Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:aha2:sta je cudno? Kako kod svoje kuce tako i u pp moras odrzavati higijenu
Tetkica koja cisti pp ne cisti lokale...
To ti je sjajan odmor za mozak, taman ramzrdam guzove odvrnem ziku i usisavam

Па то је чудно, мислила сам да теткица чисти кад одете.

Код куће немам теткицу, а тако ми треба :lol:

A pa ne moze tetkica u lokal, niko nije lud da joj da kljuceve lokala sa opremom vrednom ko ceo stan u centru bga :lol:

Kad smo kod skupe opreme, kako me danas zmajko poprcnuo :rotf:
Zove me koleginica, ja tek sto sam dosla, kaze nisi iskljucila taj neki reflektor, nebitno za pricu koji, bitno da je jako skup, ni na dugme ni iz struje, ne daj boze nesto bude il pregori on ili izgori sve bla bla....
Reko dobro propust, znam da sam gasila po redu sve, vrv mi je to jedno promaklo.....
Posle mi menadzerka kaze zvala i nju da drami, ova je oterala u pm :lol:
Zmajko sedi pita sta je bilo, ja kazem, on onako strogo da da ne sme to pazi bla bla...ja kazem znam al ne znam kako mi promaklo al ok,pogubljena sam generalno....
Nista proslo to....radimo dalje...proslo jedno pola sat
Kaze meni zmajko jel mogu da ti kazem nesto
Reko sta bi reci
Nisi ti zaboravila svetlo
:eek: Jao mamicu ti pokvarenu kad si bio, juce kasno uvece?
Kaze aha i smeje se podlo
Reko djubre jedno sad cu da ti oduzmem 10% od plate plus ces cokoladu da mi kupis da okajes grehe :mmmm:
Hebacuga za ovo kad tad :zloca:

Dolazi menadzerka posle kaze meni a bre sto ostavi svetlo, ova digla dreku zove mene smara me budala....zmaj sve to gleda crce od smeha....djubre :lol:

Samo da me se više mane ovo vreme!
Danas je padalo više puta ko iz kabla onda je padalo i sijalo sunce videle smo dve duge i onda je opet padalo i kad je konačno stalo mrzelo nas je da idemo bilo gde
Da ako sutra budem bolje sreće s ovim vremenom

- - - - - - - - - -

Ali sam zato sav veš oprala i sudove i sredila nokte i popunila rezerve po kući

opet jedem, ja ne znam koji mi je, u nedostatku bilo cega drugog nutelu i hleb, u 22h..
ja ne znam stvarno koji mi je djavo al opako sam besna na sebe jer ne mogu da se suzdrzim, slatko/slano, slatko/slano i sve je kul do 21h, jedem normalno i zdravo i onda z.aserem za sve pare i nije vise ni do uzivanja u hrani nego prosto zdranja...

i da, pijem somersbi i gledam utakmicu

jbse Metlo,nemam repku...crče...:rotf:

ovde ceo dan sunce,divno,toplo,mlajc mljac..

inače,upoznala sam novu ženu bivšeg muža...bili svo troje zajedno,pili kaficu sokić,dogovarali oko budućnosti viđanja deteta,lepo se izdogovarali,baš bilo super...

Uhvatio me pljusak, na povratku iz teretane. Provala oblaka. Treba mi 3 minuta do stana, ne isplati se trčati, svakako kisnem do gole kože. Hodam najnormalnije, kao da me totalno boli ******. 3 minuta kasnije sam ispred zgrade, pljusak staje i greje sunce.

Svevišnji mi ga je uterao onako šmekerski.

jbse Metlo,nemam repku...crče...:rotf:

ovde ceo dan sunce,divno,toplo,mlajc mljac..

inače,upoznala sam novu ženu bivšeg muža...bili svo troje zajedno,pili kaficu sokić,dogovarali oko budućnosti viđanja deteta,lepo se izdogovarali,baš bilo super...

Jel vidis ti kakvo ja zlostavljanje trpim Mobing bre cist :dramoserski smajli:
Ima da ga tovarim sve dok mi ne kupi cokoladu :zkez:

Koja pa sad nova, koja po redu, ja ne mogu da povatam :lol:

Sa vam pricala kako sam izdejstvovala cokoladu od koleginice pre neki dan? :rotf:
Sela ona i memadzerka da guglaju de da idu kod ginekologa, ja krenem da ih zezam jekoce zajedno simultanku redaljku itd
Zmaja nema, kakvu je sansu za podjebavamje propustio ajme....pa on bi im dupe pomerio
Elem tako one ubise jedno sat radnog vremena
Ja krenem ih zajebavam - jel to lepo dok sefa nema u sred radnog vremena razgovori o vaginama, matericama, koja kad dobila, sta kako....reko a bre trpim ovde sekualno zlostavljanje
Reko ako neces da kazem gazdi da ti u sred u radnog vremena sastavljas povest o svojoj vagini moraces cokoladu da mi kupis....kaze ona ma vazi kako da ne....
Zavrsise one to....ide ona do radnje po vodu i sta vec...
Kad eto je vraca se izmedju ostalog kupila mi cokoladu, kaze evo ti na ucenjivacu mojne da si zucnula, i smeje se...
Ja crkoh od smeha, reko moracu ja ovo cesce
Naravno cokolada je nestala dok si reko keks
Danas kad sam zmaju rekla da mi kupi cokoladu za kaznu eto ti nje vice iz pozadine - ova bre zaredjala svima udara ucene sa cokoladama :zkez:

Kad vidis metla za dva mes trista kila nabije, zelenas cokolada :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back