Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mina utepala sam se nacisto :rida:
Neka neko smisli nacin da se ovo odblokira :besna:

- - - - - - - - - -

Nije sajt blokran, to stalno rade ovi stalno prave nove,to nije problem
Ovo je maslo net provajdera, kopiras torent link u program za skidanje i nece da se skine, jer tvoj net provajder (sbb, mts koji god) ti stavio sapu
To da zaobidjes ne mozes :rida:
a ko vam je provajder?
mozda ste natovani?

IMG_20180710_121226.jpg

Al dete ne da da se slika

Dosadno mi je,sta drugo da radim.ima tamo rucak,tako da ni sa tim ne mogu da se zabavim
Da trojo,ima dva velika sokovnika i nutribulet.ali nista nije prodao,cena najskupljeg soka je 5 e,da ga pijes na ulici...budalastina.ima da mu ukinu radno mesto sa takvim cenama

Ja sam naručila sunce i uposlila mašinu pa od jutros širim i skupljam veš. Kažu mi da je danima bilo kao u Londonu, danas je već kao Barseloni. :D

Ne znam da li živimo na istom meridijanu, jer je meni kao u Nju Delhiju, sparno, lepljivo i bezvazdušno :lol:

- - - - - - - - - -

Čekam mamu da predam smenu, jutros smo ustali u 6 svi ko kokoške, da hvatamo urin mališi, do 10 sam napravila oba ručka, doručak, užinu i sredila jednu turu veša plus šetnju i nabavku, u pola 11 sam ga uspavala i sad čekam ko zamađijana.

Ne znam da li živimo na istom meridijanu, jer je meni kao u Nju Delhiju, sparno, lepljivo i bezvazdušno :lol:

- - - - - - - - - -

Čekam mamu da predam smenu, jutros smo ustali u 6 svi ko kokoške, da hvatamo urin mališi, do 10 sam napravila oba ručka, doručak, užinu i sredila jednu turu veša plus šetnju i nabavku, u pola 11 sam ga uspavala i sad čekam ko zamađijana.

Ja živim u Nacionalnom parku, verujem da je na betonu gadno. Ovo je fotka od jutros, sada sija sunce. :zaljubljena:
20180710_095239.jpg

Umiru od vrucine na 25 stepeni, ajde bre ish

Kod njih se više smrzneš ljeti nego zimi.

Cijelo prošlo ljeto imala sam zimsku jaknu u kancelariji. Kod nas se klima štima na recepciji i na počeku sam svaki dan išla da pitam može li se ugasiti klima, mi se gore smrzavamo. Sve dok jedan dan nisam došla u zimskoj jakni, a pored mene prolazi kolega Irac u majici kratkih rukava, a žena me pita svi ili samo ti?

Poslije sam otkrila da možeš u sistemu dizati žalbe, a da bi zatvorili tvoju žalbu moraju napisati šta su uradili da bi riješili problem. Kad je mene krenulo... :mrgreen:

Dosadno mi je,sta drugo da radim.ima tamo rucak,tako da ni sa tim ne mogu da se zabavim
Da trojo,ima dva velika sokovnika i nutribulet.ali nista nije prodao,cena najskupljeg soka je 5 e,da ga pijes na ulici...budalastina.ima da mu ukinu radno mesto sa takvim cenama

Pa bas je mnogo 5 eura

- - - - - - - - - -

Kod njih se više smrzneš ljeti nego zimi.

Cijelo prošlo ljeto imala sam zimsku jaknu u kancelariji. Kod nas se klima štima na recepciji i na počeku sam svaki dan išla da pitam može li se ugasiti klima, mi se gore smrzavamo. Sve dok jedan dan nisam došla u zimskoj jakni, a pored mene prolazi kolega Irac u majici kratkih rukava, a žena me pita svi ili samo ti?

Poslije sam otkrila da možeš u sistemu dizati žalbe, a da bi zatvorili tvoju žalbu moraju napisati šta su uradili da bi riješili problem. Kad je mene krenulo... :mrgreen:

Ovde nije toliko komplikovano,sad su smanjili kao. Jos uvek mi se smrzava glava:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back