Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam prenos sa Paga kako se komšije raduju. Srećom nas nije to snašlo inače bi polupali ceo grad...

- - - - - - - - - -

ne, ne, nema. alkohola u ovoj cokoladi, to ja 'nako, divanim...

e tonci, za tebe imaju crne male u okrugloj plasticnoj kutiji.
ima takvo pakovanje i ovih drugih, ali to je za one sto imaju meru :)

- - - - - - - - - -

koki poslasticarnica na slaviji u bgdu, koja prodaje kolace od belgijske cokolade i kafu

Koki je izvorno przionica kafe u Mekenzijevoj ulici koja pravi i prodaje naj naj naj lepše praline i ja čim mi padne šećer trčim kod njih.Kafu ne kupujem ali kolače da!!!!

I nisam nezadovoljan sa najtoplijim mesecom u godini. Naravno, ova prognoza je za glavni grad Otadžbine, čisto da ne bude neke zabune kod građanstva.

Topli julski dani

Do 6. jula očekuje se prosečno toplo i suvo vreme uz postepen porast temperature, od 18 do 24, pa do 30 stepeni Celzijusa sredinom prve dekade jula. Do sredine meseca moguća kiša mestimično ili lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, po podne i uveče. Do kraja toplo i uglavnom suvo. Jutarnja temperatura do 21, a najviša dnevna, uz povremena kolebanja, od 28 do 33, krajem jula i 35 stepeni. Oko 19, 20, 24. i 27. predviđaju se prolazna naoblačenja. Prognozirana količina padavina biće ispod višegodišnjeg proseka.

dugorocna-prognoza-za-JUL-2018.jpg

Koki je izvorno przionica kafe u Mekenzijevoj ulici koja pravi i prodaje naj naj naj lepše praline i ja čim mi padne šećer trčim kod njih.Kafu ne kupujem ali kolače da!!!!

Ja moram da im kupim kafu, nikako to da uradim. Pitao sam ovde skoro za tu pržionicu, čuo sam od Žike iz Zane za nju, zbog čega me Troja zajebavala. :lol:

Video sam da imaju radnju na nbgd u Omladinskih brigada, blizu Delta sitija, to mi je čak i bliže preko pilončine na Adi.

Sanjala sam kretenski san.kao susret forumasa,metla,alter agona,antigona,moja tetka,mirka sizika i ja.setamo,sve neke bare po asfaltu,bobi se mirise sa drugim psima
E da i neki njihovi muzevi i deca
Ja se tu nesto smorim,pa kao ajd da udjem kod frizera,greskom udjem kod onog bivseg koji me je uvek na kratko sisao na silu i on me olindra do korena vrata.
Uzas nad uzasima
Sva sam istraumirana

Ja moram da im kupim kafu, nikako to da uradim. Pitao sam ovde skoro za tu pržionicu, čuo sam od Žike iz Zane za nju, zbog čega me Troja zajebavala. :lol:

Video sam da imaju radnju na nbgd u Omladinskih brigada, blizu Delta sitija, to mi je čak i bliže preko pilončine na Adi.

Imaju, i ja sam videla U Savadi to je onaj blok A. Nisam ulazila, ali je ponuda sigurno ista.
Nemoj da ne kupis i koji kolacic, greota je:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back