Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smaram se sa petovanjem danas :aha: i tako ce biti do kraja ned

a od sledece ned zurka :zurka: dve ned zmajko na odmoru i ona dosadna koleginica, a nas tri jahaca apokalipse (menadzerka, umetnicki direktor i ja) cemo sou da pravimo, imamo neke ideje da fotkamo po studiju masala da se igramo :zurka: zmajko dao zeleno svetlo, zaradimo pare igrajuci se
i sto je najbolje radicu medjusmenu, necu ustajati za onu ranojutarnju :zelenko:

Meni su prva asocijacija na nedepilirane noge traume iz detinjstva, sve nastavnice hemije u osnovnoj, i kasnije u srednjoj, su bile aždaje sa dlakavim nogama i dupeta su nam svima pomerale, ogadila mi se hemija za čitav život, a zbog tih žena sam je tada morao tresti kao iz rukava... :))))

Гледам прилог о разгледницама, и сећам се како смо се радовали свакој која стигне...

А и ми смо их писали, врло радо, где год да одемо.

Како смо се тако улењили, врхунац љубазности је стикер на Виберу или селфи са плаже на Фејсу:roll:

Гледам прилог о разгледницама, и сећам се како смо се радовали свакој која стигне...

А и ми смо их писали, врло радо, где год да одемо.

Како смо се тако улењили, врхунац љубазности је стикер на Виберу или селфи са плаже на Фејсу:roll:

Jeste :( ja vec godinama kao za n godinu cu poslati cestitke,ali vise nikome ne znam adresu,sve sam pozaboravljala,a bas da pitam,glupo je,gubi se car

Jeste :( ja vec godinama kao za n godinu cu poslati cestitke,ali vise nikome ne znam adresu,sve sam pozaboravljala,a bas da pitam,glupo je,gubi se car

Имали смо адресаре за такве прилике, сад имамо бројеве у телефону...

Ово јесте брже и лакше, али нема душу.

А и лењи смо, као што рекох:треба купити разгледницу, написати, однети на пошту, ебавати се са маркицама, овако боцнеш екран и здраво, ћао!

Ми смо последњи пут добили за једну Нову годину пар честитки кад је С. била мала...

Али, она тад није умела да ужива у томе, а мислим да ни сад не би скапирала да неко мисли на њу, и да се неко потрудио због ње.

Нове генерације нису научиле, а ми заборавили :(

Prilegla :aha:
Bile smo kod mame pa posle otišle u šetnju i na kafu i nešto sam se umorila ni iz čega
Muž i dalje s majstorom i dan i noć
Nadam se da će biti gotovo za koji dan
Mrzi me da iznesem sto i stolice na terasu a sad je ekstra
Spremam se za utakmicu ćerka otišla po doping

Potrpi par dana , dako ti riknu te pantljčare sa glistama u stomaku :zkez:
:obozavam:

One me nikad ne napustaju :lol:

- - - - - - - - - -

Jedu me komarci i nerviram se a kod nas im ne pada na pamet da prase a autan nisam kupila i treba preživeti noćas

Ja cu da se ugusim od sparine, posle onolikih kisa danas upeklo, pa hbt ko da smo u monsuskoj klimi, davi bre ne moze se dise, a i smrde reke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back