cestitam @Afroo  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cestitam Afro!....3.360gsve sam drugo zaboravila

Da vam je sretan veseo i zdrav. Da ga zagrlis što prije.....3.360gsve sam drugo zaboravila

Afroo, da vam bude ziv i zdrav klinja, da ga lepa sreca prati....3.360gsve sam drugo zaboravila

Hvala, dobro su oboje, ona je imala sreće izbegla je carski, uz epidural porodila se za pola sata, nasmejana kao da se nije ni pohađala, hvala boguAfroo, da vam bude ziv i zdrav klinja, da ga lepa sreca prati
Kako je kcerka?
Da se i ona brzo oporavi!

Sjajno je sto su ocijenili da moze prirodno.Hvala, dobro su oboje, ona je imala sreće izbegla je carski, uz epidural porodila se za pola sata, nasmejana kao da se nije ni pohađala, hvala bogu
Potpisujem iz iskustva.Sjajno je sto su ocijenili da moze prirodno.
Epidural je nesto najbolje na svijetu cijelom. Umjesto stresa, porodjaj bude pjesma.
Jok,bile smo nevaljale. Svašta pisale korisnicima koji nas nerviraju pa nas kaznili.

Da, ovo joj je treći takav. Sreća postoji, ja sam nju rodila karlicno, nisam znala nista ko g****a srećom, porodila sam se za 20 minuta, mladju normalno za pola sata, ali je isto bilo bolno i često pričam kako su danas žene srećne koje mogu da iskoriste taj epidiral.Sjajno je sto su ocijenili da moze prirodno.
Epidural je nesto najbolje na svijetu cijelom. Umjesto stresa, porodjaj bude pjesma.
psovale ste Vučića, priznajJok,bile smo nevaljale. Svašta pisale korisnicima koji nas nerviraju pa nas kaznili.

Nop, on je moj idol. Udacu se za njega kad poraste.psovale ste Vučića, priznaj
ja mislim da tad nije ni postojao epiduralDa, ovo joj je treći takav. Sreća postoji, ja sam nju rodila karlicno, nisam znala nista ko g****a srećom, porodila sam se za 20 minuta, mladju normalno za pola sata, ali je isto bilo bolno i često pričam kako su danas žene srećne koje mogu da iskoriste taj epidiral.
ma gde da raste više, pustiNop, on je moj idol. Udacu se za njega kad poraste.
Čestitke, Afro.....3.360gsve sam drugo zaboravila

А добро, то ти није поподневна, више је нека сиестицаjao, ljudi moji, ja sam danas spavala od 12 do 16.30
msm jes da ja volim da odspavam popodne sat ili dva i da posle mogu noču da spavam, ali ovo je previše

još da odem u mexicoА добро, то ти није поподневна, више је нека сиестица

još da odem u mexico
И савршено да се уклопишjoš da odem u mexico