- Poruka
- 27.804
Autokorekt sa karakterom.Немож да провалиш, њен аутокорект има свој живот![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autokorekt sa karakterom.Немож да провалиш, њен аутокорект има свој живот![]()
Ја обожавам те грешке, улепшају ми дан, насмејемо се, а наша Афро се не љути, шта ће мучена душаAutokorekt sa karakterom.![]()

Ништа те не разумем, данас си више трудна? Причај српски, жено29. Beta hcg je beta bila 215
Danas 31. Beta hcg je 587
![]()

Jeste, danas nosi dvojke.Ништа те не разумем, данас си више трудна? Причај српски, жено![]()
Ne, danas je taman trudna.Ништа те не разумем, данас си више трудна? Причај српски, жено![]()

Па ја те резултате ништа не разумем, шта је добро, шта није...лепо питам.Jeste, danas nosi dvojke.![]()
Zezam se bre šta ti je.Па ја те резултате ништа не разумем, шта је добро, шта није...лепо питам.
Али ја се не зезам, тупсон сам за те ствариZezam se bre šta ti je.
Raste beta, trudna je.Па ја те резултате ништа не разумем, шта је добро, шта није...лепо питам.
I j ta prva dva meseca uglavnom pna se povecava duplo na dva dana
Zato se i proverava jer im pokaze dal je sve ok i pre UZ

A, šta ću misliti sem da bih ga zadavila
Cek, ček da te se docepam pa ces videti svoga bogaЈа обожавам те грешке, улепшају ми дан, насмејемо се, а наша Афро се не љути, шта ће мучена душа![]()

Ти знаш колико ја тебе волимCek, ček da te se docepam pa ces videti svoga boga![]()

I to često razvratan.Немож да провалиш, њен аутокорект има свој живот![]()

Убиће насI to često razvratan.![]()

Čuvaće nas oficiri iz plakara ili odakle su beše bili.Убиће нас![]()

Јао, подсети ме и опет се наглас смејемČuvaće nas oficiri iz plakara ili odakle su beše bili.![]()

Smej se, smej, dok ne dođe Afro.Јао, подсети ме и опет се наглас смејем![]()

Ма бежи, бре, стомак ме болиSmej se, smej, dok ne dođe Afro.![]()

Ljubav je obostranaТи знаш колико ја тебе волим![]()