- Poruka
- 63.764
Ако наставиш да их гомилаш само сашиј себи другу кућуMene će da isele iz kuće sa svim mojim materijalima. Iako ne stižem da ih šijem, uredno ih kupujem i pakujem već u drugu oooogromnu kutiju. A vi, kako 'te?![]()
неки пачворк стил...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако наставиш да их гомилаш само сашиј себи другу кућуMene će da isele iz kuće sa svim mojim materijalima. Iako ne stižem da ih šijem, uredno ih kupujem i pakujem već u drugu oooogromnu kutiju. A vi, kako 'te?![]()
неки пачворк стил...Mogu! Mada mislim da uzmem odmor, tipa nedelju dana i da sašijem sebi sve.Ако наставиш да их гомилаш само сашиј себи другу кућунеки пачворк стил...
Само нежно према себи, него штаMogu! Mada mislim da uzmem odmor, tipa nedelju dana i da sašijem sebi sve.

Kako si ti danas, Čičkava?Само нежно према себи, него шта![]()
Најс, вери најс, до сад без температуре, обе...ваљда ће прескрцамоKako si ti danas, Čičkava?

Naravno, samo polako! Drago mi je da ste dobro.Најс, вери најс, до сад без температуре, обе...ваљда ће прескрцамо![]()
Добро си се сетила да напишеш, ја питам ти ништа, рекох ко зна шта се десило...па, браво, девојкоRazmišljam šta sam danas preturila preko glave. Pa o nije tako loše, ili se ja samo tome nadam i verujem.
Zakazali mi CT vrataa, toraksa, abdomena i karlice. Odobrili neku novu sistemsku terapiju, ustvari staru ali sad je rfzo odobrava za bolest za koje lekari smatraju da može biti od koristi i delotvorno. Nadam se da ce bar zaustaviti ovo go**o da više ne raste.
Umorila sam se kao pas. Eto tako...

Izvini nisam videla, a i bila sam kao zgazena, umorna je malo reci, još noćas uopšte nisam spavala, ludilo.Добро си се сетила да напишеш, ја питам ти ништа, рекох ко зна шта се десило...па, браво, девојко![]()
Нека,нека, важно да су лепе вестиIzvini nisam videla, a i bila sam kao zgazena, umorna je malo reci, još noćas uopšte nisam spavala, ludilo.

Meni lipa samo što nije ušla u kucu, ne uspevam da se dogovorim sa upravnikom da se to iseče. U kući mi je mrak i hladno, tačno cu ga zabaviti.Danas će biti čudan dan. Obično u ovo vreme cvrkuću ptice i laju psi. Od jutros se čuje samo rika lavova iz zoo vrta koji je udaljen skoro kilometar od moje kuće.
I da...počela je da miriše lipa ispred mog prozora...za sad još miriše dan dva, posle ćemo da se davimo od toga. Lipa je ogromna, ima možda i 20 m visine .
Obožavam tvoj autokorekt. Nek nisam jedina.Gledaj da dobro zabaviš upravnika,možda i ode lipa.Meni lipa samo što nije ušla u kucu, ne uspevam da se dogovorim sa upravnikom da se to iseče. U kući mi je mrak i hladno, tačno cu ga zabaviti.
Mnogo je bre mator i zadrt do besvesti, a dok kaze kad nešto treba, ja bih ovako sva nikakva otišla do Terazija i vratila se.Obožavam tvoj autokorekt. Nek nisam jedina.Gledaj da dobro zabaviš upravnika,možda i ode lipa.
АИ никада неће савладати српску граматику*neobavljenog
Ne mogu da ispravim. Nisam nepismena, telefon je nepismen.![]()

Čekam sa mamom rtg pluća.
Od čekaonica, lekara, termina, laboratorija, operacija, dobiću još jedan rak. Svekar, svekrva, mama, muž... Od novembra 2022. stalno nekom zakazujem, vodim, mislim gde je kad kome zakazano...
Rezultiralo je time da sam se u nedelju ujutru setila da muž nije uradio laboratoriju za ponedeljak za skener. I dobro je da sam se uopšte setila, inače smo mogli otići u Kamenicu, i vratiti se ne obavljenog posla.
Ovako je koštalo samo gorivo do Beograda i stres koji sam doživela.
I ja evo razmišljam šta je @Afroo mislila.Obožavam tvoj autokorekt. Nek nisam jedina.Gledaj da dobro zabaviš upravnika,možda i ode lipa.

Немож да провалиш, њен аутокорект има свој живот