Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceka nas oporavak i malo borbe
Ipak je pozurio dva meseca i rodio se u 32. Nedelji.
Ali dise sam za sada, dobio je lepu ocenu, prvo osam pa devetku na rodjenju
Sto je suoer
Ali je toliko mali
1990 grama i 39 dugacak
Boldovano je najbitnije, a sve ostalo polako, ugojiće se, porašće. Sve se to nadoknadi. Ti sada brini o sebi, da se odmoriš i oporaviš dok bebac ne dođe kući.

Unuk od prijateljice se silom prilika rodio prerano, kraj šestog meseca, bio u inkubatoru i odem da ga vidim kad su ga doneli kući. Mrva al borbena. Uvali mi prijateljica dete u ruke a on mrda i puzi po meni, rita se, ja u panici ispustiću ga. Nisam mogla da verujem da tako malo dete može biti toliko jako. Sledeće godine polazi u školu sunce ga grejalo.

Isla sam
Videla ga
Drzala ga i mazili se
Predivan je ❤️

Boki bre!
Tvoji dečaci jedva čekaju da te što pre upoznaju :zag:

Da vam je živ i zdrav, veliki da poraste i da bude car kao njegova mama, najjača na svetu <33333

U ostatku hrišćanskog sveta 13.decembra se slavi Sv.Lucija, i kao što joj ime kaže, donosi svetlost.

Nisam odlepila, i dalje sam ateista al eto ovde se to baš praznuje, obzirom da znate o kojim geog širinama se radi :mrgreen:

Boki bre!
Tvoji dečaci jedva čekaju da te što pre upoznaju :zag:

Da vam je živ i zdrav, veliki da poraste i da bude car kao njegova mama, najjača na svetu <33333

U ostatku hrišćanskog sveta 13.decembra se slavi Sv.Lucija, i kao što joj ime kaže, donosi svetlost.

Nisam odlepila, i dalje sam ateista al eto ovde se to baš praznuje, obzirom da znate o kojim geog širinama se radi :mrgreen:
13. decembar je i slava Svetog apostola Andreja Prvozvanog.

Nestrpljivi momčić je divan dan izabrao :heart:

Pokvarila sam mm dan jutros uz kafu.
Rekla sam mu čuvenu rečenicu "nešto sam razmišljala"
Nastavak je da ćemo spustiti nogice od šporeta i na postojeću keramičku ploču staviti plinski šporet sa dve ringle i indukcionu ringlu na novu radnu ploču.
Eno ga , uzdiše i skida nogice.
E šta ti znaš čoveku subotu jutro da začiniš!

Ne zna se šta je gore: Rečenica koju si ti izgovorila ili kada sedneš za sto sa metrom u ruci.

13. decembar je i slava Svetog apostola Andreja Prvozvanog.

Nestrpljivi momčić je divan dan izabrao :heart:

Little Rascals Awww GIF

Slušam kako je naš preCednik podigao starosnu granicu na 35 godina za kupovinu prvog stana. Dušan još nije dobio odgovor od banke za kredit, ja mu kažem da odustane. Da sačeka da počne ovo što gos'n AV priča, i sve pare od učešća će mu ostati. Sa njima može da opremi tri stana, a ne taj jedan koji kupi.
Ubiću se, majke mi. Više mi nije ni smešno u kakvoj zaebanciji od države živimo.

Slušam kako je naš preCednik podigao starosnu granicu na 35 godina za kupovinu prvog stana. Dušan još nije dobio odgovor od banke za kredit, ja mu kažem da odustane. Da sačeka da počne ovo što gos'n AV priča, i sve pare od učešća će mu ostati. Sa njima može da opremi tri stana, a ne taj jedan koji kupi.
Ubiću se, majke mi. Više mi nije ni smešno u kakvoj zaebanciji od države živimo.
Ti još veruješ u deda mraza ?
Mislim u te kredite...

Sta ima da ceka?
Gosn AV
Mada je on sve samo nije gosn
Je jedno ***** lazljivo
I nadam se da mu se blizi kraj i to uskoro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back