Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim ženski fudbal, američke lige, i smejem se. Ubeđuje me uvek neki lik iz komšiluka, 'sveznalica' poput bivšeg forumskog kolege Poznavaoca, da je tata mata za žensku psihologiju, da žene u kolektivnom sportu nemaju milosti prema protivnicima, tačnije protivnicama, da idu na to da ih maksimalno poraze, da im je pristup takav da će sve uraditi da ih ponize, rasture, deklasiraju, ugaze, da kod njih nema fer pleja, nema samilosti prema evidentno poraženima, nema kočnice kad se nazire pozitivan ishod, nema poštede za suparnice, i eto, takvo nazovi znanje je keva svih zajeba... :))) Jbg, i sportistkinje umeju da kalkulišu....

Daco ja sam od onih zivim da bih jela
Ja gajim emocije prema hrani...
I jakoo mnogo para dajem na hranu, kad poredim sa okolinom to su nenormalne razlike u potrosnji....
Sto ne valja, bolje prolaze ovi sto jedu da bi ziveli, kojima je hrana samo neophodna energija....

Metlice brate, postala bi od tebe eminentna Sosa. :) Milion puta sam pričao kako je svojevremeno neka cura iz Crne Gore komentarisala da u našim ravničarskim krajevima ljudi gaje taj neki kult hrane, i stvarno, kad smo razmotrili samo nazive rok bendova videlo se dokle to seže. :)))) Mada je osim npr. Riblje čorbe bila tu i Crvena jabuka, pa i Leb i sol, na globalnijem eks YU nivou.

i ja zivim da bih jela, mnogo volim hranu, jedna moja drugarica se zeza da dozivljavamo hranizam dok jedemo, hbs orgazam :lol:

stepin vajat je bas los poslednjih 10 god
i nisam ni ja sa brda al se ne bih bunila da imam stan tamo oko kosutnjaka

konacno ugradili masinu za sudove i sad muku mucim celo jutro da naucim kako se redjaju sudovi a da stane sve sto hocu

Metlice brate, postala bi od tebe eminentna Sosa. :) Milion puta sam pričao kako je svojevremeno neka cura iz Crne Gore komentarisala da u našim ravničarskim krajevima ljudi gaje taj neki kult hrane, i stvarno, kad smo razmotrili samo nazive rok bendova videlo se dokle to seže. :)))) Mada je osim npr. Riblje čorbe bila tu i Crvena jabuka, pa i Leb i sol, na globalnijem eks YU nivou.

U pravu si
I ja volim hranu
Kad smo kod hrane mm i ja smo se iznenadili koliko italijani jedu
Mi na plazi gledamo, bukvalno svi konstantno jedu, samo vade sendvice, vade pica, samo se jede i pije, a svi zgodni
Doduse uglavnom su bili mladi na plazi, pa im valjda treba energija nemam pojma
Ali ja jos u zivotu nisam videla da svi toliko jedu i svi zgodni

Tema:
Uvek me posle puta uhvati ta postputna depresija :aha:
Za razliku od mm koji je srecan sto se vraca kuci, ja bih samo negde isla...
Srecom pa cemo ici jos pa me to drzi
Skontala sam da je moj zivotni san da svaki mesec dana otputujem negde na more :)

konačno se kuva nedeljni ručak...kad smo već oko hrane...
domaća supa pun lonac..biće sa knedlama..
pečena piletna umackana u med i soja sos...pečeni krompiri sa lukom i seckanim peršunom...
a biće i domaćih ćevapa što je sin doneo iz tazbine...

lepo smo se svi naspavali i odmorili posle jučerašnje žurke sa veš mašinom...
nema ništa gore no kad dođeš s odmora,veša za pranje tonu,a mašina rikne....:dash:

posle ću da vidim šta ću...nešto mi se raducka po kući..

konačno se kuva nedeljni ručak...kad smo već oko hrane...
domaća supa pun lonac..biće sa knedlama..
pečena piletna umackana u med i soja sos...pečeni krompiri sa lukom i seckanim peršunom...
a biće i domaćih ćevapa što je sin doneo iz tazbine...

lepo smo se svi naspavali i odmorili posle jučerašnje žurke sa veš mašinom...
nema ništa gore no kad dođeš s odmora,veša za pranje tonu,a mašina rikne....:dash:

posle ću da vidim šta ću...nešto mi se raducka po kući..

Kako postižeš da ti knedle budu mekane, a da se ne raspadaju?
Krećem od premise da si ti car domatjica i da su ti knedle uvek mekane i nikad se ne raspadaju.

Kako postižeš da ti knedle budu mekane, a da se ne raspadaju?
Krećem od premise da si ti car domatjica i da su ti knedle uvek mekane i nikad se ne raspadaju.

sve je stvar omera griza sa jajima...
ja inače volim tvrđe knedle..a sinovi mekše...
pa onda jednom ovako drugi put onako...kompromisi...

e sin mi inače položio prijemne na pravnom i na filozofskom i na oba upao na budžet...
na pravnom smer unutrašnjih poslova,a na filozofskom smer istorija...
:hahaha:
sad možemo da biramo koji ćemo...:think:

Кад се праве са машћу, никада не могу да буду тврде.

А ако се прва распадне додаш гриз, то је цела филозофија.

U pravu si
I ja volim hranu
Kad smo kod hrane mm i ja smo se iznenadili koliko italijani jedu
Mi na plazi gledamo, bukvalno svi konstantno jedu, samo vade sendvice, vade pica, samo se jede i pije, a svi zgodni
Doduse uglavnom su bili mladi na plazi, pa im valjda treba energija nemam pojma
Ali ja jos u zivotu nisam videla da svi toliko jedu i svi zgodni

Ne znam brate, divim se ljudima koji mogu da klopaju, a da se to ne odrazi, ja umereno jedem, i uglavnom svakodnevno bude rekreacije, pa opet kroz vrata prolazim jedino na kant.

ja pravim samo jaje i griz...bez masti...
kad hoću da su tvrđe,samo dodam više griza i to je to...

Нама су овако укусније, имају пунији укус дефинитивно.

Без масти су ми као оне из кесица за супу.

Можда је и ствар навике.

ja sam nasla neki recept na netu, i od tada mi se nikad raspale nisu a budu taman mekane koliko treba

1 jaje, 8 kasika griza i 4 ravne skroz kasike ulja

i da supa vri blago, a ne da kljuca

nema sile da se raspadnu a ni da budu tvrde....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back