Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al smo se sad nazdrali vruce supe :lol:
Posto smo imali goste nismo stigli danas jesti supicu
Kako su otisli gosti ja reko sad cu zakuvam jedan deo i da jedemo. Kaze m ma kasno je bre.
Za supu nikad nije kasno :deda:
A onda nije mogo da stane, kaze au ala prija
Ti kazem bre, supa uvek prija :deda:

IMG_1561.jpeg

Poslednjih par dana sam toliko umorna da mi ni spavanje ne pomaže. Sva sam kao ošamućena i kao da me fića pregazio pa se vratio u rikverc da me još malo dokusuri. :brus:
mene je to drzalo celog avgusta i septembra, nefunkcionalna totalno
a bukvalno niko iz okruzenja ne kapira razmere jer su navikli na zenu zmaja koja vuce za desetoro
i onda sam rekla sad cu sve sto imam od godisnjeg da spiskam do polednjem gana
i jesam, iseckala malo opet zbog drugih al preslozila prioritete jer je bilo bas dogorelo
i tek se sredinom oktobra se vratila na staro

Dobro veče
Kafanu: Šta trenutno radiš XIX sa foruma Žene smo prebacili u novi forum "Opusti se", koji se nalazi u kategoriji "Zabava"gde se nalazi i ostale kafane
Želim vam dobru zabavu u novom prostoru i nastavak druženja
Ovde cemo i dalje da se zabavljamo i caskamo uz kaficu a na forumu Žene cemo otvarati teme i pisati o stvarima koje su nam zanimljive:heart:
turkish_coffee_3_0.jpg

Poslednja izmena:
Dobro veče
Kafanu: Šta trenutno radiš XIX sa foruma Žene smo prebacili u novi forum "Opusti se", koji se nalazi u kategoriji "Zabava"gde se nalazi i ostale kafane
Želim vam dobru zabavu u novom prostoru i nastavak druženja
Ovde cemo i dalje da se zabavljamo i caskamo uz kaficu a na forumu Žene cemo otvarati teme i pisati o stvarima koje su nam zanimljive:heart:
Pogledajte prilog 1635105

Najgluplja odluka u istoriji ovog foruma ikada…

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back