- Poruka
- 12.385
Radim malo privatno u domu nekom
Gle ovu opticku varku
Nema stomaka
Gle ovu opticku varku
Nema stomaka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je za ručno pranje?Kupila sam neki tečni prašak za veš u Svetoforu. To čudo toliko peni da mislim da ću u sledeću turu veša da stavim jednu kašiku!
Poludeh od pene, koliko god da smanjim količinu mašina puna pene!
Nije, do 90CMožda je za ručno pranje?
A kako pere ?
U zdravlju da je troši što duže, sa srećom.Pogledajte prilog 1631069
Neka peva ova kuća... A može i - smejem se, a plakao bih...
U ovaj legendarni obračun nije ušlo pet godina uplaćivanih doprinosa za penziono osiguranje, koje su se negde izgubile. Nije ušla ni 2024. što je odlično, jer nećemo platiti 120 000 dinara za ovu godinu. Najluđe od svega je što je stvarni iznos invalidske penzije 15 890 dinara, ali pošto zakon ne dozvoljava da iznos bude niži od ovog u rešenju, onda je penzija tolika.
Referent koja je radila njegov predmet nam je rekla da ni ne traži tih pet izgubljenih godina, jer one svakako neće podići visinu iznad ovog zakonskog minimuma. A samo će izgubiti vreme i živce u borbi sa birokratijom.
Najbitnije je da je dugo prima, koliko god da je bedna.
E ja sam ga uzela meni je ok, onaj veliki 5l. Ako pricamo o istom, jer ja sam u mere uzelaKupila sam neki tečni prašak za veš u Svetoforu. To čudo toliko peni da mislim da ću u sledeću turu veša da stavim jednu kašiku!
Poludeh od pene, koliko god da smanjim količinu mašina puna pene!
Isto...I ja koristim ovaj zeleni sa slike. Za šareni veš mi je odličan.
OvajE ja sam ga uzela meni je ok, onaj veliki 5l. Ako pricamo o istom, jer ja sam u mere uzela
Ovaj?
Pogledajte prilog 1632080
Svekrva kaze po njenim merilima ne pere dobro
Stvar ukusa ili navike ne znam.... Ali te velike sam ja ranije donosila iz madjarskene, peru brate nije problem, oa nenoremo nnivu pa da sad mora da suri od pranja
A generalno sve iz mere je tesko srranje i necemo vise ici...tecni sapun im je uzasan, hrana uzasna, kucna hemija losa.... Jedino sto mi valja je sprej za komarce i ovaj tecni prasak. I imaju alkohol jeftin, medicinski, oko 180 din, a u klasicnim prodavnicama je oko 400. Al da idem daleko zbog boce alkohola necu, isto me kosta kad dodas gorivo....
Bootcut model - najbolji definitivno!Posle godinu dana nenosenja farmerki kupih pre neki dan nove, fala k vratile su se zvoncare u modu
Ja sam zimus, prosle god, vecinu farmerki bacila jer su mi omalele, ugojila se. Sad mrsavim, i sad kontam da bi mi sve te farmerke bile opet tamanal mucak....
A bila sam u fazonu sta da cuvam kad necu smrsati lenja sam ja za to, zabole me.... Kad ne lezi vraze![]()
Ja kapiram da su to sve ista s drugo pakovanjeOvaj
Pogledajte prilog 1632203
Pere, peni kao lud. Mislim da skida i zločine iz prošlosti!
Bootcut model - najbolji definitivno!![]()
bolja si katsi tapaciranaSad mrsavim, i sad kontam da bi mi sve te farmerke bile opet taman
Ja sam inace jako mrsava ....ovo sto me ti znas sam ja kao debelabolja si katsi tapacirana![]()
![]()
Ma baciIzvadila sam svu garderobu i sada sedim i pitam se - šta sad?!?!
Trebao bi mi jedan ormar za posao, jedan casual i jedan outdoor.
...po sezonama.
Da li mi stvarno treba spavaćica koju sam nosila samo u porodilistu?
I ljubičasta somot košulja iz početka 90-ih?
A onaj deo "Kad vratim staru liniju" je tek druga priča!
Idem da bacam...![]()
Odneses u centar za soc rad, u neku sigurnu zensku kucu
Te zene dodju sa decom u pola nici kad pobegnu od nasilnika i nemaju gde
Gole i bose
Da da, dajem ovde u komšiluku garderobu, a dečiju odnesem koleginicama na posao pa se dzoramoMa baci
Mislim da se razumemo, ja pod bacanjem garderobe podrazumevam da operem i okacim u kesu pored kontrenera, ili odnesem u crveni krst, ili ciganima na pijaci sto prodaju
Poenta je izbaciti iz kuce
Ne znam ti kako....
Muke naše niko ne zna!Unosili smo sinu ugaonu garnituru kroz prozor prvog sprata tako što su se radnici popeli na kombi, podigli je na njega i ubacivali u stan.
Nije mogla da prođe ugao od hodnika do sobe, ovo je bio jedini način.
Kad bude izlazila, izlaziće sa sikiricom.
Ovo je jedan od pet delova
Pogledajte prilog 1632258
ma bilo ih je konstantno, ja nosim te modele plus da su plitkeJa kapiram da su to sve ista s drugo pakovanje
Evo sad gledam u masini, upravo radi, nista mi ne peni puno...pojma nemam....
Jesu, a nisi mogao godinama naci te modele