- Poruka
- 73.899
Sacem da nalakiram kandzice u razlicite boje![]()
Jel su sve te boje zelene?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sacem da nalakiram kandzice u razlicite boje![]()

ne, ne, nema. alkohola u ovoj cokoladi, to ja 'nako, divanim...
e tonci, za tebe imaju crne male u okrugloj plasticnoj kutiji.
ima takvo pakovanje i ovih drugih, ali to je za one sto imaju meru
- - - - - - - - - -
koki poslasticarnica na slaviji u bgdu, koja prodaje kolace od belgijske cokolade i kafu
E nisu gle cuda
Ima i pave i naNdzaraste
- - - - - - - - - -
..

Koki je izvorno przionica kafe u Mekenzijevoj ulici koja pravi i prodaje naj naj naj lepše praline i ja čim mi padne šećer trčim kod njih.Kafu ne kupujem ali kolače da!!!!

nego?
mozda su samo dosli sebi
jel zna neko sto baninija vise nema po prodavnicama?
vidjam samo one rum stangle i nista vise
Banini je bio u stečaju pa ih je preuzela jaffa, sad ne znam do kraja koja je priča oko njih.
Ovde ima i noblica i domaćice a čini mi se i njamb da sam videla.
ma ja mislim na one njihove
biskvitice mekane
njih nema
Ja moram da im kupim kafu, nikako to da uradim. Pitao sam ovde skoro za tu pržionicu, čuo sam od Žike iz Zane za nju, zbog čega me Troja zajebavala.
Video sam da imaju radnju na nbgd u Omladinskih brigada, blizu Delta sitija, to mi je čak i bliže preko pilončine na Adi.

kokijeva torta pikolo pistaci - savrsenstvo ukusa, ma sve im je dobro
a od baninija vidjam filbi, ali ne proizvodi banini vise, i pakovanje su promenili ali to je taj slatkis, isto se zove i isti je ukus
Duvam se po firmi posle par dana odmora, posto imam cerku brucoskinju, na budzetu, sa jednim i po bodom manje do maksimalnog broja. sutra upis i to je to.
Izdominirala je, sad cemo malo da danemo dusom, do oktobra bar.
odo da kupim kolace, da castim.
Bravo, bravo...
Ne secam se sta ona upisuje?

faja
ekonomiju je upisala, to je htela.
hoce na buzdetsku reviziju, kada dodje vreme za opredeljivanje. a za to ce morati dobro da oznoji guzicu.![]()