- Poruka
- 206.218
Ako sam dobro razumeo vodi nas Metl... Batak na ručak?@Reefer mišljenje?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sam dobro razumeo vodi nas Metl... Batak na ručak?@Reefer mišljenje?![]()
bataciii od metleeeAko sam dobro razumeo vodi nas Metl... Batak na ručak?

To u nekoj zemlji uredjenoj
Kod nas sve dogovara na rucku
Mi danas kuvanu boraniju sa junećim kockicama, puuuunoooo bleog luka i raznog povrća, joj kako je to dobro!Ne znam za vas, al ja sam sad za veceru ubila dva tanjira corbastog pasulja
Nocas cu dumrem
![]()
ko dva deteta jeli smo kasicu 
Pa ja evo bojkotujem markete zbog cena
A onda stanem lokalno ispred kuce neke da kupim jagode a one skuplje nego u marketu
Mislim da to sasvim jasno dovoljno govori o ljudima
Treba mi savet. Gde da parkiram ako idem na koncert u Savski park?
Kucala na maps, piše da rade do 22 h. A koncert je do 23.U Galeriju.
Kucala na maps, piše da rade do 22 h. A koncert je do 23.
Da li se plaća i koliko?
I koliko je udaljeno od mesta gde je koncert ?
Da li tebi fizijatar pomogne i na koji način ?Kako mi se ne ide sutra da poginem na svadbi
Opet mi se upalio zivac, opet ona moja tcka boli i trne i steze, ne gine mi fizijatar opet![]()
Ja uzmem blok 5 ili 10 dana vezano, kaci me na struju i plus kiropraktika. Meni pomaze jer ta kiropraktika oslobadja nerv a struja oslobodi grc nastao od upaljenog nervaDa li tebi fizijatar pomogne i na koji način ?
Pitam jer je meni prepisao neke tri terapije na 10 dana i nisam baš videla neki napredak.

Ja samo u majici sa dugim rukavima, onako tanka majica. Mada sam u autu, bez grejanja. Evo nas stali na kafu.Ne znam za vas ali ja sam izvukla zimsku jaknu iz vakuuma
Napolju je nenormalno hladno