Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, a kakva je to grupa "irieFM"?

Nikad o njima ništa nisam čuo dok ovaj nije prokuvao nerodjene golupčiće.
I nezahvalnici ga izbaciše iz benda, umesto da ga nagrade što im pravi reklamu. :(

Нећеш ни да чујеш :lol:

Нико никада и није чуо, ово је њихових 5 минута славе, а они се човеку одужили тако што је попио отказ :zcepanje:

citam o debilu, gitaristi iriefm -a, koji je skuvao jaja golubice koja je napravila gnezdo na njegovoj terasi i vratio joj tako obarena u gnezdo, da je navuce da ostane tu sto duze i drago mi je sto su ga bar izbacilj iz benda... som
msm ne ljubim golubove al koliki debil treba da budes da uradis tako nesto pa se jos hvalis na instagramu ili gde vec...

Čijem gitaristi?

Čijem gitaristi?

cekaj da ti ojasnim
jesi li gledao srecne ljude? ili porodicno blago, nisam sigurna
elem ako jesi onda se secas lika koji se zove beban? decak od cirka 9 god
e taj beban je porastao i sada ima bend, msm ima vec dugo i uopste nije losa ni krs muzika i tako

i sad idem da pijem pivo, ne uznemiravajte me, mozda pojedem i neku pljesku,gresna ja

cekaj da ti ojasnim
e taj beban je porastao i sada ima bend, msm ima vec dugo i uopste nije losa ni krs muzika i tako

i sad idem da pijem pivo, ne uznemiravajte me, mozda pojedem i neku pljesku,gresna ja

a za dorucak omlet jedan umlati : )))))

- - - - - - - - - -

eo mene sjedim, zmarim i gledam zalazak sunca kod ostruznickog

cekaj da ti ojasnim

Sećam se Bebana, za bend nikad čuo.

cekaj da ti ojasnim

grešna, grešna.
nije ti žao da jedeš jadne samlevene svinje?

Ja sam svinja
Ne jedem hleb,osim tosta ujutru,hranim se kao pticica,stomak mi se zalepio za kicmu.stiglo dete i ja od odusevljenja za veceru natopim 2 parceta mekog belog hleba u mocu od pecenja i jos od gore stavim debelo trapist
Mislim pa sta ako sam svinja,tako mi je prijalo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back