Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću moje sklopiti kad umrem .)))

Dete em bolesno em ajkulasto em se probudio u 11 i rešio da pravi žur do 2, ako se noćas nisam razvela ne znam kad ću :lol:

- - - - - - - - - -

Hmmm, kafa i knjiga, kako to magično zvuči <333

- - - - - - - - - -

Skoro kao pivo i muzika.

Perem ves na 17 minuta vašim i stavljam nov, veceras pranje sutra peglanje prekosutra mala ode na more...
O mladosti..

ja sam pocela sinoc da perem za nas cetvoro, danas i nocas jos dve masine i onda sutra i prekoustra peglanje i pakovanje.
moj sin se nije organizovao sa drustvom, a vdim da nisu ni imali neku posebnu ambiciju da idu sami. jos im je ok sa nama matorima jer im je sve na gotovo

Ja moju saljem sa ocem dole “međju svoje” biće do kraja meseca, ni ona ne ide sa društvom ali dole ih ima koliko hoćeš sto domaćih sto odavde pa se svi nadju dole. Prošle godine mi je ex zaova pričala da je jednu noć kod njih u stanu spavalo 5 jer oni su u Budvi pa svi koji imaju stanove u nekim manjim mestima ostanu kod nje. Posle ona ide u neke Radanoviće, u Petrovac, negde tamo kod Tivta u neko selo. Eee da su mi te godine..

- - - - - - - - - -

@tema: završila dve gastro, sada mala pauza pa još dve neke manje intervencije..

ja ni toliko, sretnemo se napolju, ako imam srece :D
moja ide 18. na more, a krajem avgusta hoce u budvu, kod drugaricinog tate u gajbu,
za prevoz cu joj dati ja, a dzeparac ce da zaradi bebisitovanjem. ugovorila je pos'o, 4 sata dnevno-1000 dinara. malo mi zao, ali vidim da je njoj sve to skroz kul i voli bebu koju ce da cuva i eto.
:aha:

gledam u svoje listove, izgleda da nisam bas najsrecnije nanela kremu za samopotamnjivanje.
sabanka.

Poslednja izmena:
ja ni toliko, sretnemo se napolju, ako imam srece :D
moja ide 18. na more, a krajem avgusta hoce u budvu, kdo drugaricinog tate u gajbu,
za prevoz cu joj dati ja, a dzeparac ce da zaradi bebisitovanjem. ugovorila je poso, 4 sata dnevno-1000 dinara. malo mi zao, ali vidim da je njoj sve to skroz kul i voli bebu koju ce da cuva i eto.
aha:

gledam u svoje listove, izgleda da nisam bas najsrecnije nanela kremu za samopotamnjivanje.
sabanka.
Neka neka radi. To su slatke pare. Ja sam jednog leta radila na pumpi, između gimnazije i faksa, drugaricina mama nam završila Zmaj, izlaz iz grada, to je kao bila strasna stvar da dobiješ tamo posao:roll: i toliko su mi bile te moje pare drage i važne da sam ih samo prebrojavala.
Sećam se da sam kupila kompletnu kozmetiku za mesec dana mora od toga, i da mi je ostalo još love da ponesem.

Neka neka radi. To su slatke pare. Ja sam jednog leta radila na pumpi, između gimnazije i faksa, drugaricina mama nam završila Zmaj, izlaz iz grada, to je kao bila strasna stvar da dobiješ tamo posao:roll: i toliko su mi bile te moje pare drage i važne da sam ih samo prebrojavala.
Sećam se da sam kupila kompletnu kozmetiku za mesec dana mora od toga, i da mi je ostalo još love da ponesem.

i ja sam radila na istoj pumpi, izgleda da su nase generacije slicno odrastale. :)
znam da je ok da zaradi i sama, ovaj zakintos sad u julu kompletno placam ja, zasluzila je i neka je. a budva je izletela neplanirano, e pa cekaj majcin sine, ja da ne idem nigde a ti samo da vitlas po morima. cvrc.
mislim, znam da bih joj i to priustila, jace je od mene, posto je u sustini skromno devojce, ne bahati se.
ali, ova varijanta je ipak mnogo bolja, jasno mi je.

tvoje dete uci turski? skroz mi je gotivno to,
otkud joj ideja/zelja/volja/sta palnira sa znanjem istog?

Pa to je 4 jezik koji uči, znam da je dobra odluka ali meni je ružan jezik nekako nije melodican, posle francuskog, italijanskog i španskog...Da ne pominjem da nam se svima obraća na turskom
dobro je dok se samo obraca. moj sin uci japanski i smtra da je nedopustivo da mu porodica ne poznaje niti osnove tog njemu divnog jezika, pa ucimo i mi :D

salu na stranu, za smajli sam pitala iz drugog razloga. bas mi je nekako ruzno staviti roll za nesto sto dete voli; valjda je daleko vaznije da su oni ispunjeni i zadovoljni od naseg, roditeljskog stava prema njihovim hobijima.

dobro je dok se samo obraca. moj sin uci japanski i smtra da je nedopustivo da mu porodica ne poznaje niti osnove tog njemu divnog jezika, pa ucimo i mi :D

salu na stranu, za smajli sam pitala iz drugog razloga. bas mi je nekako ruzno staviti roll za nesto sto dete voli; valjda je daleko vaznije da su oni ispunjeni i zadovoljni od naseg, roditeljskog stava prema njihovim hobijima.
Od mene ima podršku za svaku vrstu edukacije koju želi, finansiram ali ne moram da volim svaki njen hobi. Išla je dve godine na kik boks nisam se protivila ali bih stavila dva takva smajlija jer ja to ne razumem.

i ja sam radila na istoj pumpi, izgleda da su nase generacije slicno odrastale. :)
znam da je ok da zaradi i sama, ovaj zakintos sad u julu kompletno placam ja, zasluzila je i neka je. a budva je izletela neplanirano, e pa cekaj majcin sine, ja da ne idem nigde a ti samo da vitlas po morima. cvrc.
mislim, znam da bih joj i to priustila, jace je od mene, posto je u sustini skromno devojce, ne bahati se.
ali, ova varijanta je ipak mnogo bolja, jasno mi je.

tvoje dete uci turski? skroz mi je gotivno to,
otkud joj ideja/zelja/volja/sta palnira sa znanjem istog?
Pre mnogo godina gledala je neku seriju Kako vreme prolazi čak je i mene zarazila i tada joj se dopao jezik i htela je posto poto da vidi Istanbul. Zbog raznih okolnosti nije migla da počne da uči ranije i sada je eto prilika. Ne planira ništa, ali kapira da će moći nekada da uzme neku kintu za prevod ili da se makar pravi važna kako zna I turski...

Samo da vam kazem da turci kupuju nekretnine od rusa u petrovcu,uzeli su par najacih lokala...
Bravo za decu,s razlogom ste ponosne
Cak i lunasa ciji celavac pravi zur:rotf:
Inace odakle ti ta rec,mislila sam da je pokopana sa mojom nanom jos devedesetih :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam tako bezbrizna sad kad mi je doslo dete,spavala sam do pola deset,a onda se najela slanine i luka,sve gledajuci u pucinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back