Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tolika mržnja je nezdrava. Žao mi...

Не иде се на усташки маљ голим челом. Нездраво је...

- - - - - - - - - -

Ne greši Đuka po pitanju ko navija za Hrvate......dobro, izuzeo bih Đokovića..msm, jedna je mayka i sfe.. al ostali...ae bežte... ( :

Не пада ивер далеко од кладе, што се Нолета тиче, мада ко би реко да готиви Томпсона, ја мислио он слуша оне денсере из деведесетих, дизелаше и то...

Sluša Natu Bekwalac, el tako beše.... ( : O Noletu imam lepo mišljenje kao osobi, mada ne pratim tenis nešto, a fudbal me je na ovom prvrnstvu razočarao... ne znam ša sam očekivao..

Ма слуша оне дилеје што танцују по спотовима Драгане Мирковић и иних, те Ђоганије из веселих деведесетих, сачувај боже, а ето сад је и Томпсона заготивио...
Ужасан фудбал, једва пет, шест добрих текми да је било, оно је туга какви све безмозгаши данас играју...

Ма слуша оне дилеје што танцују по спотовима Драгане Мирковић и иних, те Ђоганије из веселих деведесетих, сачувај боже, а ето сад је и Томпсона заготивио...
Ужасан фудбал, једва пет, шест добрих текми да је било, оно је туга какви све безмозгаши данас играју...

Nijedna utakmica koju sam gledao mi nije držala pažnju....sednem da gledam i krenem da čukam po kompu....više slušao nego gledao.

- - - - - - - - - -

Žene vesele smo, nismo licUmurne.. ( :

Tolika mržnja je nezdrava. Žao mi...

Naravno.

Mrznje radja mrznju.ja imam dva sina i kao boga vas molim ne potpirujte ,zar nisu tolike majke sa obe strane ostale bez svoje dece?

Slažem se. Meni nisu jasni oni koji se još hvale kako su njihovi sinovi poginuli za slobodu. Meni bi mnogo draže bilo da mi sina zovu dezerterom nego da je poginuo za bilo koju državu, kome je do rata neka ratuje i šalje svoju djecu, ja bih tražila sve načine da pobjegnem, pa neka me zovu kako hoće. Drugo je kad nemaš izbora, ali ne bih se time hvalila jer ja život dobrovoljno mogu dati samo za svoju djecu, a ne za državu i ideale.

Ni to sa Đokovićem mi nije jasno, ako mu je stvarno majka Hrvatica, onda je on pola-pola i šta očekujete, da se odrekne te strane familije? Ali, ne, kad vam je dobar onda je Srbin, a kad vam se nešto ne sviđa to je onda zbog uticaja ovih drugih.

Poslednja izmena:
Nijedna utakmica koju sam gledao mi nije držala pažnju....sednem da gledam i krenem da čukam po kompu....više slušao nego gledao.

Право да ти кажем и ја сам био у том фазону, једино Француска против Аргентине, то ме је дојмило, оно је био атомски фудбал, и Белгијанци су били за гледање, чак и кад су били смешни против Јапана, а и одлични против Бразила.

Право да ти кажем и ја сам био у том фазону, једино Француска против Аргентине, то ме је дојмило, оно је био атомски фудбал, и Белгијанци су били за гледање, чак и кад су били смешни против Јапана, а и одлични против Бразила.

Saglasan ( : Ostalo ni mašine ni kreativnosti...šteta...

U pravu si. Oprosti. Odoh ja, da tražim koze koje mi nisu na broju.
Uživaj, brate. :heart:

Ја бих те испратио, али за то је обично задужен зема Бундева... :rumenko: :)

Другарски загрљај за тебе црвени брате. :) :zag:

- - - - - - - - - -

Saglasan ( : Ostalo ni mašine ni kreativnosti...šteta...

Ma ni elementarnih taktičkih znanja, a sve kao vrhunski igrači. No, nadajmo se da će biti bolje igre.

Meni su jadni svi ljudi koji generalizuju po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnosti ili religiji.
Svi smo mi jednaki i ravnopravni. Postoje samo dobri i loši ljudi.

Pa ako ja spadam u loše zato što ne podnosim one koji glorifikuju ustaške zločince, pristajem na tu etiketu, loš sam, i dalje neću podnositi taj nesoj.

A realno nije demokratski, a ni ljudski, ometati ljude da se provesele povodom pobede Francuza, eto, stvar izbora, francuski sportisti ili ustašija, šta ko voli.

Ma ne, zza se... msm, aj iz kog razloga bi neko navijao za rvate..

Pa zato što su oni baš kul, recimo oni nikad ne generalizuju po nacionalnosti i religiji, čak ni onaj jado koji je izdevetao rođenu ćerku i pretio joj ubistvom zato što se zabavlja sa golmanom reprezentacije čiji je otac Srbin... dobar neki čovek, nije kao zli forumaši, toliko dobar da ga je uhapsila čak i hrvatska murija zbog porodičnog nasilja, a i oni su dobri ljudi kad su ga ćorkirali samo zbog te optužbe...

Pa zato što su oni baš kul, recimo oni nikad ne generalizuju po nacionalnosti i religiji, čak ni onaj jado koji je izdevetao rođenu ćerku i pretio joj ubistvom zato što se zabavlja sa golmanom reprezentacije čiji je otac Srbin... dobar neki čovek, nije kao zli forumaši, toliko dobar da ga je uhapsila čak i hrvatska murija zbog porodičnog nasilja, a i oni su dobri ljudi kad su ga ćorkirali samo zbog te optužbe...

grešiš Dačo...misim mnogo grešiš Dačo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back