- Poruka
- 121.818
Napokon zavrsila, da dignem krake sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

foto, videodignem krake
@mina68Она од 12 до 6, еее, мало ли јеAjmo u nove radne pobede
Juce sam zakucala od 7 do 10, onda sam se vratila oko 11 i sve do pola 7 jutros
Gde je ona minka da vidi sta je profi spavalica na kisi@mina68

od 10 do 11 šta je bilo?Juce sam zakucala od 7 do 10, onda sam se vratila oko 11 i sve do pola 7 jutros

Ona je bila na toj crkvenoj sluzbi istjerivanja djavola.Kaze da je bilo ljudi iz njihivog autobusa koju su vristali i ispustali neke krike.
Znaci,oni nisu dosli specijalno sa tom namjerom,nego je prosto ta sluzba tako djelovala na njih.Ja sam je pitala da li se ona plasila,kaze da nije,jednostavno ne obracas paznju.
Da,to da neke nazovimo "cudne"pojave postoje,mislim da postoje.Ima naučno dokumentovanih slučajeva, gde su činu prisustvovali lekari i psihijatri i to ne neki šalabajzeri. Obrade su vršili ugledni sveštenici.
E sad, da li je i to bio vid šizofrenije (nje imaš različitivh vrsta), samo što su reakcije zaposednute (bolesne) osobe bile ekstremne, ili tu stvarno ima nečega niko ne sme sa sigurnošću da tvrdi.
Imaš film "Isterivanje đavola iz Emili Rouz", to je po istinitom događaju rađeno, gde se svešteniku sudilo zbog egzorcizma, ali na kraju i jeste i nije osuđen jer ni jedna strana nije imala ubedljive argumente.
Ja jesam protiv šarlatana i prodavača magle i njih bih na lomači spalila.

Meni se pod Ostrogom nesto jako neobično dogodilo,ne bih bas javno sad da pišem o tome,ali mi je ucvrstilo vjeru da postoji i neki drugi nama nevidljivi i nezeljen svijet.Ima naučno dokumentovanih slučajeva, gde su činu prisustvovali lekari i psihijatri i to ne neki šalabajzeri. Obrade su vršili ugledni sveštenici.
E sad, da li je i to bio vid šizofrenije (nje imaš različitivh vrsta), samo što su reakcije zaposednute (bolesne) osobe bile ekstremne, ili tu stvarno ima nečega niko ne sme sa sigurnošću da tvrdi.
Imaš film "Isterivanje đavola iz Emili Rouz", to je po istinitom događaju rađeno, gde se svešteniku sudilo zbog egzorcizma, ali na kraju i jeste i nije osuđen jer ni jedna strana nije imala ubedljive argumente.
Ja jesam protiv šarlatana i prodavača magle i njih bih na lomači spalila.
Нежељен у смислу страшан, језив?Meni se pod Ostrogom nesto jako neobično dogodilo,ne bih bas javno sad da pišem o tome,ali mi je ucvrstilo vjeru da postoji i neki drugi nama nevidljivi i nezeljen svijet.
Da.Нежељен у смислу страшан, језив?
koko kila imašNapokon zavrsila, sad jos samo da stignem kuci da ne usahnem od gladi
Ocu da se srusim, pregladnela sam
Индијац?Stepin vajat otvorio radnju kod mene, bukvalno preko puta.
Za roštiljem neki Ali Baba, mali, smeđ i smešno priča srpski al je roštilj ekstra.
Za sada.
Tako liči.Индијац?
И сад морам да те подсетим. Рекла сам ти да скокнеш у Рим по Луја док не стигне овде...не слушаш ништа.Prosle nedelje kupim novu torbu, evo pukla gajka
Sad cu da dam komsijama snajderima da mi to usiju na masini
Meni je bio haotican. Prošao na sreću.Мени данас баш нешто миран дан на послу, да не урекнем.