Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slušam kako je naš preCednik podigao starosnu granicu na 35 godina za kupovinu prvog stana. Dušan još nije dobio odgovor od banke za kredit, ja mu kažem da odustane. Da sačeka da počne ovo što gos'n AV priča, i sve pare od učešća će mu ostati. Sa njima može da opremi tri stana, a ne taj jedan koji kupi.
Ubiću se, majke mi. Više mi nije ni smešno u kakvoj zaebanciji od države živimo.
A ti verujes u ono sto vucic laze narod da kupi socijalni mir?
Ono sto on obecava ne moze matematicki da se izvede, jedino da produzi radni vek do 80
Nemoj se zajebavati to da prihvatate

Moja svekrva se ozbiljno nalozila na to, ne mozemo da joj objasnimo da je to nemoguce iz dva razloga, prvi hiperflancija koja ce da nastane ako to uvede, drugi mi nismo mladi i ni ja ni m ne moze to da dobijemo. Ne ona i dalje gaji nadu
I sad procitam zd i reko evo i ova je poludela gotovo :lol:

Napravila ćerka kokice iz aparata, bezukusne skroz.
Kaže, sad će biti bolje. Ne znam koliko je maslinovog ulja stavila i vegete, ali posle dvadesetak komada me krenula kiselina, a prsti masni govore više nego reči..
IMG-63686039227290bcb2fd4d286f3f6f0c-V.jpg

Hahah, napunim bulje šimikama likovima iz strukovne viber grupe dajući otvorenu podršku kolegama koje se bore sada, ostali smrde, koja govna neviđena, a znam da nisu za. Tj bar sam bila ubeđena.
****** nisam ćutala u gimnaziji kad nas je razredni crnogorac terao da pišemo pismeni na temu iz gorskog vijenca (od tri teme četiri su bile o njegošu), ja sela i napisala paralelu o vojvođanskim romantičarima, a ne sad da ćutim kad je svaki korak, svaki udah rizik, mrš bre pizduøjice male glibave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back