Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drzim sve pod kontrolom
To sa tetovazom je za mene uzas
Prosle godine je hteo gavrila principa sa uperenim pistoljem
Kaze on meni,jos ne znam tacno sta,al bice nesto srpsko:roll:
Ja mu kazem sto srpsko,ti si pola nemac,a pola hercegovac:lol:
Kaze onda ce nesto crnogorsko...
Mislim,tetovirao bi se,a jos uvek sisa

Nadam se da si ga naučila makar da skuplja govanca za sobom :mrgreen:

Jel silikonsku?
Pa nece valjda neku visecu :lol:
Izbij mu to iz glave godinu dve i proci ce ga

- - - - - - - - - -

Mene inace strah da.spavam sama
Zasto?
Kako sam ja uz decu naucila da volim samocu
Tacno sam postala asocijalna :lol:
Ne mogu da mu izbijem,punoletan je i sam zaradio lovu.pokusavam da ga ubedim da jos malo saceka
A sto se bojis,pa nisi sama,imas strasnog cuvara
Jesi li ti u kuci ili stanu?
Objasni mu da jednog dana kada postane uspesan(sta vec zeli ______) bice mu glupo i osecace se bzvz i ruzno i drugi ga nece smatrati dovoljno ozbiljnim i kompetentnim... evo mu daj djokovica kao primer ... uspeo je a nema tetovazu

Nece mu tetovaza nista smetati da postane ni uspesan ni poznat. Ja imam malu tetovazicu vec 10 godina, nisam doduse ni uspesna ni poznata :lol: ali mi nikada nisam imala neprijatnu situaciju u poslu zbog toga niti na bilo kom drugom mestu.
Sada smo dosli do toga da se tetovaze skidaju laserom, nije nista vise za ceo zivot. PO meni treba ipak da bude dovoljno zreo da zna da zeli to cvrsto i sta zeli i da to nosi posle a ne da mu napravi nesigurnost.
Moj otac moju tetovazu nikada nije prokomentarisao on misli da se tetoviraju samo qrve i robijasi, starovremenski covek.

Pa nece valjda neku visecu :lol:

Zasto?
Kako sam ja uz decu naucila da volim samocu
Tacno sam postala asocijalna :lol:

Objasni mu da jednog dana kada postane uspesan(sta vec zeli ______) bice mu glupo i osecace se bzvz i ruzno i drugi ga nece smatrati dovoljno ozbiljnim i kompetentnim... evo mu daj djokovica kao primer ... uspeo je a nema tetovazu

Zato sto zivim u prizemlju a leto je

- - - - - - - - - -

Ja ne volim tetovaze, ali imam.jednu. tj ne volim tetovaze koje se vide

E da,ja sam rodjena za modnog gurua :malav:

probaj da se setis neceg u sta bi mogao da investira taj novac i da ga usmeris, a sto ce zaista da ga ispuni..sa cime ces da mu skrenes paznju u ovom trenutku
zelja ce da izgubi na snazi i proci ce ga taj trenutak
moje dete je pre par godina htela tetovazu na nozi..kao malu, da se ne vidi
sto se tetoviras ako se ne vidi? valjda treba da se vidi?
nemoj malo, ili - ili
ili se ne tetovaris, ili je to tvoj izbor, pa se tetoviras - ceo..sve, glavu, ruke, lice
nemoj stvari da radis polovicno, nemoj da si pica
ako izaberes da se tetoviras, treba da znas da u zivotu otvaras neka druga vrata
jer sve ostalo je lazno

probaj da se setis neceg u sta bi mogao da investira taj novac i da ga usmeris, a sto ce zaista da ga ispuni..sa cime ces da mu skrenes paznju u ovom trenutku
zelja ce da izgubi na snazi i proci ce ga taj trenutak
moje dete je pre par godina htela tetovazu na nozi..kao malu, da se ne vidi
sto se tetoviras ako se ne vidi? valjda treba da se vidi?
nemoj malo, ili - ili
ili se ne tetovaris, ili je to tvoj izbor, pa se tetoviras - ceo..sve, glavu, ruke, lice
nemoj stvari da radis polovicno, nemoj da si pica
ako izaberes da se tetoviras, treba da znas da u zivotu otvaras neka druga vrata
jer sve ostalo je lazno

https://www.facebook.com/BastaBalkanaMagazin/posts/10152941607974537

Jes videla ludih zena :mrgreen:
Ja ko trojin tata,il su ***** il robijasi,trece nema.izvinjavam se svima,danas nema ko ne nosi,al ja sam dinosaurus

- - - - - - - - - -

Koorve

Једина тетоважа која ми се допала је она коју је направила моја колегиница, мало сунце изнад глежња, онако црвенкасте нијансе, као кад залази...

Њој је то стајало фантастично, а није било нападно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back