boli ga, ni ne oseća, tako da ajd valjda je nešto nevezano, mada se žalio na bol u krstima pre neki dan 😑
Herpes bez bola ne ide, samo bi mu to falilo. Mada ko nije preležao varičele podložan je herpesu, valjda nije. Vodi ga kod doce i ljubi naravno.

Zašto na mišiće i bezobrazluk mogu da se dobiju prava koja na ljubaznost i lepu reč ne mogu?
Posle par neuspešnih pokušaja zakazivanja kod neurologa odem u pravnu službu bolnice i tražim potvrdu da nisu u mogućnosti da mi daju termin u roku od 30 dana, da bi refundirala troškove privatnog pregleda
Nekim čudom na jedan telefonski poziv, stvori se slobodan termin baš za mene.
Reko, hvala, vi ste vrlo sposoban pravnik, uspeli ste ono što lekari opšte prakse nisu. Nije imala komentar, osim blago telećeg pogleda.
Bezobrazluk, mene juče sestra tri puta izbacuje napolje a ja imam pitanja za hirurga, samo sam je izignorisla. Užasno su grubi, kao sam došla namerno da im smetam a meni glava u torbi.

Back