Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pijem kafu i cekam podne da pocne ''rat'' na brdu iznad zgrade, pa da se uvalim na terasu i gledam....samo jos da im vidim uniforme pa da odlucim da li cu da navijam za crvene ili plave :lol:

jutro vejic, nismo se odavno grlile :zag:

Cao vejo :)
Kod nas praznik,13 juli,u devet jutro prodje gradska muzika,svi u onim svecanim belim uniformama,mnogo lepo za videti
Ja sam se u devet vec vratila sa plaze,voda je super,ali gomile smeca nisu.sutra ako poranim nosim kesu da bar deo pokupim,ono je sramota

cao vas dve :heart:

i za zabu specijal :zag: bonus.

kakav rat na brdu, neko desavanje zabo?

A kako bi resila?
Ajd da cujem te zivotne savete :lol:
Jao Boze... :lol:

Nisam ja dete macko, imam 32 godine i 13 godina sam sa mm-em
Sta mi to mozes revolucionarno reci? :lol:

Al dobro, nasmejala si me :zag:

A odgovor je u mom postu: Asocijalna sam. Introvertna :lol: moderno :lol:
Treba mi vreme kad sam sama.
Od dece se nisam odvojila od 20.6. ni jedan dan, ma sta dan, ni sat.
I tako ce biti do septembra.
A ja volim svoje vikende kad su deca kod baba i deda, mm i ja malo zajedno a malo i svako za sebe.
To je razlog moje nervoze.
Kad na sve to dodas mm koji je uvek raspolozen i za akciju, naravno da me nervira :lol:

sinoc gledam film
izvalila se na lenjivca, ugasila svetlo, upalila svece
i ulazi mi sestrina koleginica koja je majka troje male dece, sedne i kaze - zeno, kakva dobra energija je ovde kod tebe, kakva nirvana, kakav zen..pa ovo je raj!
ja se smejem i kazem - nije bre, meni je samo poraslo dete i imam svoje vreme i svoju tisinu u toku dana
ona od rodjenja prvog deteta nema za sebe u toku dana, makar samo za kafu na terasi svojih 15min
sve je to zivot

cao vas dve :heart:

i za zabu specijal :zag: bonus.

kakav rat na brdu, neko desavanje zabo?

injaooo :zag: :cmok2:

da, da...Jugendfest...sinoc je u celom gradu bila zurka, isli smo da djuskamo uz ''kauboje'' koji sviraju Majkl DJeksona, Kiss i slicno....treba li da napomenem da bi nas par antitalenata odavde bolje zvucalo od njih,.ali super smo se proveli i bili smo skoro pa najmladji...pleonazam :lol:

sad u podne imaju tu bitku za grad, pola grada ucestvuje, svi se uniformisu...a onda pocinje vasar koji traje do nedelje...inace nasi seoski vasari su hi-tec moderna za ove njihove :lol:

Slušam neke teške narodnjake, komšije zingani pustile, ako, jednom je 13.jul u godini.
Kaže ova psovačica, trudna je neki sedmi mesec - šta, ja kad se porodim ima pet dana da bude žurka, zvinte komšije, ima samo da stavim papir - žurka, porodila se.
Majko sveta, neka su nam svi sveti u pomoći :lol:

- - - - - - - - - -

za tebe cao ima uvek, a za tetkino dete :heart:

Tetkino dete ko da je tetka rodila, ladna žabetina, neće da se pokriva, neće da se oblači, njemu je toplo a ja ga samo vijam da ga zagrnem, smaračica :roll:

injaooo :zag: :cmok2:

da, da...Jugendfest...sinoc je u celom gradu bila zurka, isli smo da djuskamo uz ''kauboje'' koji sviraju Majkl DJeksona, Kiss i slicno....treba li da napomenem da bi nas par antitalenata odavde bolje zvucalo od njih,.ali super smo se proveli i bili smo skoro pa najmladji...pleonazam :lol:

sad u podne imaju tu bitku za grad, pola grada ucestvuje, svi se uniformisu...a onda pocinje vasar koji traje do nedelje...inace nasi seoski vasari su hi-tec moderna za ove njihove :lol:
zvuci super egzoticno :)
stavi neke slike ako se setis.

Ima li meni jedno ćao il ste razdelile međusobno? :evil:
:evil:
cao, hoces pitu od jabuka :D
:heart:

a ovo oko vremena za sebe je skroz tacno..tako je divno kada deca porastu..:aha:
ja ih volim u svakoj fazi, ali je mnogo dobro sto u nekom momentu odluce da vrate roditeljima njihovo ja.

Slušam neke teške narodnjake, komšije zingani pustile, ako, jednom je 13.jul u godini.
Kaže ova psovačica, trudna je neki sedmi mesec - šta, ja kad se porodim ima pet dana da bude žurka, zvinte komšije, ima samo da stavim papir - žurka, porodila se.
Majko sveta, neka su nam svi sveti u pomoći :lol:

- - - - - - - - - -

Tetkino dete ko da je tetka rodila, ladna žabetina, neće da se pokriva, neće da se oblači, njemu je toplo a ja ga samo vijam da ga zagrnem, smaračica :roll:

:rotf:

ljubi ga tetka, ostavi dete na miru, ne znas ti koliko je nama vrucinstina :evil:

zivela zima :zaljubljena:

Idemo Rafa :zskace:

37044841_10156687097903701_3116228914775588864_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back