- Poruka
- 121.957
Javi u septembru koji vikend si ovde i da organizujemo. A ti poradi na onom medvedu, sad bez vola, da mrdne dupe i dodjete. Nemoj da mi vrda da ga mrzi da izlazi iz jazbine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi u septembru koji vikend si ovde i da organizujemo. A ti poradi na onom medvedu, sad bez vola, da mrdne dupe i dodjete. Nemoj da mi vrda da ga mrzi da izlazi iz jazbine
ja ću da finansiram, ti da uložiš znanje i vodiš projekat
učiniću sve, a ako on neće, ja dolazim avionom koji ću sama da vozimJavi u septembru koji vikend si ovde i da organizujemo. A ti poradi na onom medvedu, sad bez vola, da mrdne dupe i dodjete. Nemoj da mi vrda da ga mrzi da izlazi iz jazbine

Drugim rečima usralli smo motkunema ni meni![]()

Ma ne mora torta ja ću se zadovoljim i sa škembići u saftu ili jagnjeće sarmice... šta ti lakšeAko me secanje sluzi ta panj torta je sustinski reforma samo urolana u panj....i nije vam neki izbor
![]()
Ma jok, rolat običan, pa poslagan kao panj.Ako me secanje sluzi ta panj torta je sustinski reforma samo urolana u panj....i nije vam neki izbor
![]()
Ne nadaj se ničemu, oma da ti kažem, da se ne nadaš za džabe.Drugim rečima usralli smo motku![]()
Joj bljakMa ne mora torta ja ću se zadovoljim i sa škembići u saftu ili jagnjeće sarmice... šta ti lakše

Pa da al je sastav ko reforma malteneMa jok, rolat običan, pa poslagan kao panj.
Vidoh sad onaj tvoj sladoled, pa ima isto secera ko i ovi na drvce, nije neka sreca, ako si ga zbog toga uzimala nema efekta... Ali ako je zbog ukusa, nevezano za sastav, onda ok... Nisam ga sad uzela, sad sam drvce, probacu jednomučiniću sve, a ako on neće, ja dolazim avionom koji ću sama da vozim![]()
Pa da al je sastav ko reforma maltene
Taj fazon, orasi patispanj, zumanca na pari sa cokoladom.... Pa se zezam ko da si izvrnio reformu naopacke u rolat
Praviću se da ovo nisam čuoJoj bljak
![]()
Vrh joj na dnu stoji
mnogo volim tu azdaju Najslađa aždaha svih vremena.Vrh joj na dnu stojimnogo volim tu azdaju
![]()

nije zbog manjka šećera, mada jeste malo manje, nego je stvarno prelepVidoh sad onaj tvoj sladoled, pa ima isto secera ko i ovi na drvce, nije neka sreca, ako si ga zbog toga uzimala nema efekta... Ali ako je zbog ukusa, nevezano za sastav, onda ok... Nisam ga sad uzela, sad sam drvce, probacu jednom
piši me tamo za pohovane škembiće, plizMa ne mora torta ja ću se zadovoljim i sa škembići u saftu ili jagnjeće sarmice... šta ti lakše
nije ni govedji jezik loš, onako kuvan sa renom ili u saftu sa krompir pireom...Postalo je baš teško naći dobre škembiće, kao i goveđi rep za supu.
znači jedni pohovani škembići, zapisao... nešto za piće?piši me tamo za pohovane škembiće, pliz
Gde loš, obari se, oljušti pa u rernu da se zapeče sa začinima i krompirom, tako sam ga najčešće pravila.nije ni govedji jezik loš, onako kuvan sa renom ili u saftu sa krompir pireom...
Eeeeee, kad ga lepo zabiberiš pa maslinovo ulje i soja sos. I obavezno beli luk u granulama, dobro ga pospeš. Milina.Brokoli slobodno zadrži, fala.
Ne volim, zgadio mi se dok sam bila na dijetama, a u to vreme nije bilo b.luka u granulama.Eeeeee, kad ga lepo zabiberiš pa maslinovo ulje i soja sos. I obavezno beli luk u granulama, dobro ga pospeš. Milina.
možeš pribeći i jednom malom nestašluku, zasečeš ga poprečno na svakih santimetar a onda izmedju meteš slajs slanine, tako se pojača sočnostGde loš, obari se, oljušti pa u rernu da se zapeče sa začinima i krompirom, tako sam ga najčešće pravila.