Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tebi je dijastolni pritisak veći od sistolnog ili ne pišeš dobro?
Sistolni u vrednosti koju navodiš je kod beba po rodjenju 40mmHg. I mala ti je razlika izmeđju tzv gornjeg i donjeg.
120/80 je normalan pritisak zdravog mladog čoveka.
Sa tako niskim pritiskom
Koji imaš treba da imaš visoke otkucaje da budeš brza kako se kaže.
90/60 bi trebalo da bude a ne obrnuto mada je Ta vrednost by the book hipotenzija.

Mislis da ja znam kako se cita ili pise pritisak? :lol:
Nit imamo merac
Izmerim kod svekijevaca kad se zadesim dok mere i uvek je eto 90/60 ako se vec tako pise
A otkucaji nemam pojma, nekad preko 100, uglavnom ne obracam paznju ali mislim da su uredni 70-80-90.

A pritom ne znam ni sta je hipotenzija :)

Sudovi gotovi ručak gotov mašina u toku
Samo me vreme zeza
Opet pada kiša
Umesto da odem negde u skitnju ću po svoj prilici opet oddzonjati po podne što uopšte nije loše
Da nadoknadim neispavanost i umor i da se što više odmorim
A krivo mi za vreme htela sam da odem negde

Mislis da ja znam kako se cita ili pise pritisak? :lol:
Nit imamo merac
Izmerim kod svekijevaca kad se zadesim dok mere i uvek je eto 90/60 ako se vec tako pise
A otkucaji nemam pojma, nekad preko 100, uglavnom ne obracam paznju ali mislim da su uredni 70-80-90.

A pritom ne znam ni sta je hipotenzija :)

Ma super.
Samo tako guraj. Blago nihčima duhom njihovo je carstvo nebesko.

cile to nista nije uredno :lol:
imam isto stanje sa cukom i pritiskom, i to sve zajedno ne valja nista
bez obzira sto je cuka ko cuka zdrava ko dren
cak i kad sam u treningu zategnuta i sve opet ne pada ispod 70-80...sto ne valja nikako
al ne vredi, ja znam sto ne moze da padne ispod, konglomerat raznih njesra....

a ti cile idi pa saznaj sto ti je tako brzo
jer to je siptom kao i nizak pritisak...

cak i kad sam u treningu zategnuta i sve opet ne pada ispod 70-80...sto ne valja nikako

Ne pokusavaj da joj objasniš vidiš da ne zna ni šta je gornji ni donji p.. O otkucajima neću ni da govorim.
Pusti...

Ne pokusavaj da joj objasniš vidiš da ne zna ni šta je gornji ni donji p.. O otkucajima neću ni da govorim.
Pusti...

ma znam, sa njom ko sa zidom :lol:

meni u celoj prci lekari nisu jasni, dakle neko je dopustio od lekara da ona misli da je sasvim urendo da joj cuka cepa 90,80 zajedno sa niskim pritiskom i kao sve je sjajno bajno idi kuci zivotari tako nemajuci pojma a cega je to siptom
hebem im ja mater neradnicku....e tako :aha:

ona nije duzna da zna, ali onaj ko joj je prodao pricu da joj nije nista je za tezak cutek

ja sam morala privatno da se naplacam raznih dr da bih saznala sta mi je, jer su drzavni tvrdili da mi nije nista, tako ko njoj
jao iznerviracu se bolje da menjamo temu
mada danas je to i dobro da mi se digne prtisak :lol:

ma znam, sa njom ko sa zidom :lol:

meni u celoj prci lekari nisu jasni, dakle neko je dopustio od lekara da ona misli da je sasvim urendo da joj cuka cepa 90,80 zajedno sa niskim pritiskom i kao sve je sjajno bajno idi kuci zivotari tako nemajuci pojma a cega je to siptom
hebem im ja mater neradnicku....e tako :aha:

ona nije duzna da zna, ali onaj ko joj je prodao pricu da joj nije nista je za tezak cutek

ja sam morala privatno da se naplacam raznih dr da bih saznala sta mi je, jer su drzavni tvrdili da mi nije nista, tako ko njoj
jao iznerviracu se bolje da menjamo temu
mada danas je to i dobro da mi se digne prtisak :lol:

Jel ti njoj verujes da joj je dr rekao da je sve to normalno i da živi tako bez terapije? Ili praćenja? Ja ne.
Nizak pritisak daje visoke otkucaje. To je normalno, srce ubrzano pumpa - uslovno posledicna reakcija.

Jel ti njoj verujes da joj je dr rekao da je sve to normalno i da živi tako bez terapije? Ili praćenja? Ja ne.
Nizak pritisak daje visoke otkucaje. To je normalno, srce ubrzano pumpa - uslovno posledicna reakcija.

jeste poezan al neko mora da otkrije a sto joj je nizak pritisak
svako zasto ima zato

da verujem da kad su joj izmerili da su rekli ok nizak vam je i odjebali da saznaju a zasto...
kao i meni za sve....

e kad platis je druga prica, kao i za sve u zivotu....

- - - - - - - - - -

nego red bi bio da ja pobegnem kucici :metla:

Tebi je dijastolni pritisak veći od sistolnog ili ne pišeš dobro?
Sistolni u vrednosti koju navodiš je kod beba po rodjenju 40mmHg. I mala ti je razlika izmeđju tzv gornjeg i donjeg.
120/80 je normalan pritisak zdravog mladog čoveka.
Sa tako niskim pritiskom
Koji imaš treba da imaš visoke otkucaje da budeš brza kako se kaže.
90/60 bi trebalo da bude a ne obrnuto mada je Ta vrednost by the book hipotenzija.

Ma super.
Samo tako guraj. Blago nihčima duhom njihovo je carstvo nebesko.
Pa naravno.
Ja sam tu lekciju naucila na tezi nacin i postujem onu Blazeno neznanje :zaljubljena:

Sta da saznam?
Sta to tacno mogu saznati sem sto cu pokidati tonu zivaca, izloziti se stresu i eventualno dobiti neku dozivotnu terapiju.

Pravo da vam kazem Ne pada mi na pamet to da radim. Ali ne pada :lol:

Pa valjda bi me poslali negde ili mi dali terapiju neku.
Ja nista ne pijem. Jos uvek. I tako ce biti i ubuduce.
Nisam ja slepa, samo pratim svoje telo.

Pa naravno.
Ja sam tu lekciju naucila na tezi nacin i postujem onu Blazeno neznanje :zaljubljena:

Sta da saznam?
Sta to tacno mogu saznati sem sto cu pokidati tonu zivaca, izloziti se stresu i eventualno dobiti neku dozivotnu terapiju.

Pravo da vam kazem Ne pada mi na pamet to da radim. Ali ne pada :lol:

Pa valjda bi me poslali negde ili mi dali terapiju neku.
Ja nista ne pijem. Jos uvek. I tako ce biti i ubuduce.
Nisam ja slepa, samo pratim svoje telo.
Sve ima svoj kraj pa i blaženo neznanje. Ljudi su blagosloveni darom da uče i da ZNAJU. Onog momenta kada se hipnotička magija blaženog neznanja raspukne pred očima blaženo-neznanjem-usnulog čoveka ona se eksplozivnom brzinom pretvara u UŽASAVAJUĆE SAZNANJE.
Daleko od toga da ti želim slično ali 60/40 je pritisak čoveka koji samo sto nije arestirao...

Одмарам, моји одоше у шетњу, ја се психички спремам за прање косе.

Да бар личи на нешто, па да ми није криво...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back