Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nikako :rotf:
Krelac je juce doso u sred posla u studiju i zajebovao se sa tom devojkom dva sata, uze mi aparat, a paket uzela jeftin za tri slike, to par min posla, a ona se necka ne zna koju ce ajde jos neku bla bla,vidim sta radi,za malo para da se ovajdi.... a on se ko mladi pevac pomamio ona super izgleda pa je dva sata slikao gusku, silne joj je slike dao, mi gledamo ocemo da ga ubijemo, imamo posao da odradimo hitan sa rokom, on nam zauzima studio sa tom guskom koju radis 10 min a ne dva sata
Nes jjebati hbt makni se :roll:
I menadzerka koja se pusi i vice jedva cekam da ode na odmor da radimo normalno :rotf:
Brate samo nam smeta realno :lol:
Da ne pricam sto zadnja dva dana nista u kalendar ne upisuje, pa nam tako banu u studijo ljudi sa zakaznim terminima mi gledamo belo wtf.... somina

Ви сте само љубоморне :zper:

otece im zmaja neka guska :lol:

Не смем ништа више да кажем, надрљаћу и за ово што сам већ рекла :sad2:

- - - - - - - - - -

Покушавам да се повратим, данас сам се нарадила да бих завршила све, елем од понедељка би требало да сам на одмору.

Али, колега се не јавља, још је на мору, ако он не ради од понедељка, гулићу ја још једну недељу :(

Нема голуба.

Ноћас сам га чула како лепрша, можда је побегао од неке мачке, немам појма.

А било нам га жао, па смо, уз сва упозорења и апсолутно свесни опасности да се може одомаћити, оставили воду и мало жита :(

И плашили смо се да га Звер не улови, добро је да је отишао...

Ваљда је ок.

U nastavku teksta na linku koji sam ostavio piše da policija sumnja da je žena seksom "plaćala" mehaničara, tako da možda sad razumeš... :lol:

Mada otkud znamo, možda je to bio dobrodržeći matorac.
Ahahahahahahah
Zato mene muz ne pusta ni gorivo da sipam sama na pumi... :malav:

Nego, jel se pretplatila odmah? :lol:

- - - - - - - - - -

Tema:
Odmaram
Deca spavaju
Znam da ce me smarati do ponoci ali sam morala da ih uspavam malo
Ceo dan sam sa njima u vinariji , svi ... u poslu ...
Sve je odradjeno sto je najbitnije ali sa njih dvoje malih sve to traje mnoooogo duze :)

Ahahahahahahah
Zato mene muz ne pusta ni gorivo da sipam sama na pumi... :malav:

Nego, jel se pretplatila odmah? :lol:

A pušta te u NS, u šoping i da izađeš sa drugaricama? :think:

- - - - - - - - - -

Не смем ништа више да кажем, надрљаћу и за ово што сам већ рекла :sad2:

Kukavice! :tease: Ja smem, šapni, ja ću da kažem... :lol: , tj. :)

A pušta te u NS, u šoping i da izađeš sa drugaricama? :think:

- - - - - - - - - -

Kukavice! :tease: Ja smem, šapni, ja ću da kažem... :lol: , tj. :)

Па, мислила сам да кажем да ће се, кад се отарасе гуске, међусобно почупати :tajna:

Али, не смем јер сам кукавица... :)

Нема голуба.

А било нам га жао, па смо, уз сва упозорења и апсолутно свесни опасности да се може одомаћити, оставили воду и мало жита :(

Ваљда је ок.

sutra ce biti opet kod tebe :D

I ponekad me odveze od radijatora... da zakuvam supu npr :malav:

ti bre samo supe i potaze pravis..napravi toj mukici nesto konkretno od mesa :lol:

- - - - - - - - - -

Па, мислила сам да кажем да ће се, кад се отарасе гуске, међусобно почупати :tajna:

Али, не смем јер сам кукавица... :)

e nemoj da kazes .. :lol:

Hoćeš da kažem ja? :tajna:

Немој, нека то остане наша мала тајна :lol:

- - - - - - - - - -

ti bre samo supe i potaze pravis..napravi toj mukici nesto konkretno od mesa :lol:

- - - - - - - - - -

e nemoj da kazes .. :lol:

Нећу, нећу, а рекла сам и Црвеној, да се не излети случајно...

- - - - - - - - - -

sutra ce biti opet kod tebe :D

Не верујем, јер воду и жито није ни пробао...

Нема голуба.

Ваљда је ок.

Tu sam, ne brini, sve je u redu.
Došao s posla, nešto malo jeo, sad ću da se opustim.
Samo da se ne opuštam previše, mina je već stavila žito, ako čičkava donese vino faliće samo neko da zapali sveću.

- - - - - - - - - -

jeste, ali nije na medicinskoj hrani,tu smo sve isporbali i secer je isao preko 20 sa sve insulinom...

pa sam guglala danima onako ocajna i naidjem na neki strani forum, koji se bavi samo dijabetesom kod macaka i tu dobijem savete oko ishrane, i ubede me da cu ga skinuti sa insulina ako pratim smernice, da izbacim svu medicnsku hranu, granule da ne lizne vise nikada, samo vlaznu hranu, ali ne bilo koju nego low carb, bogtu proteinima, bez mrvice zitarica itd... ima tabela po kojoj sam se vodila i za 48h je secer spao na 10 a posle mesec dana skinut sa insulina skroz...

moj vet i ostali sa kojima sam pricala su prvi put culi za to, niko nije mislio da cu nesto uspeti, ali ja svuda svima pricam jer stvarno mozes da spasis macku... jos tri devojke sam upoznala, uputila ih na taj forum i sve macke su sada zive i zdrave, bez inuslilna... udavih, ali tebe mozda zanima pa sam se raspisala : )

E kad bi neko o meni vodio toliko računa... :(

Што се тиче блебетања од синоћ, прексиноћ, пре годину дана...

Начитала се Мина овде блебетања и блебетања, некад прескочи, некад чита.

И никад не придикује.

"Prsan samo jednom gresi". :hahaha1:
Zato, nemoj Mina da pukne. :lol:
:cmok:

Ма, нека пукне, заболе ме.

Ја стварно волим да се зезам, али ако неко има неку примедбу, ред је да ми отворено каже.

Уђеш, кажеш ало бре, удависте гугутке и крај...

Директно мени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back