- Poruka
- 206.549
ovo je fotomotaža u fotošpu vidise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je fotomotaža u fotošpu vidise

Sinoć probali sodžu, onako, bolji od ukusa kajsije, ali ne kao grožđe. I dalje je grožđe br. 1. Pili uz neku korejsku seriju, naterale me moje devojke.Joj što mi se jede nešto slatko a sem šećera nemam ništa u kući da zbućkam, o sudbo kleta.![]()

Eh, teško ti palo.Sinoć probali sodžu, onako, bolji od ukusa kajsije, ali ne kao grožđe. I dalje je grožđe br. 1. Pili uz neku korejsku seriju, naterale me moje devojke.![]()

Najbolje što nije serija, to me draga tera da gledamoEh, teško ti palo.
Znači grožđe i klasik uz pivo, ok zabeleženo.
Šta ste gledali?
Očito zna žena šta valja.Najbolje što nije serija, to me draga tera da gledamo
Juče smo sa decom gledali odličan film: https://www.imdb.com/title/tt8574252/

Zna, zato se i udala dobro.Očito zna žena šta valja.
Ovo ću noćas da gledam, fala.![]()

Zna, zato se i udala dobro
Što si metno čarapu na glavu?
Moca kao huligan sns brigadeŠto si metno čarapu na glavu?

Al deca kenjaju u gaće..već vidim.
joj kad bi te ja dovatio reč huligan bi se pretvorila u pojam za malu zeku milicu macu banbi ako me kapirašMoca kao huligan sns brigade![]()

Sigurna si da nije svanulo ?Fali još ‚‚puška te ubila''. Budim se, neko me zvao i probudio a nije ni svanulo.
E nekulture mamicu im! A zna se da se u praskozorje pre 12 ne zove!Fali još ‚‚puška te ubila''. Budim se, neko me zvao i probudio a nije ni svanulo.

Skroz, nema još ni 4.Sigurna si da nije svanulo ?

Pa stvarno...E nekulture mamicu im! A zna se da se u praskozorje pre 12 ne zove!![]()
.kaži dete?Al deca kenjaju u gaće..već vidim.

pa sam parila noge u vrucu vodu, pa onda vruce tusiranje. Da mi je da dovatim kretena koji je najavio toplo danas da mu se milosne majke
garant ima onu smrtonisnu za muskarce 37,2) pa sam nam zbuckala kobajagi vestacku supicu, aj taman njemu za pred smrt, a meni da se zgrejem. I tako, sad smo posrkali supe, topao tus, digli krake i umotali se, neki odmaramo, a neki su na samrti