Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ja gde si ti trebala i sa kim Al znam da ovaj buba ima sutra koncert..:roll:
Ja sam metlice iz fazona “deca se ne biju sa decom se razgovara”:lol:

pa zato i slusa sve to, jer nisi tukla :deda2:
;)

ma bre zajebancija, kad sam ja pitala ko su te budale, pre neki dan, pa me milos oplemenio tom spoznajom, i od tad ide zajebancija da cemo zajedno na koncerte svih tih zvezda koje tako obozavam :lol:
evo idemo i na zeljka joksimovica uskoro posto i njega obozavam kolko i te bube :lol:

- - - - - - - - - -

Или се са њима оде на концерт :zcepanje:

ja bih s motkom otisla na koncert pa premlatila tu derlad, a onda razvozila po kucama tako ubivene pa roditelje umlatila takodje :lol:
sistematizacija je kljuc uspeha :deda2:
:lol:

pa zato i slusa sve to, jer nisi tukla :deda2:
;)

ma bre zajebancija, kad sam ja pitala ko su te budale, pre neki dan, pa me milos oplemenio tom spoznajom, i od tad ide zajebancija da cemo zajedno na koncerte svih tih zvezda koje tako obozavam :lol:
evo idemo i na zeljka joksimovica uskoro posto i njega obozavam kolko i te bube :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih s motkom otisla na koncert pa premlatila tu derlad, a onda razvozila po kucama tako ubivene pa roditelje umlatila takodje :lol:
sistematizacija je kljuc uspeha :deda2:
:lol:

Aha, sad ti i harmonikaš iz Valjeva ne odgovrara? Doooooooooooooooooobro.

ja cepam samo baha i bramsa

Vidim ovde kukaju na vreme, a biće pauza sub/ned/pon i u uto i sre opet kiša...

- - - - - - - - - -

Brzo ozdravi. :zag:
Ja najviše mrzim kad sam leti bolesna.

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

A kad oni imaju koncert?

Beogradska filharmonija se vraća na mesto uspeha! U nedelju, 24. juna, kod zgrade SIV-a u Bloku 13, održaće svoj drugi veliki koncert na otvorenom

- - - - - - - - - -

A kad oni imaju koncert?

oni su bili popularni kad sam ja bila mala, svirali mi uzivo :lol:

- - - - - - - - - -

Nadrljali smo na IG od slika sa te Filharmonije. Secam se prošle godine samo ja i moja pokojna baba nismo bile.

ja bih isla al necu jer me nervira preterana je guzva nit mozes da uzivas nit nista...djubre i krkljanac...
jos malo pa ko bear fest :lol:

1.png

da ispržim ovo pa idem u kafić na utakmicu

jel se neko kladio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back