Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da pitam...ona prodavnica, knjižara, šta li je, pod nazivom Kengur.
Jel to u svim gradovima prodavnica gde rade kreteni ?
Kupim proizvod ,dam 2000, prodavačica mi vraća kusur 400, gura mi u ruke a ne stavlja na pult. Ja kažem "hvala" a ona "nema na čemu". Mislim, nije skontala da je ona meni trebala reći hvala kad već nije rekla izvolite.
I jesu li svugde cene takve da vređaju inteligenciju kupca ?
Na primer, ona folija ,samolepljiva, kao imitacija drveta...piše cena 2,20 pitam šta je dva dinara i dvadeset para, kaže radnica "pa kvadratni santimetar".
Čisto sumnjam da je prodaju na cm, i što ja moram da računam širinu puta dužinu da bi dobila iznos od 2200 po m2 kad je standardne širine od 50 cm?
Inače takva , tj kvalitetnija folija obično košta 400 dinara po m2 (pišem o prestižnom oracalu na primer)

Zna, zato se i udala dobro
GBQu1H8XwAA8yJG.jpg

Dovukla se kuci smrznuta :zima: pa sam parila noge u vrucu vodu, pa onda vruce tusiranje. Da mi je da dovatim kretena koji je najavio toplo danas da mu se milosne majke
M mi je na samrti (boli ga grlo i misli da ima temp, al nece da meri, samo misli :lol: garant ima onu smrtonisnu za muskarce 37,2) pa sam nam zbuckala kobajagi vestacku supicu, aj taman njemu za pred smrt, a meni da se zgrejem. I tako, sad smo posrkali supe, topao tus, digli krake i umotali se, neki odmaramo, a neki su na samrti :mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back