pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.757
jel vam žao za japamce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel vam žao za japamce
Sve si dobro ukacila, Kvinsi i ja malo o enterijeru.
Ni ja ne gnjavim ali nek sam tu, a znamo da majstori ne vole nadzorne organe.
Moj muz bi radije pustio da majstori naprave kako oni zele nego da se bavi bilo kakvim radovima, biranjem, crtanjem...i sta cu onda, moram ja.I onda oni njemu sve doktore doktore, gospodin doktor a ja mu dodjem mala od palube.
- - - - - - - - - -
Aaaa ja kad ne radim nista veliko ja onda premestam namestaj...ne volim da mi je u stanu sve sto godina na istom mestu.
Presvlacim fotelje, zavese promenim...neke sitne komade namestaja.

Ja nikako da presvučem svoju fotelju i ofarbam sto u dnevnoj.

Navijao sam za Japance vkors, malo mi je žao što nisu prošli...
- - - - - - - - - -
oYbga, ovi Belgijanci su su favoriti...čak i do finala... kako su ih lepo uštopovali Japanci neko vreme.

Ја идем логиком, ако чекам довољно дуго, завршиће се само

Ujela me osa
Pod vodu, led ako imas, nemoj da ceses...Nadam se da nisi alergicna.
Kako te ujela?!
Ja prosle godine zavrsila u hitnoj zbog ujeda, od tada ih se plasim u pm i nikako da se raspitam postoji li nesto sto leti na moru mogu da nosim sa sobom za ne daj boze, ako me ujede na nekoj divljoj plazi...
Jel realno da u finalu budu Belgija i Hrvatska?
Trebalo bi da idem u Hrvatsku bas tada, pa da znam cemu da se nadam...
Bolece, sve mislim.
Iako je lopta okrugla, msm da nije realno zbog rvacke igre..... Hrvati nisu baš briljirali. Morali bi da da nestanu Brazilci sa prvenstva, kao i da Hrvati pobede Rusiju, što po onome što su pokazal dosad teško...msm da igraju sa Rusima u subotu.

Kako te ujela?!
Ja prosle godine zavrsila u hitnoj zbog ujeda, od tada ih se plasim u pm i nikako da se raspitam postoji li nesto sto leti na moru mogu da nosim sa sobom za ne daj boze, ako me ujede na nekoj divljoj plazi...
Navijaću za Ruse
3.2 za Ruje...
 koji su inače uvek dobri
 koji su inače uvek dobri