Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce smo se zaljubili u jedan dusek :zaljubljena:
Tako da cemo ovih dana da se bavimo vecanjem kako kipiti krevet a da ne umremo od gladi :think:
Ili ne kupiti i nastaviti da se budimo u zoru od bolova

Dobra vest je da imamo identican ukus za dusek, potpuno nam isti odgovaraju, fala sv kravi izbegli smo te komplikacije

Juce smo se zaljubili u jedan dusek :zaljubljena:
Tako da cemo ovih dana da se bavimo vecanjem kako kipiti krevet a da ne umremo od gladi :think:
Ili ne kupiti i nastaviti da se budimo u zoru od bolova

Dobra vest je da imamo identican ukus za dusek, potpuno nam isti odgovaraju, fala sv kravi izbegli smo te komplikacije
Ne znam stvarno, ja odavno nisam kupovala ništa od nameštaja, ali sada Dušan oprema stan i ja sam šokirana cenama. Naročito francuskim ležajem i dušekom. To košta čitavo bogatstvo. :zeek:
On hoće drveni ram i dušek, ono je užas kakve su cene.

zamišljam kako ga probate dal federira,kao dali je to to :rotf:
Naravno da smo i to radili :lol:
Podrazumeva se da smo finu varijantu poskakivanja dok lezis izvodili :lol:
M zajebava a da ih zamolimo da nas puste par minuta sexa samo zbog potvrde :rotf:
Vis sa kakvim se iskustvom ide u kupovinu duseka 😎

Ali mudro smo izabrali bez federa, sa memo penom, ne odskakujes nigde i nema da bezis kad te sabije :manikir:

Ne znam stvarno, ja odavno nisam kupovala ništa od nameštaja, ali sada Dušan oprema stan i ja sam šokirana cenama. Naročito francuskim ležajem i dušekom. To košta čitavo bogatstvo. :zeek:
On hoće drveni ram i dušek, ono je užas kakve su cene.
Isto i mi, kostur i dusek
Pakao je sa cenama, ne znas da li da uzimas kredit, da li da delis na rate ili da zajmis za kes kupovinu
Sto kaze kum juce jjebem ti de mi zivimo, radis ko crnac svaki dan i ne mozes da odes u radnju kupis zeni i sebi krevet da spavas ko covek, pa jjebem ti koja je poenta onda svega. Oni isto moraju nov krevet da uzmu pa sad skupljaju

Naravno da smo i to radili :lol:
Podrazumeva se da smo finu varijantu poskakivanja dok lezis izvodili :lol:
M zajebava a da ih zamolimo da nas puste par minuta sexa samo zbog potvrde :rotf:
Vis sa kakvim se iskustvom ide u kupovinu duseka 😎

Ali mudro smo izabrali bez federa, sa memo penom, ne odskakujes nigde i nema da bezis kad te sabije :manikir:
maltene životna investicija:lol:

Isto i mi, kostur i dusek
Pakao je sa cenama, ne znas da li da uzimas kredit, da li da delis na rate ili da zajmis za kes kupovinu
Sto kaze kum juce jjebem ti de mi zivimo, radis ko crnac svaki dan i ne mozes da odes u radnju kupis zeni i sebi krevet da spavas ko covek, pa jjebem ti koja je poenta onda svega. Oni isto moraju nov krevet da uzmu pa sad skupljaju
Gde ste rešili da kupite? Da li na istom mestu kupujete i ram i dušek?

Pa bukvalno
Kupis sad pa racunas miran si deset godina
Zato i necu neki jeftin dusek pa za dve god opet sve...
Idite u TC Zmaj, na autoputu, to vam nije dalek, a tamo imate gomilu prodavnica sa nameštajem i dušecima.
Tamo smo pre neki dan videli dušek (preskup) ali imaji i navlaku sa lastišem, od materijala koji leti hladi. Prosto neverovatno, pipneš bilo koji drugi, on mlak kao temp u prostoriji, pipneš taj, on hladniji 5-6 stepeni najmanje. Košta, ali se ozbiljno razmišljam za tu investiciju.

Idite u TC Zmaj, na autoputu, to vam nije dalek, a tamo imate gomilu prodavnica sa nameštajem i dušecima.
Tamo smo pre neki dan videli dušek (preskup) ali imaji i navlaku sa lastišem, od materijala koji leti hladi. Prosto neverovatno, pipneš bilo koji drugi, on mlak kao temp u prostoriji, pipneš taj, on hladniji 5-6 stepeni najmanje. Košta, ali se ozbiljno razmišljam za tu investiciju.
Akcenat je na preskup. Skupi su i ti koji ne hlade, mogu da zamislim koliko košta taj što hladi.

Znam isli smo sad svuda, da uporedimo sa onim iz jyska sto smo se zaljubili, nigde nismo nasli bolji za nas. Ne vredi mi kad se zaljubimo u jedno onda nista drugo nam ne valja, dva raka :lol: tako da bice jysk ovih dana cemo ici da kupimo

ajde sad da čujemo šta je to "peskup" i " košta"
mnogo mi se sviđa to što hladi, pa da znam jel da maštam ili da odustanem unapred

Meni su ovi kreveti savršeni, ali Dušan kaže da mu na pamet ne pada da da tolike pare za krevet bez dušeka. :(
https://www.vadras.rs/proizvod/krevet-k7-box/
Boze sacuvaj
Ovo su normalne cene za kostur

Screenshot_20250503-151911.png

ajde sad da čujemo šta je to "peskup" i " košta"
mnogo mi se sviđa to što hladi, pa da znam jel da maštam ili da odustanem unapred
Evo ti ovo, rekoh da sam juce nalatela slucajno, isto te hladi ali samo glavu, pa moze da posluzi da se tesimo
Ovo je radnja momax, pored lesnine, to ti je lokaciski pored tempo kvantasa, kod bezaniskog groblja

Screenshot_20250505-090104.png

Ovo za jastuk uopšte nije puno, Dormeo anatomski su toliko, ima i skupljih. Sasvim pristojna cena.
Ma da, a udobniji od dormeo
Jedna strana ima taj kuling sloj, vidi se na slici to plavo, a druga nema, pa okreces po potrebi. Zimi da koristim hladjenje necu sigurno, ima se ukocim :lol:

Ja godinama koristim dormeo onaj sa uvalama memo pena, i bio mi super, kako sam dosla ovde na ovaj krevet ja se mucim ne mogu ni taj dormeo vise, ukoci me u sred noci, pa sam pocela m-ov dormeo bez uvala isto memo pena i lakse mi je. Tako da cu sad uzeti ovaj, pa sa novim dusekom i ovim jastukom da vidim ocu li se preporoditi ili cu se zakucati :lol:
Mora pitam ove u jysk kad budemo kupovali kakva je politika zamene duseka, sta ako se desi i posle dve nedelje da nas muci i koci, otkud ga znas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back