Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citam o debilu, gitaristi iriefm -a, koji je skuvao jaja golubice koja je napravila gnezdo na njegovoj terasi i vratio joj tako obarena u gnezdo, da je navuce da ostane tu sto duze i drago mi je sto su ga bar izbacilj iz benda... som
msm ne ljubim golubove al koliki debil treba da budes da uradis tako nesto pa se jos hvalis na instagramu ili gde vec...

citam o debilu, gitaristi iriefm -a, koji je skuvao jaja golubice koja je napravila gnezdo na njegovoj terasi i vratio joj tako obarena u gnezdo, da je navuce da ostane tu sto duze i drago mi je sto su ga bar izbacilj iz benda... som
msm ne ljubim golubove al koliki debil treba da budes da uradis tako nesto pa se jos hvalis na instagramu ili gde vec...

Procitala sam jutros. Monstrum. Taj bi i čoveka skuvao bez problema..

Preslušavam greatest hits od Leonarda Koena, video CD u Lidlu gurnut medju CDove za decu, kupio za 2,99€
Ne znam da li da se radujem što sam prošao jeftino, ili da žalim što danas nema vrednost ono što vredi, nego samo ono što se glasno reklamira.

jaje bareno da se pojede i jaje obareno onako cisto iz pakosti, pa ga jos obareno vratis golubici - ja cenim razliku u postupku

nego, dok sam pisala post pitala sam se ko ce prvi da postavi to pitanje, godine forumskog iskustva...

i sto mi drago sto svedjani vode

pa ne bi se digla buka da je debil to uradio bez hvaljenja po drustvenim mrezama

nekada se nije dizala buka jer nije bilo drustvenih mreza da se sve razglasi, nema to veze sa polotickom korektnoscu danas nego sa dostupnim informacijama i potrebom debila da ceo svet sazna da su debili, msm reakcija tada ne moze da izostane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back