Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bar ti nikad nije dosadno...:hahaha:

To nikako :rotf:
Krelac je juce doso u sred posla u studiju i zajebovao se sa tom devojkom dva sata, uze mi aparat, a paket uzela jeftin za tri slike, to par min posla, a ona se necka ne zna koju ce ajde jos neku bla bla,vidim sta radi,za malo para da se ovajdi.... a on se ko mladi pevac pomamio ona super izgleda pa je dva sata slikao gusku, silne joj je slike dao, mi gledamo ocemo da ga ubijemo, imamo posao da odradimo hitan sa rokom, on nam zauzima studio sa tom guskom koju radis 10 min a ne dva sata
Nes jjebati hbt makni se :roll:
I menadzerka koja se pusi i vice jedva cekam da ode na odmor da radimo normalno :rotf:
Brate samo nam smeta realno :lol:
Da ne pricam sto zadnja dva dana nista u kalendar ne upisuje, pa nam tako banu u studijo ljudi sa zakaznim terminima mi gledamo belo wtf.... somina

nasla zeljeni kupaci i jos jedan pride, ovo mi je godina za obnavljanje svega i svacega, ali na akciji 70%, a realno mi treba i kako da ne uzmem, sad cu da se radujem pa idem da spremam kineze za rucak pa po klinca, pa u skitnju

e da, pocela sam i sa dijetom, pu pu da se ne ureknem, vec dva dana se drzim cvrsto :mrgreen:
do mora ce otici i hbna 3 kg viska, nadam se
a vi kako te?

nasla zeljeni kupaci i jos jedan pride, ovo mi je godina za obnavljanje svega i svacega, ali na akciji 70%, a realno mi treba i kako da ne uzmem, sad cu da se radujem pa idem da spremam kineze za rucak pa po klinca, pa u skitnju

e da, pocela sam i sa dijetom, pu pu da se ne ureknem, vec dva dana se drzim cvrsto :mrgreen:
do mora ce otici i hbna 3 kg viska, nadam se
a vi kako te?

Hvala na pitanju odlicno.
Ma otici ce to, pojacaj fizicku aktivnost, od same dijete nema vajde.
Idem u Srbobran za vikend, a mozda i ne idem, au bre dogovorite se :lol:

e i ja idem u smederevo za vikend, a mozda i ne idem, potpuno te razumem :lol:

planiram da se krecem malo vise, fizicku aktivnost pravu odlazem za septembar, a za sada bar da uvedem duge setnje brzim hodom, nego moram i dijetu jer se prezderavam kao prase, onako bas nepotrebno, ustvari ne prelazim na dijetu nego na normalno jedenje : ))

i da, mislim da mi gasa opet ima secer, nisam sigurna, vec par dana mi je sumnjiv bas, strah me je da mu izmerim, moracu sutra da se nateram, vec dugo je dobro i ako mu sada nesto krene opet po zlu ja cu da se roknem : (

Koliko on sad ima godina? Ima li desetak?
Dugo je već pod kontrolom, zar ne?

ima 11 godina, matorac pravi : )
sada je dve godine bez insulina, tj u maju je bilo, i stalno mu je oko 4 secer...
ali svaki put kada vidim da trazi vise da jede, pije makar i mrvu vise vode nego inace ili piski dva puta dnevno - ja se istripujem da se vratio secer i samo se setim onih vrednosti od 27 i onog bockanja svakog dana i traume da mu ne dam vise insulina nego sto treba itd... ne ponovilo se

ima 11 godina, matorac pravi : )
sada je dve godine bez insulina, tj u maju je bilo, i stalno mu je oko 4 secer...
ali svaki put kada vidim da trazi vise da jede, pije makar i mrvu vise vode nego inace ili piski dva puta dnevno - ja se istripujem da se vratio secer i samo se setim onih vrednosti od 27 i onog bockanja svakog dana i traume da mu ne dam vise insulina nego sto treba itd... ne ponovilo se

Je l na nekom posebnom režimu ishrane?
Joj, sećam se kako si se mučila sa debeljkom, baš ne ponovilo se..

Je l na nekom posebnom režimu ishrane?
Joj, sećam se kako si se mučila sa debeljkom, baš ne ponovilo se..

jeste, ali nije na medicinskoj hrani,tu smo sve isporbali i secer je isao preko 20 sa sve insulinom...

pa sam guglala danima onako ocajna i naidjem na neki strani forum, koji se bavi samo dijabetesom kod macaka i tu dobijem savete oko ishrane, i ubede me da cu ga skinuti sa insulina ako pratim smernice, da izbacim svu medicnsku hranu, granule da ne lizne vise nikada, samo vlaznu hranu, ali ne bilo koju nego low carb, bogtu proteinima, bez mrvice zitarica itd... ima tabela po kojoj sam se vodila i za 48h je secer spao na 10 a posle mesec dana skinut sa insulina skroz...

moj vet i ostali sa kojima sam pricala su prvi put culi za to, niko nije mislio da cu nesto uspeti, ali ja svuda svima pricam jer stvarno mozes da spasis macku... jos tri devojke sam upoznala, uputila ih na taj forum i sve macke su sada zive i zdrave, bez inuslilna... udavih, ali tebe mozda zanima pa sam se raspisala : )

jeste, ali nije na medicinskoj hrani,tu smo sve isporbali i secer je isao preko 20 sa sve insulinom...

pa sam guglala danima onako ocajna i naidjem na neki strani forum, koji se bavi samo dijabetesom kod macaka i tu dobijem savete oko ishrane, i ubede me da cu ga skinuti sa insulina ako pratim smernice, da izbacim svu medicnsku hranu, granule da ne lizne vise nikada, samo vlaznu hranu, ali ne bilo koju nego low carb, bogtu proteinima, bez mrvice zitarica itd... ima tabela po kojoj sam se vodila i za 48h je secer spao na 10 a posle mesec dana skinut sa insulina skroz...

moj vet i ostali sa kojima sam pricala su prvi put culi za to, niko nije mislio da cu nesto uspeti, ali ja svuda svima pricam jer stvarno mozes da spasis macku... jos tri devojke sam upoznala, uputila ih na taj forum i sve macke su sada zive i zdrave, bez inuslilna... udavih, ali tebe mozda zanima pa sam se raspisala : )

Sjajno, to je ogroman uspeh.
Šteta je što su veterinari, generalno, slabo upoznati sa poremećajima metabolizma, realno naš sistem je katastrofa, podjednako se pažnje na faksu posvećuje bolestima mesojeda i sociologiji, što je užasno žalosno.
Sa zarazama i parazitima najčešće znamo na čemu smo, ali razne druge patologije su misterija i dalje.

Spakovala sve, odvela kuće na čuvanje, dobila alergiju na sunce očigledno ili na profakturu koji sam dobila mailom...crkla sam. Ujutru zorom idem da vidim onog dedu, i odo’. Tri dana mora neće da škodi.

- - - - - - - - - -

A sto te toliko nervira muž? Ozbiljno te pitam.
Mene kada bi moj toliko nervirao ja bih to nekako resila.

- - - - - - - - - -

U ovo ti dobro izgleda....

Није моје, скинула сам са нета :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back